Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
@Maajin

Cała sytuacja przypomina dissy dwóch grubasów wyzywających się o to kto ma więcej fałd tłuszczu. Z tym że ten w niebieskiej koszulce deal breakera dostał pierwszy.   :cool:

@up to jest wg Ciebie to bronienie? Bo napisze for fun że lepsze dwa tytuły na max 8 niż absolutne zero, kiedy druga strona wypomina drugiej kompletny brak eksluzywnego wsparcia, sama nie mając nic?  :pechowiec: gdyby nie dosłownie jedna gierka, plus fakt że wygodniej grać mi w multiplatformy na konsolach miałbym w nią wyebane równie mocno co ty. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Dobry dzien w CW widac dzisiaj byl, ostro pojechala ekpia po extract, yetim i lem a ci dalej kopia sie w dolku 

Opublikowano

No, dziś poszło kilka bomb prawdy, ze niektórym prawie rozerwalo dupy, a na dniach premiera W3, a wraz z nią kolejna porcja beki z koalicji blachar i botow.

Cudownie :fsg:

Opublikowano

No, dziś poszło kilka bomb prawdy, ze niektórym prawie rozerwalo dupy, a na dniach premiera W3, a wraz z nią kolejna porcja beki z koalicji blachar i botow.

Cudownie :fsg:

Tak czytam te Twoje posty i dochodze do wniosku, że jesteś nieźle po(pipi)ony, te klapki które masz na oczach są tak wielkie że nie widzisz juz nic więcej.Zastanów się trochę o czym Ty piszesz, Ty masz tak od urodzenia?? Dam Ci dobrą radę i to za darmo. (pipi)nij sobie głową w ścianę , nie wiem idz sobie do lasu na grzyby, tylko nie jedz ich bo może być jeszcze gorzej.

Opublikowano

Bomby prawdy z nieznanego źródła :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Co do tej konfy komputrowej na E3, to widzę że robi ją to jakaś banda butthurtowych nerdów z PC Gamera na współ z butthurtowym producentem sprzętu. Jakkolwiek jednak pisanie, że pojawienie się pc-ta na E3 to demonstracja siły tejże platformy, dla kogoś kto był świadkiem faktycznej jej siły w przeszłości, wywołać może co najwyżej uśmiech politowania. Faktem jest, że dawniej PC nie potrzebował E3. W dedykowanych pismach i internecie zawsze roiło się od zapowiedzi wielkich AAA, oraz recenzji aktualnych. Praktycznie zawsze się na coś czekało, a czas oczekiwania umilały czy to klony wielkich produkcji, czy to mniej znane oryginalne gry. Dlatego rynek PC kwitł i to nawet bez Steama, z nietykalnym praktycznie wówczas piractwem, bez i całego tego obecnego cebulactwa, żebractwa i grania w niedokończone gry za opłatą. Zaś MMO nie było p2w ftp tylko normalnie się abonament płaciło.

Dziś to łabędzi śpiew po przeszłości. To, że jest nieco lepiej niż 2-3 lata temu, to jeszcze nie oznaza że należy otwierać szampana. To nadal konsole wyznaczają trendy core gamerów i to one finansują wielkie produkcje...

Opublikowano

Nikt istotny, nie zawracajcie sobie tym głowy.

Rowniez nie moge doczekac sie porównań Wieśka, w szczególności ze nie znam bota ktory na niego nie czeka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mendrek, kiedy zmieniamy PC? Bo ja się szykuje na wrzesień, nie będę grał w lato, jak jaki MaZZeo. Mój bedzie miał przezroczystą obudowę, aby wszystkie kable było widać oraz zasilacz BeQuite :fsg:

O mój Boże, już sie nie mogę doczekać. Te ultra settingsy, 60 klatek, precyzja myszy na stoliczku z Castoramy :fsg::obama:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

beznadziejna para bohaterów

Opublikowano

Ten na dole fajny, ten u góry to dzieci mógłby straszyć...

Opublikowano

czajcie ost  :fsg: :fsg: :fsg:

żywcem z banjo wyjęty
Opublikowano

Imo srednio. Juz mnie nie jarza takie po(pipi)ki jak w czasach gdy jaralem sie smoczkiem Spyro na 100%.

Ale boty, obesrane ze szczescia.

Opublikowano

kurde mogliby przestać wspierać, bo konsole też dostaną ;/////

No jak konsole dostana to zaraz bedziemy czytac ze fajna inicjatywa, community konsolowe wspiera wlasne gry, beka z PC, kickstarer fajna sprawa itp itd.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Przecież jest tam napisane że powstaje na pc i konsole wy pecetowe betony.

Opublikowano

Imo srednio. Juz mnie nie jarza takie po(pipi)ki jak w czasach gdy jaralem sie smoczkiem Spyro na 100%.

Ale boty, obesrane ze szczescia.

Rare to ty szanuj 

i to nie boty są obesrane ze szczęścia, ale każdy szanujący się gracz wychowany na najlepszych platformowych produkcjach.

Klapy wychowane na Crashu, Spyro i Knacku nie są w stanie tego docenić. 

Opublikowano

Wypraszam sobie, jestem konsolowcem, tylko zdjalem klapki z oczu.

Jest napisane, ale hipokryzja to hipokryzja, beka z PC ze konsole dostaly kickstartera a blacharze beda grali w gorszej jakosci musza zaplacic 5,000zl :Coolface:

Opublikowano

https://www.kickstarter.com/projects/playtonic/yooka-laylee-a-3d-platformer-rare-vival

wiem, że kickstarter blabla no ale (pipi)a

ludzie ze starego rare robią duchowego następcę Banjo :fsg:

Wczoraj start a już milion mają :fsg:

Teraz tylko trzeba się modlić, żeby nie zyebali.

tak się właśnie kończy współpraca z microsoftem, trzeba żebrać w internecie o pieniądze żeby zrobić gre

Opublikowano

tak, ale przekroczy milion i PS4&X1 będą day one

To trzeba sie dolozyc  :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.