Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

czezki ale podasz ten model tv czy ku.rwa będziesz pajacował?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeszcze sie okaze ze to LCD z 70ms :dynia:

Czezky na skraju największej kompromitacji tej edycji CW.

Opublikowano

Dzieki bluber za filmik, ide wlasnie sie do kibelka, miala byc partyjka w HS ale skoro dales taki filmik to zrezygnuje z tego i go sobie tam obejrze. Rzadko rezygnuje z HS w kiblu...:reggie:

Opublikowano

Ex4ct pewnie juz siedzi na pclabie gotowy na tematy o nie dzialajacym wiesku na komputerach z poczatku ps3 epoki

Opublikowano

Jeszcze sie okaze ze to LCD z 70ms :dynia:

Czezky na skraju największej kompromitacji tej edycji CW.

expert, nawet jakby czezki grał na unitrze po babci to i tak daleko byłoby mu do ciebie, ale trajharduj dalej

Opublikowano

niektórzy mówią że mad max to będzie mocny tytuł, mejm dopisz do listy

Lista jest kompletna :)

Opublikowano

No expert jest w błazenadzie niedościgniony. 

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=766gZZygNXI

takie perly tylko na pc, JARAM SIE!

No szkoda, ze konsole, niegdys platformy do wyscigow, obecnie dostaja wylacznie arcade z grafika na 7 albo gameplayem na 7.

Kalendarz kompromitacji:

- project cars - roznica generacji

- wiesiek bez polowy efektow, trawy, obiektow

- batman, jw

- mad max na jesieni - roznica generacji.

Opublikowano

:pawel:

To już jest trollowania na poziomie daddiego. [*]

Edytowane przez YETI

Opublikowano

kalendarz kompromitacji:

czezky kiedys - czezky dzis

Opublikowano

czezki ale podasz ten model tv czy ku.rwa będziesz pajacował?

wybral droge lema

Opublikowano

Czezky umawia ze zlotowiczami klauzulę tajności, żeby nie wygadali że ma grundiga lcd z lagiem 500ms. 

Opublikowano

W pracy jestem, nie widać?

Czezky umawia ze zlotowiczami klauzulę tajności, żeby nie wygadali że ma grundiga lcd z lagiem 500ms.

przeciez specjalnie naklejka (pipi)nal na napis Sany

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Naughty Dog KDL120Hz

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=766gZZygNXI

takie perly tylko na pc, JARAM SIE!

No szkoda, ze konsole, niegdys platformy do wyscigow, obecnie dostaja wylacznie arcade z grafika na 7 albo gameplayem na 7.

Kalendarz kompromitacji:

- batman, jw

Czezky, nie dawaj filmikow z gier samochodowych bo zaraz YETI ci tutaj gify wsadzi z driveclub, gra ma tak za(pipi)ista grafike ze nawet samochody sie swieca zeby nie bylo nic widac

a wczoraj to jak probowalem z kumplem odpalic razem online do dupa, musze wchodzic w jakies gotowe lobby z randomami :reggie:

Opublikowano

Dzieki bluber za filmik, ide wlasnie sie do kibelka, miala byc partyjka w HS ale skoro dales taki filmik to zrezygnuje z tego i go sobie tam obejrze. Rzadko rezygnuje z HS w kiblu... :reggie:

Klamczuszek, pisal do mnie z kibelka jak na kibelku gralem w HS :taknieco:

Opublikowano

ja pier.dole tak się stoczyć w swoim trollingu, żeby jarać się hardlinem i hearthstonem (*) już przy mk8 czułem kryzys Dawida, na jego pokrytej siwym włosem i zakolami głowie widać było zmarszczki zmartwienia gdy przyjechał na zlot, ale teraz to już jak Mel Gibson po wypadku pod wpływem alkoholu (na zlocie był Melem za czasów Pasji) 

MelGibsonBeard.jpg

Ten wreckfest wygląda jak pierwszy GRID

Opublikowano

Velius ty grasz w same chinskie gierki napewno coś tutaj znajdziesz dla siebie 

https://www.youtube.com/watch?v=mW_dQBPpzFw

(persona dance :yao: )

Ok obejrzane, ale po za vita to ja tam chinskich gierek nie zauwazylem. Glownie gry ktore sa/beda na PC jak batmany, FF XIV, MGS...chodzilo mi bardziej o cos czego nie uracze na zadnej innej konsoli, tylko PS4 i co jest mega wypasiorem poza BB. Persona 5 to na PS3 moge ograc. Z tego filmiku w ogole wnioskuje ze Vita dostanie ciekawsze gry niz PS4. Jest jakis plan wydawniczy np na 2016 rok? Jakas mega (pipi)a exclusive kosa ktora uraczymy tylko na konsolach?

Opublikowano

Ten wreckfest wygląda jak pierwszy GRID

Wygląda jak poprzedni 8-letni Flatout UC 5/10, którego jest kontynuacją, chociaż w sumie jako pecetowy ex wygląda trochę gorzej i sterylniej.

No ale takie gry tylko na pc :teehee:

Opublikowano

Aaaa czyli jednak grafika wazna?

Serio chcecie isc ta droga?

Bo na jej koncu jest sperma czezkiego.

Opublikowano

No bo wreckfest to nowa gra od bugbear czyli gosci od flatouta, zero podniety czezky serio. 

Velius pomyśl jeśli nikt nie ogłosił, że w tym roku wyjdzie coś dużego AAA to na 95% w 2015 nie wyjdzie, nie ma na to szans. Na e3 będą pokazywać gierki na 2018 przy dobrych wiatrach. Swoją drogą beka bo 22 miliony ps4 sprzedane a gier brak. Niesamowite.

Opublikowano

Kalendarz kompromitacji:

- batman, jw

Na forum CD Action czy innym PC Labie może by Ci nawet przyklasnęli, ale tutaj? :yao:

Na prawdę nie wiem czego oczekujesz od konsolowców pisząc im jak bardzo komputery odbiegły od konsol. Tu każdy o tym wie i mimo to potrafi z tym żyć oraz dobrze się bawić z pudełem, które ma pod Tv.

Może chcesz tylku podkreślić jak wielką chorągiewką jesteś, który chwali się kolegom pod blokiem high endowym gadżetem za grube tysiaki, który dostał od wujka z Niemiec na komunię?

Opublikowano

No ok, to porozmawiajmy o nadchodzących exach na ps4.

XDDDDD

Opublikowano

ehh czezky, rozmieniasz się na drobne, i to groszówki.

Serio chcesz iść tą drogą? 
Bo na jej końcu jest lem z yetim i exactem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.