Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra klapy, najgorsze soulsy ograne, CO TERAZ?

Ja wam wszystkim i bez żadnej złośliwości życzę takich najgorszych Gearsów, Wiedźminów, Batmanów, czy Tomb Raiderów.  :banderas:

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież ja o Twojej wiedzy czy obeznaniu w grach NIC nie napisałem. To Ty tak myślisz, tylko jestem ciekaw skąd to wziąłeś, bo pewnie znowu źle coś zrozumiałeś i teraz znowu wmawiasz coś czego się nie napisało. 

Co do Kingi to przecież od razu widać, że to typowa "pani do wyglądania". Zresztą jakbyś pooglądał jej streamy doszedłbyś do tego samego wniosku, a może i nie, w końcu jesteś klapkiem. :kaz:

Na streamach chyba grała ze swoim chłopakiem i było widać, że on ogarnia zdecydowanie lepiej więc nie zdziwię się jak dostała robotę po znajomości. :lapka:

Trzymajcie mnie bo jak yebne to ino roz. :reggie:

Bardziej łopatologicznie to już tylko dla dzieci z autyzmem, ale chyba nie oceniasz siebie aż tak nisko, prawda?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sprzedała się :/

Opublikowano

nic tylko pogratulowac posiadacza tylko PS4 tych super gier

0DcqWmp.jpg

skisłem, dokładnie tak samo u mnie to wyglada xd

Czy tylko mnie wkurza ciągłe wklejanie tej tapeciary?

Homo?

rudy chyba nigdy nie zaruchal dlatego jara się kingą, która GRA NA PLEJSTEJSZON 

Widać jak na dłoni ze górny screen to z PS4 a dolny to z przeciętnego PC ktorych na Steam jest najwiecej.

Na dolnym screenie, w lewym górnym rogu masz :Triangle18x18: więc nie kłam.

To jest trójkąt od jednego z wiedźminskich znaków, ale jak sie jest matołkiem co nie grał w wiedźmina to się tego nie może wiedzieć.

Ale faktycznie drugi screen wygląda conajmniej słabo, pewnie to z PC albo Xboxone, tego guwna obesranego.

TY ALE Z CIEBIE SHERLOCK 

Opublikowano

Kinga jest bardzo urodziwa. 

Opublikowano

gier nie ma wiec zostaje bicie konia do dupery, sony to mistrzowie marketingu odkąd wydali ps4 to trzeba im przyznać 

Opublikowano

na xbonie nawet tego nie ma

Opublikowano

Kinga jest bardzo urodziwa. 

Po kilogramie tapety każda jest.

Ostatnio trafiłem na ten filmik, który obstawiam można spokojnie podpiąć pod Kingę.

Opublikowano

za duzo youtube, kup sobie jakas konsole wreszcie

Opublikowano

Oprócz Xbone myślę też o jakiejś kieszonsolce, brakuje mi platformówek. 

P.S Dobrze, że przynajmniej nie zaprzeczyłeś. :usmiech:

Opublikowano

Przeciez ta kinga to jest taki sam poziom growy jak siwiec i vita do gory nogami na plazy :pawel:

Opublikowano

dokladnie jaranie się jakąś laską z internetu, żal mi was prawiczki

Opublikowano

Oprócz Xbone myślę też o jakiejś kieszonsolce, brakuje mi platformówek. 

P.S Dobrze, że przynajmniej nie zaprzeczyłeś. :usmiech:

przeciez ta laska wyglada lepiej przed tapeta niz po

Opublikowano

beka z was prawiczki

za pieniądze się nie liczy.  :problem:

Opublikowano

chwalcie sie tym ruchaniem wiecej  to skonczycie jak tommo  :shotgun:

Opublikowano

Bardziej łopatologicznie to już tylko dla dzieci z autyzmem, ale chyba nie oceniasz siebie aż tak nisko, prawda?

Dzieci z autyzmem mogą zawsze jeszcze być genialnymi sawantami a klap na zawsze pozostanie tylko klapem

Opublikowano

od jakiegos miesiaca nie jestem w  stanie pojac o czym rozmawia sie w tym temacie

za dużo destiny

Opublikowano

Dokładnie. Tyle grać w grę, w której nie trzeba myśleć tylko pif paf do stworków, żeby zdobyć lepszy pistolecik to i przeniósł to do normalnego życia. 

Opublikowano

beka z was prawiczki

żal mi was prawiczki

chwalcie sie tym ruchaniem wiecej  to skonczycie jak tommo  :shotgun:

Dzieci z autyzmem mogą zawsze jeszcze być genialnymi sawantami a klap na zawsze pozostanie tylko klapem

CoDa to ty szanuj. Jaki jest taki jest ale co roku zawsze kupuje ze wszystkimi DLC, trzeba wspierac branze.

WsRaFI6.gif

Byle do E3, albo chociaz porownan graficznych Wiedzmina, moze wtedy temat wroci na wlasciwe tory :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.