Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie te obrazki to jeden chuy tak samo jak ten remaster tlou.

Remaster TLoU wał jak skur.wysyn.

Tylko konsolowcy mogą się na coś takiego nabrać - kupić dwa razy grę, żeby podbić sobie detale grafiki do poziomu akceptowalnego...

Gre jak gre ale zeby zmienic rozdzialke oni musza kupic nowa konsole za 2k xD. Be-czu-nia.

zeby zmienic rozdzialke oni musza kupic nowa grafikę za 3k xD. Be-czu-nia.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

mi wiekszosc wspolczesnych kinowych blockbusterow holiludowych przypomina wiekszosc duzych AAA jakie wychodzi na konsolach - to i to zjada wlasny ogon brakiem pomyslow

kino i gry w chwili obecnej najlepsze czasy ma juz za soba

Opublikowano

Zawsze można oglądać filmy trochę bardziej niszowe, takie jak Imagine czy Jagten, ale spoko, oglądaj dalej holiłudy i mów, że jest tragedia.

Mam ogladac filmowe indyki ? Pffff

Prawdziwy kinomaniak tak jak prawdziwy gracz (powinienes to wiedziec po sobie) oglada tylko blockbustery tripyl EJ. Ogladanie niszowych filmow to jak granie na tytanie za 10 tysiecy w jakies smieszne pikselki (brzmi znajomo ?).

Sugeruje mi zebym jakies niszowe crapy ogladal ...

1343570703408.gif

a tak serio to ostatnio nadrabiam perelki kina azjatyckiego

@Ficus

Na szczescie seriale przechodza renesans wiec nie ma tragedii :)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tylko konsolowcy mogą się na coś takiego nabrać - kupić dwa razy grę, żeby podbić sobie detale grafiki do poziomu akceptowalnego...

Gre jak gre ale zeby zmienic rozdzialke oni musza kupic nowa konsole za 2k xD. Be-czu-nia.

Bynajmniej.

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3142699

Opublikowano

mi wiekszosc wspolczesnych kinowych blockbusterow holiludowych przypomina wiekszosc duzych AAA jakie wychodzi na konsolach - to i to zjada wlasny ogon brakiem pomyslow

kino i gry w chwili obecnej najlepsze czasy ma juz za soba

christopher nolan nie zgodziłby się z tą tezą:

http://online.wsj.com/articles/christopher-nolan-films-of-the-future-will-still-draw-people-to-theaters-1404762696

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że Kozbinio chciał odpalać tajtanfola na zintegrowańcu, to nie ma co sie dziwić, że nie do końca się orientuje w temacie.

Opublikowano

jak widze najwieksze klapy forum dyskusje na temat jakosci gier sprowadzaja do samej grafiki

Wygodne takie uproszczenie, nie? Wtedy można rzucić klapem, zakręcić beczkę i przejść dalej bez silenia się na argumenty.

Opublikowano

Ladne chmury.

i to tyle.

Opublikowano

10499610_10203151435840215_3008317231505

10495034_10203151382398879_4269385913240

jak tam klapersy, pałer randżers i laserki blasterki czy jednak teraz goty design kurtyzano bo na PS4?

Tyle kasy wydali na gówniane "HALO versja Ps4" .... boze jak nisko padła ta branża.. 

Planetside 2 na PC ma identyczne widoczki a jest darmowe... Beka z Sonyczarnuchów. 

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

Moja lodówka ma lepszą grafikę od 3DSa. Master rasa naprawdę nie ma do czego tych bieda-indyków porównywać?

no z tym, że ten bieda indyk ma lepszą średnią niż to gó.wno od ubi, którym się tak podniecałeś i lepsze oceny niż każdy eks na ps4 więc stfu i do budy

Ciągle słabszą od cieniutkiego GTA IV. Średnia dobrej gry nie zrobi.

attention.png

Oho ktos tutaj nie zna się na gierkach.

no a wy żeby zobaczyć róznice między ps3 a ps4 to jeszcze kupić nowy tv za conajmniej 4k xD. Be-czu-nia.

@Ficus

Na szczescie seriale przechodza renesans wiec nie ma tragedii :)

jest to bzdura, to że pojawia się ich dużo i co chwilę wyskakuje jakiś nowy serial to nie znaczy, że są jakieś wybitne.

Opublikowano

Haters gonna hate.

jest to bzdura, to że pojawia się ich dużo i co chwilę wyskakuje jakiś nowy serial to nie znaczy, że są jakieś wybitne.

Czy ja napisalem ze wszystkie z gory sa wybitne ? Nie, ale jest sporo perelek ktore oglada sie lepiej niz niejeden dobry film.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jak tam klapersy, pałer randżers i laserki blasterki czy jednak teraz goty design kurtyzano bo na PS4?

Tyle kasy wydali na gówniane "HALO versja Ps4" .... boze jak nisko padła ta branża.. 

Mówisz o Killzonie? Fakt, bezsensu totalnie.

Opublikowano

Widzę, że bluber jest teraz wyznacznikiem dobrych gierek.

Ok, możemy dalej pobawić się średnimi - Gone home, czyli 2godzinny symulator domu z burzą: 86/100

Opublikowano

ble ble ble

zapomniałem jeszcze dodać, że nowa karta może nie pasować do płyty głównej, warto wtedy wymienić płytę główną, przy okazji RAM i w sumie taki modding a'la kupię nowy komputer. GOTY CHALLENGE. Wtedy gry na PC mają dobry czas - przejście gry 10h, modernizacja kompa - tydzień :D

no a wy żeby zobaczyć róznice między ps3 a ps4 to jeszcze kupić nowy tv za conajmniej 4k xD. Be-czu-nia.

??? Mam tą samą plazmę już chyba ze 4 lata.... ja wiem, że masz CRT 17 cali do indyków na PC ale niektórzy cenią coś więcej niż pixel art. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Ok, możemy dalej pobawić się średnimi - Gone home, czyli 2godzinny symulator domu z burzą: 86/100

no na pewno lepszym wyznacznikiem niż ty xD

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

NIE

Opublikowano

Uncharted 2 - samograj na 10h z automatycznymi skokami i z kiepskim strzelaniem - 95/100

Journey - 2h chodzenia przez pustynie - 91/100

no i jaki cel ma ta zabawa?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

NIE

ale kup sobie nową gierke na ps4 to może przestaniesz pisać głupotki tutaj ;*

Opublikowano

Hehe user X lub Y w CW wyznacznikiem dobrych gier.

yeah_eddie_murphy.gif

Najlepszy wyznacznik gier to:

FingerPointing.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

NIE

ale kup sobie nową gierke na ps4 to może przestaniesz pisać głupotki tutaj ;*

ano może... 

albo nie, gadanie głupotek tutaj relaksuje

Opublikowano

niech przemowi jedyna obiektywna wyrocznia do spraw gier - Mendrek

Opublikowano

Zabawa miała na celu pokazanie, że wysoka średnia nie musi iść w parze z jakością gry, bo chyba sam napisałeś, że Rogue ma średnią 85/100 czyli wyższą niż jakaś tam gra, ale widzę, że niewygodny post uległ edycji.

@edit: widzę, że średnia graczy na metacritic dla Rogue Legacy to 79/100, co dużo częściej się sprawdza od średniej z ocen recenzentów. (gone home ma z ocen graczy 54/100, dużo bliżej prawdy niż 85/100 z recenzji)

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

niech przemowi jedyna obiektywna wyrocznia do spraw gier - Mendrek

I daddy po stronie MS, jak byc obiektywnym to juz w dwie strony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.