Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra klapy, najgorsze soulsy ograne, CO TERAZ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy jak się ma tylko PS4, to jest jakiś zakaz grania w multiplatformy?

Jakie super gry dostała ostatnio blacho-bociarnia?

Opublikowano

Jakie super gry dostała ostatnio blacho-bociarnia?

Odpowiadam

71954228.jpg

no i możliwość robienia screenów :obama:

a ci od petycji, GTA po dwóch latach i niedziałający MKX.

PS. Zapomniałem, że zrobili sobie jeszcze zbiórkę na gierkę i dostali Pillars.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kinga właśnie potwierdziła, że jest w 100% oddana jedynej słusznej, niebieskiej stronie mocy.

11174985_482236435256937_358534990558383

A u konkurencji co tam?
maxresdefault.jpg

hqdefault.jpg

Opublikowano

Dobra klapy, najgorsze soulsy ograne, CO TERAZ?

Najgorsze Soulsy byly juz ograne lekko ponad rok temu.

Opublikowano

Czy tylko mnie wkurza ciągłe wklejanie tej tapeciary?

Opublikowano

w końcu nie od dziś wiadomo, że klapy jarają się średniej klasy plastikiem.

Opublikowano

Czy tylko mnie wkurza ciągłe wklejanie tej tapeciary?

Homo?

Opublikowano

wklejanie jej zdjęć świadczy o tragicznej sytuacji exów na PS4

Kinga jedyny obecnie ex na PS4, tak samo nieosiągalny dla klapów jak Uncharted w 2015 roku :frog:

Opublikowano

Sony takie dobre, plejstejszon 4 lajf

2r25hm0.jpg

Opublikowano

Ta Kinga to niestety tylko wygląda, bo poziom wiedzy o grach u niej jest na poziomie jaj yetiego czyli zerowym. 

Pamiętam jak ginęła co chwila w LBP3. XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Już nie mogę się doczekać zobaczyć jak kaleczy w W3. 

:dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mroku - a właczyłeś guzik od szybkiego pobierania? no chyba nie, ojaaaa jaki nieogar

Opublikowano

Sony takie dobre, plejstejszon 4 lajf

2r25hm0.jpg

Im chuyowsza gra, tym dłużej ściąga.

Opublikowano

Mroku - a właczyłeś guzik od szybkiego pobierania? no chyba nie, ojaaaa jaki nieogar

No chyba tak

Ludwes, CoDa to ty szanuj. Jaki jest taki jest ale co roku zawsze kupuje ze wszystkimi DLC, trzeba wspierac branze.

Opublikowano

Widać jak na dłoni ze górny screen to z PS4 a dolny to z przeciętnego PC ktorych na Steam jest najwiecej.

Na dolnym screenie, w lewym górnym rogu masz :Triangle18x18: więc nie kłam.

To jest trójkąt od jednego z wiedźminskich znaków, ale jak sie jest matołkiem co nie grał w wiedźmina to się tego nie może wiedzieć.

Ale faktycznie drugi screen wygląda conajmniej słabo, pewnie to z PC albo Xboxone, tego guwna obesranego.

Opublikowano

Widać jak na dłoni ze górny screen to z PS4 a dolny to z przeciętnego PC ktorych na Steam jest najwiecej.

Na dolnym screenie, w lewym górnym rogu masz :Triangle18x18: więc nie kłam.

To jest trójkąt od jednego z wiedźminskich znaków, ale jak sie jest matołkiem co nie grał w wiedźmina to się tego nie może wiedzieć.

Widać, że nie czytasz cw. 

Opublikowano

No chyba tak

Ludwes, CoDa to ty szanuj. Jaki jest taki jest ale co roku zawsze kupuje ze wszystkimi DLC, trzeba wspierac branze.

No właśnie chyba ni skoro tak pobiera

Weś ty sie chłopie ogarniej, chcesz być nazywany jak prawdziwi baronowie mianem Malapeta czy dalej będziesz uprawiał tą chu.jnie z patatajnią?

Opublikowano

Ta Kinga to niestety tylko wygląda, bo poziom wiedzy o grach u niej jest na poziomie jaj yetiego czyli zerowym. 

Żebyś ty małoletni złodziejaszku ograł tyle gier co ja. :)

wklejanie jej zdjęć świadczy o tragicznej sytuacji exów na PS4

Dokładnie, Kinga odzwierciedla sytuacje PS4 i gier na tego jedynego next gena. Piękna i pożądana, jak tytuły na PS4, które wyznaczają nowe standardy graficzne i dary od bogów.

Po drugiej stronie mamy Barona Xboxa, zupełnie jak gry na tą konsole, brzydkie to i odpychające, nikt przy zdrowych zmysłach tego nie tyka. Jeżeli jesteśmy już przy baronie, prosto z jego fejsa.

971947_665700566802480_219593650_n.jpg?o

933914_546024722103399_1093350211_n.jpg?

922959_546574412048430_1177962945_n.jpg?

Wygląda na to, że to chyba on prowadzi ten profil xzłomu na fb. Widać, że ćpa mocny stuff :obama:

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, a potem swojego i zobacz jaką głupotę napisałeś. :)

Widać, że z polaka mocne 2. :cool::lapka:

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz mojego posta, a potem swojego i zobacz jaką głupotę napisałeś. :)

Widać, że z polaka mocne 2. :cool::lapka:

Poziom wiedzy o grach wiąże się również z ilością ogranych gier, chyba że ci chodzi o poziom manualny gracza, ale moge się tylko domyślać, bo widzę, że masz problemy z przekazaniem myśli na papier. Dwójka z polaka, co? Oj, chyba rodzice nie kupią xbonka na premierę Wieska.

Opublikowano

Kur.wa yeti, ja cały czas piszę o Kindze w kontekście wiedzy o grach. 

Serio, odstaw te sterydy bo już Ci na oczy się rzuca. :/

Przeczytaj na głos kilka razy mojego posta to może w końcu informacja znajdzie odbiorcę. Wierzę w Ciebie, mimo wszystko. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oj, coś kręcisz, drążymy dalej, może dojdziemy do sedna. Wytłumacz mi jak mam rozumieć "wiedze o grach", tzn. ze Kinga nie wie co to np. Cannon Fodder czy Turrical, czy może nie daje sobie rady z levelami w LBP. Chcę wiedzieć, do której kategorii należę, w końcu dowiem się o sobie czegoś nowego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.