Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Napisz nam chociaż za co szpagat zrobiłeś.

Nie jestem pewny czy za skrzywienia umysłowe osob pod.pierdalajacych moderacja daje ostrzeżenia osobom niewinnym.

Za takie teksty już wcześniej był warny więc radziłbym uważać experciku. :dafuq:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

chlopcy ale ze pogoda w majowke nie pykla to nie powod by sie obrazac w CW

Opublikowano

O ile mi wiadomo nowy dział w którym jest CW jest łagodniejszy od reszty forum, skoro nikt tu nie reagował na wyzywanie matek i ojców to nie sadze by i to było jakos mocno obraźliwe.

Gdyby tak było miałbyś bana za obraźliwe słowo w nicku sutku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dzisiaj już słoneczko, ale wczoraj to było tak ponuro, że miałem dzień "nic mi się nie chce". :frog:

@exact

Przecież niedawno dostali warny za "twoją starą" w cw, chyba do Ciebie ktoś tak napisał. Od tamtej pory nikt już nie używa tego. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ano trzeba przyznac ze pogoda zdecydowanie bardziej gamingowa niz grillowa.

PS.

Owszem sutek, ale warny były za mieszanie osob trzecich a nie prywaty, mysle ze prywatnie mozna dalej sobie pozwolić na delikatna ekstrawagancje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dzisiaj już słoneczko, ale wczoraj to było tak ponuro, że miałem dzień "nic mi się nie chce". :frog:

@exact

Przecież niedawno dostali warny za "twoją starą" w cw, chyba do Ciebie ktoś tak napisał. Od tamtej pory nikt już nie używa tego. 

Twoja stara sut  :s159:

Opublikowano

:buziak:

Opublikowano

Co za różnica, ten sam poziom prezentują. Tchórze i janusze forumingu.

Tchórz i Janusz(Hardline -pamiętamy[*] )tu jest tylko jeden

Dave Czezky

najwięcej szczeka ten, który w tym temacie jest najśmieszniejszy

no już, już, rozumiemy, że bardzo chciałbyś poznać ten model telewizora, pisałeś o tym milion razy

i tak ch,uja to zmieni, ale widzę już nie masz na co się licytować to k,urwa na telewizory będzie naskakiwać xD

co następne, kto ma lepsze obicia na kanapie?

Opublikowano

Teraz blachy beda skakać sobie po kolanach

:frog:

Pewnie jeden z drugim zle zinterpretowali zdanie " chodź pokaże ci moja myszkę"

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

kurde mogliby przestać wspierać, bo konsole też dostaną ;/////

Raven,co sie martwisz konsole beda musialy zaplacic wiecej od  :master:  :newell:

xTU6fgs.png

Opublikowano

Większa liczba konsolowców wsparła projekt wpłacając wyraźnie wyższą kwotę. Widać kto jest master race i kto pcha ten wózek.

Opublikowano

Logika klapka: Beka z master race bo wspieraja gry na KS,Beka z master race bo nie wspieraja gier na KS. Jeszcze 2 dni temu byla beka z race master bo musza placic zeby gry robili a teraz okazuje sie,ze klapki kochaja KS. Juz sie nie moge doczekac jak EA/Ubisoft/Sony zaczna zbierac tak samo kase od klapkow . Kilka miesiecy temu sony sie zastanawialo nad wprowadzeniem Early Access na ps4,w sumie biorac pod uwage jak bf za(pipi)iscie dzial na konsolach na premiere to EA juz wprowadzila Early Access na konsole :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Logika :klapek: Beka z  :master:  bo wspieraja gry na KS,Beka z  :master:  bo nie wspieraja gier na KS. Jeszcze 2 dni temu byla beka z :master: bo musza placic zeby gry robili a teraz okazuje sie,ze :klapek: kochaja KS. Juz sie nie moge doczekac jak EA/Ubisoft/Sony zaczona zbierac tak samo kase od :klapek: . Kilka miesiecy temu sony sie zastanawialo nad wprowadzeniem Early Access na ps4.

to już chyba ten moment, w którym stosowanie emot zabrnęło za daleko 

sprawia to wrażenia jakbyśmy cofali się w rozwoju ponownie do pisma hieroglificznego 

Opublikowano

No dobra,moze troszeczke przesadzilem z tymi emotami

Opublikowano

Twórcy Y-L chyba nie spodziewali się aż takiego zainteresowania. 1 mln funciaków w jeden dzień :P

Opublikowano

Twórcy Y-L chyba nie spodziewali się aż takiego zainteresowania. 1 mln funciaków w jeden dzień :P

niech MS patrzy i płacze jak im uciekają dollary spod nosa

Opublikowano

Raczej nie uciekają bo prawdopodobnie Rare robi nowe Banjo.

Opublikowano

uwierzę jak zobaczę

Opublikowano

E3

GIF-amazing-beard-jesus-omfg-OMG-shocked

Opublikowano

raczej

mid_3902.jpg

po lewej król Spencer, w tle widoczne niedowiarki(klapy i blachary)

Opublikowano

po lewej król Spencer, w tle widoczne niedowiarki(klapy i blachary)

dlaczego master race wrzucasz do jednego woraz z klapkami :(

Opublikowano

Raczej nie uciekają bo prawdopodobnie Rare robi nowe Banjo.

Takie wujowe jak poprzednio :P

Opublikowano

Chciałbym takie wujowe Banjo jak poprzednio. Z miejsca byłby top tej generacji

Opublikowano

Xbox Founder - PS4 Wins The Console War 'By A Nose'

mjwqyi.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.