Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Imo srednio. Juz mnie nie jarza takie po(pipi)ki jak w czasach gdy jaralem sie smoczkiem Spyro na 100%.

Ale boty, obesrane ze szczescia.

Rare to ty szanuj

i to nie boty są obesrane ze szczęścia, ale każdy szanujący się gracz wychowany na najlepszych platformowych produkcjach.

Klapy wychowane na Crashu, Spyro i Knacku nie są w stanie tego docenić.

Co mam szanowac, Rare ktore juz dawno zdechlo? Wychowalem sie na atarynce, prostaku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Platformówek nigdy za wiele szczególnie na tych dwóch bezbekach nowej generacji.

Opublikowano

Imo srednio. Juz mnie nie jarza takie po(pipi)ki jak w czasach gdy jaralem sie smoczkiem Spyro na 100%.

Ale boty, obesrane ze szczescia.

Rare to ty szanuj

i to nie boty są obesrane ze szczęścia, ale każdy szanujący się gracz wychowany na najlepszych platformowych produkcjach.

Klapy wychowane na Crashu, Spyro i Knacku nie są w stanie tego docenić.

Co mam szanowac, Rare ktore juz dawno zdechlo? Wychowalem sie na atarynce, prostaku.

Januszu

Ludzie ze starego rare zebrali się do kupy, stworzyli nowe studio i robią nowego banjo praktycznie. Inna nazwa, ci sami ludzie (nie wszyscy, wiadomo, ale całkiem sporo ich)

Szanuj

Opublikowano

ELtTxaB.jpg

Opublikowano

Zielone ludziki donoszą ze Lem to Iras. Pozdrawiam

Opublikowano

Kolejne wieści z frontu potwierdzające dominacje jak za czasów ps2. W Chinach w miesiąc sprzedano 131 tysięcy PS4 czyli więcej niż xboxa one który w 8 miesięcy  osiągnął sprzedaż 100 tysięcy. Przewiduje się że do końca roku w chincha sprzeda się łącznie ponad milion ps4 i xbox one z czego zdecydowaną większość będzie stanowiła konsola sony.

Jeśli tak dalej ps4 będzie dominować na wszystkich rynkach z wyjątkiem USA to na koniec roku będzie można kupić nowego xboxa one z grą za 999 złotych.

Chinese Media today reported that first month of PS4 sales have already exceeded total Xbox One lifetime to date figures in the country. 

The PlayStation 4 launched on March 20th 2015 and in the past month has sold 73,000 units to end users through online and retail. According to Sunning (retailer), retail sales account for 20% of total sales with the majority of sales coming through the online store. 

The PS4 was unlocked from launch which allows Chinese gamers to play China approved games but also import other titles yet to be released in China. When it comes to official games the console was bundled with King of Wushu and Mr Pumpkins adventure as free games. Dynasty Warriors 8 with Xtreme Legends is the number one selling game at the moment for PS4 with over 42,000 units sold to date. A rumour states that total sell in for the PS4 has exceeded 130,000 units. 

The PS Vita has sold more than 21,000 units to end users. It has proved to be popular with a number of games such as Final Fantasy X exceeding 12,000 units. 

The Xbox One launched in September 2014 across more than 4,000 retail locations in 37 cities throughout the People’s Republic of China. Microsoft were quick to confirm that they had already sold in 100,000 units and repeated this number again at the end of the year to show that they had a stronghold in the country. However the media have revealed that only 71,000 units have been through to end users after 8 months on the market. Thus, the PS4's one month of sales has already exceeded Xbox One Lifetime to date in the country. 

IDC estimates that total sell in for PS4 and Xbox One could reach 1 million in China by the end of the year with the PS4 ahead.  

http://www.k73.com/ps4/93242.html

Opublikowano

Kolejne wieści z frontu potwierdzające dominacje jak za czasów ps2. W Chinach w miesiąc sprzedano 131 tysięcy PS4 czyli więcej niż xboxa one który w 8 miesięcy  osiągnął sprzedaż 100 tysięcy. Przewiduje się że do końca roku w chincha sprzeda się łącznie ponad milion ps4 i xbox one z czego zdecydowaną większość będzie stanowiła konsola sony.

Jeśli tak dalej ps4 będzie dominować na wszystkich rynkach z wyjątkiem USA to na koniec roku będzie można kupić nowego xboxa one z grą za 999 złotych.

Chinese Media today reported that first month of PS4 sales have already exceeded total Xbox One lifetime to date figures in the country. 

The PlayStation 4 launched on March 20th 2015 and in the past month has sold 73,000 units to end users through online and retail. According to Sunning (retailer), retail sales account for 20% of total sales with the majority of sales coming through the online store. 

The PS4 was unlocked from launch which allows Chinese gamers to play China approved games but also import other titles yet to be released in China. When it comes to official games the console was bundled with King of Wushu and Mr Pumpkins adventure as free games. Dynasty Warriors 8 with Xtreme Legends is the number one selling game at the moment for PS4 with over 42,000 units sold to date. A rumour states that total sell in for the PS4 has exceeded 130,000 units. 

The PS Vita has sold more than 21,000 units to end users. It has proved to be popular with a number of games such as Final Fantasy X exceeding 12,000 units. 

The Xbox One launched in September 2014 across more than 4,000 retail locations in 37 cities throughout the People’s Republic of China. Microsoft were quick to confirm that they had already sold in 100,000 units and repeated this number again at the end of the year to show that they had a stronghold in the country. However the media have revealed that only 71,000 units have been through to end users after 8 months on the market. Thus, the PS4's one month of sales has already exceeded Xbox One Lifetime to date in the country. 

IDC estimates that total sell in for PS4 and Xbox One could reach 1 million in China by the end of the year with the PS4 ahead. 

http://www.k73.com/ps4/93242.html

Ostatnia nadzieja botów padła, czas na Xbox Two.

Opublikowano

Ja wam poważnie pisze ze ten Lem tutaj to Iras

Opublikowano

Ficuś chory człowiek :facepalmz:

Opublikowano

Co za różnica, ten sam poziom prezentują. Tchórze i janusze forumingu.

Opublikowano

Tchórz i Janusz(Hardline -pamiętamy[*] )tu jest tylko jeden

Dave Czezky

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tchórz i Janusz(Hardline -pamiętamy[*] tu jest tylko jeden

Dave Czezky

No jest tu taki jeden bez jaj, ale raczej nie o ta osobe chodzi :yao:

Opublikowano

Dave Czezky

Bez jaj? Rowniez Czezky
Opublikowano

skoro Lem to Lem to przypomnialo mi sie za czasow jak siedzialem na gameonly, ze koles prowadzil jakis kanal na youtube i recenzowal gierki jakies w tym chyba tez na x360 i ogolnie nie byl wtedy taka bojowka playstation, ta pogarda wszystkiego innego procz sony na prawde karze mi wierzyc, ze Lem tutaj to Iras, tym bardziej, ze koles dalej nie chce odblokowac swojego psnid bo po prostu nie jest one jego

Opublikowano

Dave Czezky

Bez jaj? Rowniez Czezky
poziom twojej retoryki jest karygodny. Gratulacje jestes pierwszym userem ktorego pod(pipi)ilem do moderacji. Jestes choojowy. Nie pozdrawiam.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Napisz nam chociaż za co szpagat zrobiłeś.

Nie jestem pewny czy za skrzywienia umysłowe osob pod.pierdalajacych moderacja daje ostrzeżenia osobom niewinnym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.