Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

haluny ze stare devkity

haluny ze moc chmury

haluny ze moc z odcietego kinnecta

haluny ze dx12

haluny ze nowy mocniejszy model xone

ale to tylko klapy jaraja sie grafika przeciez

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no to go zasmuciles fanek xD

ale was spencer rozyebie :banderas:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Zebyscie tylko wiedzieli jak bardzo sie mylicie :obama:

Juz nie moge sie doczekac az zagram w pierwsze tru next genowe gry pod dx12 :banderas: Wy dalej klotnia o modele TV, a tym czasem juz za niedlugi w domu kazdego szanujacego sie Xbota:

EdGHxi6.gif

Opublikowano

Boty mają nadzieję - nadzieja matką głupich. Pasuje idealnie.

Opublikowano

A głupota matką lema. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Boty mają nadzieję - nadzieja matką głupich. Pasuje idealnie.

sony mówi ze zwiększa siano na 1st party będą gry w 2028 wierze

Opublikowano

Fanek przyjacielu :lapka:

Przepraszam ze musze Ciebie zasmucic ale Twity spencera, ze DX12 nie bedzie wielka zmiana pochodza z czerwca 2014r, wiec nie wiem ktora wypowiedz jest tutaj prostowana. Nie martw sie, nie jestem na Ciebie zly, masz jeszcze duzo do nauczenia, a teraz szybko wracac platynowac poprzednie czesci Wiedzmina.

Pozdrawiam.

Opublikowano

xdd 

Wpadłem tylko napisać, że pomimo dobrych gier, Playstation to gó.wno obes.rane. A właściwie Sony. Zaznaczyłem wyraźnie, że nie chcę playstation + bo chciałem sobie w singlu pograć w PESa, BB i do tego doszedł 3ds z darmowym online. No i zaglądam sobie na maila a tu dziękujemy za przedłużenie subskrypcji. Czytam potem, że te złodziejaszki zmieniają ustawienia z "nie chcę" na "chcę" gdy tylko zaakceptuję nowy regulamin. Zaakceptowałem chyba go, gdy pobrałem sobie spotify. Dobrze, że to tylko 59 zł, no ale i tak się w.(pipi)iłem. No bo co to jest jak nie kradzież ? Srogo bym się wk.urwil gdyby mi o rok przedłużyli  :reggie:

Ta generacja to jeden pyerdolony skok na kasę. Zaorać. 

Edit, dobra beka jest jeszcze z ich "wielkich promocji" Kup sobie cyfrówkę drożej niż pudełko, a potem jeszcze jej nie ściągniesz bo się nie da. Kasy oczywiście nie dostaniesz. Odradzam każdemuu kupowanie czegokolwiek w psn. 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Jezeli dx12 pozwoli na 1080p w kazdej grze na one to ps4 straci jedyne co ma do zaoferowania, skonczy sie jaranie graficzka, klapom zostanie tylko marna partyzantka w stylu "no ale sony!" :banderas:

Opublikowano

xdd 

Wpadłem tylko napisać, że pomimo dobrych gier, Playstation to gó.wno obes.rane. A właściwie Sony. Zaznaczyłem wyraźnie, że nie chcę playstation + bo chciałem sobie w singlu pograć w PESa, BB i do tego doszedł 3ds z darmowym online. No i zaglądam sobie na maila a tu dziękujemy za przedłużenie subskrypcji. Czytam potem, że te złodziejaszki zmieniają ustawienia z "nie chcę" na "chcę" gdy tylko zaakceptuję nowy regulamin. Zaakceptowałem chyba go, gdy pobrałem sobie spotify. Dobrze, że to tylko 59 zł, no ale i tak się w.(pipi)iłem. No bo co to jest jak nie kradzież ? Srogo bym się wk.urwil gdyby mi o rok przedłużyli  :reggie:

Po co podpinasz kartę? Chcesz, żeby hakerzy wykradli Twoje dane? Nie wystarczy, że Sony Cie okrada? 

Opublikowano

A głupota matką lema. :reggie:

Zaorane, zasiane, zebrane :obama:

Opublikowano

Jeśli foty jakie lemonka wrzucał są prawdziwe, to on nie jest Figaro, wiem jak wygląda Figaro.

Figaro tak btw 100x lepszy trolling w CW uprawiał niż Lem, moglibyście go oddać już taknie ok

Opublikowano

Moze jakies glosowanie za wymiana Lema na Figaro? :lapka:

Już lepiej Yeti za Figaro. Tymczasowe randomy pokroju Lema czy Mroka są nie warte zachodu.
Opublikowano

xdd 

Ta generacja to jeden pyerdolony skok na kasę. Zaorać. 

Edit, dobra beka jest jeszcze z ich "wielkich promocji" Kup sobie cyfrówkę drożej niż pudełko, a potem jeszcze jej nie ściągniesz bo się nie da. Kasy oczywiście nie dostaniesz. Odradzam każdemuu kupowanie czegokolwiek w psn. 

mógłbyś zrobić chargeback w swoim banku, ale sony by Ci prawdopodobnie zbanowało konto/konsolę i nici z ich tzw. "online" :]

Opublikowano

Jacy wy zabawni jesteście :dynia:

Nigdy w historii PC razem z nowym Directem nie szło obniżenie wymagań sprzętowych.

DX12 przyniesie co najwyżej jeszcze niższa rozdzielczość na XOne zeby ładne efekty dostępne tylko na DX12 były odpalone.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jezeli dx12 pozwoli na 1080p w kazdej grze na one to ps4 straci jedyne co ma do zaoferowania, skonczy sie jaranie graficzka, klapom zostanie tylko marna partyzantka w stylu "no ale sony!" :banderas:

Taa, a to, że dev z CDP RED wypowiedział się, że DX12 nic nie znaczy na konsoli to zapominacie:

I think there is a lot of confusion around what and why DX12 will improve. Most games out there can’t go 1080p because the additional load on the shading units would be too much. For all these games DX12 is not going to change anything,”

“They might be able to push more triangles to the GPU but they are not going to be able to shade them, which defeats the purpose. To answer the first question, I think we will see a change in the way graphics programmers will think about their pipelines and this will result in much better systems hopefully.

No, ale jeszcze zostaje Powuh of them Clouds :kaz:

Opublikowano

Ale pięknie czyta się te marzenia i mrzonki botów. Jaka w nich nadzieja, że xone w końcu nie będzie pośmiewiskiem, że ktoś będzie chciał go kupić, że w 2015 zobaczą na swoim tv rozdzielczość full hd ((pipi), jak to brzmi nadzieja na 1080p w 2015 xDDDDDDDD, to tak jakby mieć nadzieję na wodę, prąd i gaz xDDDDD). Najlepsze jest to, ze ta generacja potrwa jeszcze z 4 lata, 4 lata wyszydzania, beki i wytykania palcami na osiedlach, że ten koleś ma xone. Mam xone, to brzmi jak mam hiva albo syfa.

Gdyby mi ktoś w czasach poprzedniej generacji powiedział, że microsoft wyda guwno rozmazane, a nie next gena, że nowe standardy graficzne będą wyznaczały tylko gry na PS4, że połowa botów przeskoczy do obozu Sony, reszta na PC, a zostanie się 5-7 najbardziej oderwanych od rzeczywistości i broniących tego xzłomu bez gier, że wróci dominacja jak za czasów PS2, to bym nigdy w życiu nie uwierzył. Dziękuje, dziękuje wam nieudacznicy z microsoftu.

Opublikowano

Albo nvm, nie warto.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Cała prawda, całą dobę i ból dupy pewny. :kaz:

Piękna generacja, piękna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.