Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Powidoki będą w każdej plazmie jaka istnieje, kwestia ile godzin będzie się grało ze stałym elementem interfejsu, wyświetlanym cały czas w jednym miejscu.

np.  po 100h w Borderlands miałam lekki powidok z nickiem kolegi w lewym dolnym rogu, widoczny był jedynie gdy wyświetlane było w tym miejscu jednolite tło - czyli coś co w grach 3D raczej nie występuje.

Powidok zniknął po kilkunastu godzinach grania w kolejną gierkę.

Plazmy chronią się przed tym efektem np. przesuwając nieco obraz z tunera TV co jakiś czas ale ze złączem HDMI to chyba nie działa (przynajmniej w moim telewizorze).

Mój telewizorek to Panasonic TX-P42G20E, całkiem udany model. W momencie zakupu trochę lat temu był nieco droższy od bardzo słabych wtedy LCD (aczkolwiek często lepszych niż to badziewie LEDowe obecnie).

Jak ktoś gra w kolejne gry, a nie katuje jeden tytuł setki godzin to nic nie grozi jego plazmie. 

żeby nie było, że offtop:

Z tego wszystkiego wychodzi, że plazma raczej nie dla PS4 z jedną dobrą grą (Bloodborne).

Opublikowano

Granie w hearthstone przesuwając karty w powietrzu, niczym Tom Cruise w raporcie mniejszości  :obama:

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

wejście ragnarosa z podłogi :obama:

Opublikowano

I to jest przyszłość, a na konsolkach co? TLOU2? XDDDDDDDDDD

Opublikowano

CDyNtPuVEAErflb.jpg

4k, milion cali w salonie, bez tv a ci sie kłóco o jakieś pochuyoki xd

siedzisz na kanapie, na stole karty hearhstone, w tle mecz na 100 calach, obok skype z mamą co na obiad i to bez kabli, bez pc, telewizorow i guwien a ci placza bo gierki w plusie slabe xd

Edytowane przez kermit

Opublikowano

No w polsce w '99 byl popularny pegazus jak ja gralem w japonskie shenmue, a exact zmywal pierwsze talerze.

Opublikowano

No w polsce w '99 byl popularny pegazus jak ja gralem w japonskie shenmue, a exact zmywal pierwsze talerze.

Kto bogatemu zabroni  :reggie:

Opublikowano

Grałeś tylko dla graficzki, przyznaj się Dave Blaczeski.

Opublikowano

czezky juz podał model telewizora czy dalej beka z niego jak z lema?

Opublikowano

Najpopularniejsza karcianka juz na Xbonie, a u klapkow co tam? Kukulele po raz drugi w plusie? Nawet mi was nie zal.

2h4aoh3.jpg

Opublikowano

granie w gierki, to w ogóle trzeba mieć naje,bane

kobik juz nie gra przecież

Opublikowano

Napisanie 3600 stron w nic nie wnoszącym temacie na forum o gierkach. Trzeba mieć naj.ebane.

Opublikowano

nie badz wobec siebie taki krytyczny

Opublikowano

Całe szczęście nie jestem tu głównym napier.dalatorem postów.

11. miejsce - 1906 postów i jeszcze Figaro przede mną. :notbad:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Najpopularniejsza karcianka juz na Xbonie, a u klapkow co tam? Kukulele po raz drugi w plusie? Nawet mi was nie zal.

2h4aoh3.jpg

W Magic 2015 na Xone nabiłem już prawie 100h, te HeartStone dobre jest?

Opublikowano

Zayebisty, czekam na wersje na Hololensy.

Opublikowano

:frog:

Dokladnie, syndrom jeszcze jednego razu

i jeszcze jednego

i jeszcze jednego

i jeszcze jednego

...

Typowo nie dla klapow bo gra sie tylko sila umyslu, a jak wiadomo nie jest to ich mocna strona.

Jesli chcecie grac w inne gry to nie zaczynajcie ciskac w hearthstone, grywalnosc 11/10, uzaleznienie 15/10.

Opublikowano

Wow > sercekamień

Opublikowano

Ja się Heartstone znudziłem, gry rankingowe to czysty i długi grind, po dwukrotnym dotarciu do Legendy absolutnie miałem dość, teraz od czasu do czasu tylko Arena, zdecydowanie najlepszy tryb w HS (jak dla mnie).

No i z przyzwyczajenia Trumpa czasami odpalam, zobaczyć jak tam wygląda teraz Meta.

Opublikowano

Komputerowe każule opanowywują foruma :frog: kiedy podnieta Lolem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.