Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Lemonka co cie boli? To, że na PC są możliwości grania w 4k? A może to, że Cie na to nie stać i musisz się kisić z PS4? A sory, ty nawet PS4 nie masz. 

HAHAHAHAHAHAHA

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lem dzisiaj chyba podmienil sie z Exactem, liczba glupich postow ze strony klapow musi byc stala :kaz:

Opublikowano

Nie wiem, zapomnialem. Grał koszykarza w filimie z królikiem Bugsem.

Opublikowano

suteq - lemonka juz wklejal foty, ze jednak prowident dal mu te wymarzone ps4

Sorry, ale te foty mogły być zarówno jego ziomeczka z gejonli Jurasa(w końcu foty BB też były jego, a nie Lemonki). Dopóki nie pokaże psnid - nie ma ps4. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nie pokaze bo sie wstydzi, ktos tam kiedys sprawdzil i koles ma 60 gier na tym koncie wiec ide w ciemno, ze wiekszosc to pewnie beda klasyki z cebuloplusa

Opublikowano

Jak się nazywa ten murzyn - Majkel Dżekson?

ale to były dobre play offy z Utah Jazz

rodman-jordan-fistbump.jpg

Opublikowano

lema to bym w podskokach oddal za figaro, dzieki temu to przynajmniej nie musialem zagladac na neogafa by miec jakiegos newsa, ktory jeszcze na polskich stronkach nie wyladowal

Opublikowano

nie pokaze bo sie wstydzi, ktos tam kiedys sprawdzil i koles ma 60 gier na tym koncie wiec ide w ciemno, ze wiekszosc to pewnie beda klasyki z cebuloplusa

W większości klasyki z cebuloplusa to masz ty. Ja przed kupnem PS4 plusa nie miałem w ogóle, a wszystkie 60 gier dumnie stoi na półce.

Opublikowano

Ale to jest Figaro. Newsy z gafa i statusy o kapcioszkach, by to tylko zdradziło. Tak to się podszywa. Ale nienawiść do PC, ubóstwienie PS4 bez posiadania takowej i podobny styl pisania został.

Opublikowano

W większości klasyki z cebuloplusa to masz ty. Ja przed kupnem PS4 plusa nie miałem w ogóle, a wszystkie 60 gier dumnie stoi na półce.

idziesz o zaklad, ze kupilem na ps3,ps4 i vite wiecej gier niz ty ograles w ogole na swoim profilu?

Opublikowano

Stare powiedzenie brzmi

"Nigdy nie zakladaj sie z rudym"

Opublikowano

To ten sam typ co mroku. Kompletnie nie śmieszny, żenujący troll

Opublikowano

velius to podobno szlo z kompa z 4 kartami graficznymi ale fajnie poogladac co kiedys bedzie mozliwe w grach

Opublikowano

Z czterema kartami o łącznej wartości 20 tysięcy - słowem w zasięgu każdej blachary z FPE :ohboy:

Opublikowano

No to jeszcze przyszlosc, ale fajnie wyglada, miazga. Ciekawe w jaki sposób to w konsole zaimplemetuja, albo musze wyjsc nowe mocniejsze modele, albo dopiero PS5 i next-geny beda poprawnie obslugiwac DX 12.

Jestem ciekawy.

Opublikowano

nowe mocniejsze modele - jezus maria nie wierze co piszesz, jesli ta plota sprzed paru tygodni okazala by sie prawda to zostaje przy retrogamingu

Opublikowano

No to jeszcze przyszlosc, ale fajnie wyglada, miazga. Ciekawe w jaki sposób to w konsole zaimplemetuja, albo musze wyjsc nowe mocniejsze modele, albo dopiero PS5 i next-geny beda poprawnie obslugiwac DX 12.

Jestem ciekawy.

:banderas:

Podsumowanie:

Boty & blacha

Gry na UE4 tylko na XO przy wsparciu DX12.

Japonia wraca przy wsparciu DX12

Klapy:

Placz ze konsolowe hobby sie konczy.

Beka ze ktos ma pieniadze na PC

Czy persona 5 wyjdzie w tym roku?

No nie wiem co tak slabo.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

hav3n nie pier.dol tylko szykuj sie na randke dzisiaj

Opublikowano

Ta jedna karta graficzna jest droższa niż X1 czy Ps4 trochę zdrowego rozsądku chłopaki

Opublikowano

Ta jedna karta graficzna jest droższa niż X1 czy Ps4 trochę zdrowego rozsądku chłopaki

co ty piszesz, xone byl projektowany z mysla o dx12, taka grafa na loniaku za rok, klapy dopiero w nowej generacji

Opublikowano

hav3n przyjacielu :lapka:

nie chce Cie smucić ale ten wpis "We knew what DX12 was doing when we built Xbox One." jest ze stycznia, Spencer pozniej w kilku kolejnych wpisach i wywiadach sprostował tą wypowiedz, że przesadził, będzie wzrost, ale nie drastyczny, generalnie devi mówią, że jak dx12 da 1080p to będzie dobrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.