Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Smieszkowo to slyszec od osoby, ktora kupila ps4 dopiero teraz dla 1 gry, a na nastepna bedzie czekac rok, w dodatku na port z ps3 :reggie::lapka:

sprzedaż MGS V GZ w retailu:

- na x1 ~0.23 mln

- na ps4 ~1.06 mln

Powiedz mi Coppi na której z tych dwóch sprzętów napotkam większe community do grania w MGO oraz nie zrzygam się od grania w MGS V GZ w 720p na 42' plazmie?  :Coolface:  :lapka:  

Zresztą prócz BB kupiłem je także dla Aliena w betonowym framerate, zamiast dostępnego eksluzywnie na bonera cinematic 22fps, oraz remaster TLOU, z myślą o jego multi w glorious 1080/60 fps.

Do premiery remastera z ps3 faktycznie mam zatem w co na nim grać.  :dafuq::lapka:  

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@nobody

Serio chcesz kupić MGS V po tym co zrobiło Konami? :/ 

Opublikowano

Konami Chujami, ale nie będę przecież z tego powodu olewał produkcji gościa, który tworzy ją od lat. Po wydaniu MGS V i olaniu potencjału Silent Hills ta firma jest dla mnie martwa. 

Opublikowano

Raven, bo z konsolomaniakami jest trochę jak z typami co jeżdżą czinkłeczento i się pukają w czoło, że ktoś inny jeździ bentejem za 2 mln, który pali 20 razy tyle co ich gazik, a przecież prędzej czy później dojadą w to samo miejsce (może mniej wygodnie, może na dwójce pod górkę, ale jednak efekt "ten sam"), więc to muszą być frajerzy. Tylko chwilę później te same czinnkłeciaki widząc malucha czy syrenkę lubią szpanersko przygazować na czerwonym. Baroni psia mać...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam PC - ciulate, ale dokupiłem sobie wieśka na xboxa. Czysty biznes i patola.

To tak jakby być pedałem, ale na ruchanie wziąć sobie najbrzydszą dziewczynę w klubie.

Opublikowano

To tak jakby być pedałem, ale na ruchanie wziąć sobie najbrzydszą dziewczynę w klubie.
Dokladnie to samo pomyslalem po wpisie Coppera w temacie Wieska 3. Tak tylko zmodyfikowalem jego cytat.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

11204428_869873993080093_640222733871167

:D

watch_dogs_60fps.jpg

Hihihi

Opublikowano

Widze, ze sie dogadujecie w tych tematach :reggie:

Opublikowano

Ktos przetlumaczy na polski kobixa?

@Ex4ct - jedyna wolnosc jaka daje plejstejszyn to wolnosc w zarzadzaniu wolnym czasem, bo nie ma w co grac, wiec mozna dowoli robic grille i jezdzic na rowerze :reggie:

co tam w tym roku wyszlo na xbona? indyk z pc?

Opublikowano

Co w zeszlym roku i w 2013 wyszlo na ps4? Demko wyscigow?

Rok 2013 należał do ps3. Gierki pokroju TLOU, Dragon's Crown, GT6, czy NNK vs premierowe hity bonera na "7-8" to wystarczające zadośćuczynienie. W 2014 Infamous na 7+ i DC. Po naprawieniu pvp online - solidne 8. Still lepsze to niż nic przez blisko rok.  

Cała sytuacja przypomina dissy dwóch grubasów wyzywających się o to kto ma więcej fałd tłuszczu. Z tym że ten w niebieskiej koszulce deal breakera dostał pierwszy.  :cool:

Opublikowano

Niktmnieniekocha

Twoje Sony zrobiło konsolę dla Januszy z Monopolowego. Pogódź się z tym i przestań opowiadać bajki, że w 2013, Sony miało więcej do zaoferowania od TLoU. :reggie:

Opublikowano

Dragon's Crown z 2013 - 9+/10 i miejsce w moim prywatnym Top 10 minionej generacji.  :master:

Wali mnie w co gra większość. Ja dla FIF, CODów, czy BFów sprzętu nie kupowałem.

Opublikowano

Wali mnie w co gra większość. Ja dla FIF, CODów, czy BFów sprzętu nie kupowałem.

To po co Ci PS4? :Coolface:

Poza wysmienitym Bloodborne :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Już wymieniłem. Pytanie po co ty je kupiłeś.  :kaz:

Opublikowano

Dla Fify i japnskich gierek z tanczacymi 13 latkami :kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Niekochany najlepiej xD bronić ch.ujowy lineup next gena tym, że na past genie lepsze gierki. Muh uposledzenie 

Opublikowano

Jak tam Planescape Torment Nobody? Rzeczywiście takie goty jak ludzie mówią?

Opublikowano

@mate5

Gameplayowo na max 8. Fabularnie GOTG. Czekam na Numenorę.

@waginanin

>kłócić się ze mną 2 lata o 5 fps więcej na 360-tce

>wypominać mi upośledzenie 

:pawel: /10

Opublikowano

Chcesięzabić

Serio, przestań tak bronić Sony, bo wydali g.uwno nie konsolę. Czasy Okemi, SOTC już dawno za nami. Teraz masz sprzęt dla Januszy bez gustu :reggie:

Opublikowano

Ten szał odbytnicy botow to czym spowodowany? Stream na twitchu tnie czy pizza przyjechała zimna?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.