Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pojawiły się dane z Niemiec:

LTD now:

PS4: 1.600.000

XB1: 378.000

YTD:

PS4: 208.000

XB1: ~47.000

http://www.boerse-online.de/nachrichten/aktien/Sony-zieht-mit-der-PS4-in-Deutschland-der-Xbox-One-von-Microsoft-davon-1000608188

Czyli mamy 4,42 do 1 na korzyść PS4. Xbox nie istnieje w Europie. Xbox na kolanach i ma pełne usta.

Dominacja jak za czasów PS2. :kaz:

Na miejscu bociarni sprzedałbym tego złoma póki jest coś wart.

Edytowane przez Andrew21

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ta dominacja cieszy ale jednoczesnie daje obawy, ze microsoft faktycznie moze myslec by wydac mocniejsza rewizje albo za 2-3 lata zaatakowac juz nextgenem

Opublikowano

Nie ma to jak przeczytać taki krzepiący news na początek dnia. No ale bociarnia tutaj nadal żyje oderwana od rzeczywistosci.

Opublikowano

albo olać rynek konsol i zająć się czymś na czym się znają

Opublikowano

Co byloby złe, bo bez konkurencji Sony jeszcze bardziej poleci w kielicha i gracze na tym straca. Musi byc jakis dobry konkurent, monopol zle wróży. Nie wiem jak Nintendo stoi w USA albo Japonii ale w EU sie prawie nie liczy z tego co rozumiem.

Opublikowano

konsole to nie tylko stacjonarki przeciez ----> 3ds ma sie sprzedazowo wszedzie bardzo dobrze albo swietnie, no chyba ze eu = polska

Opublikowano

To klapy nie mają po co zarywać nocki, żeby obejrzeć januszową konferencje na E3? W jakim celi Sony ma się starać i pokazywać gry, skoro sprzęt sam schodzi, jakby miał 10 exów ze średnia 90 na MC :reggie:

Opublikowano

Czyli mamy 4,42 do 1 na korzyść PS4. Xbox nie istnieje w Europie. Xbox na kolanach i ma pełne usta.

Dominacja jak za czasów PS2. :kaz:

Na miejscu bociarni sprzedałbym tego złoma póki jest coś wart.

I co z tego,ze dominacja jak za czasow Ps2 jak niema w co grac? Sony jak zwykle na obiecywalo,ze #4theplayers itp. i znowu ludzi wydymali :/ Czlowiek kupil ps4 i gra w multiplatformy  :facepalmz:

Opublikowano

albo olać rynek konsol i zająć się czymś na czym się znają

Dlatego jedyna osoba, której w 100% zależało na grach już nie jest w MS. Ed Fries miał ciekawe wystąpienie na DICE Summit, w którym się odnosi do rezygnacji z pracy w MS.

P.S

Dla osób, które nie wiedzą kim jest ów pan: W zasadzie główny założyciel Xboxa, twórca Microsoft Games Studio, doradca i opiekun wszystkich najważniejszych gier od MS (Age of Empires, Flight Simulator, PGR,  itp.)

Opublikowano

I co z tego,ze dominacja jak za czasow Ps2 jak niema w co grac? Sony jak zwykle na obiecywalo,ze #4theplayers itp. i znowu ludzi wydymali :/ Czlowiek kupil ps4 i gra w multiplatformy  :facepalmz:

czlowiek kupil xone i gra w gorsze multiplatformy

Opublikowano

swoją drogą co w tym roku jeszcze wychodzi z exów na PS4?

Until Down w czerwcu, GOW Remastered w lipcu

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Uwielbiam zapach obsranych xbotów o poranku :fsg:

Ladny argument :klapek: btw ja jestem za :master: .

@Fanek,chyba jakis Rachet i Uncharted Remastered. Sony takie dobre.

Opublikowano

swoją drogą co w tym roku jeszcze wychodzi z exów na PS4?

Until Down w czerwcu, GOW Remastered w lipcu

Czyli nic. :kaz:

Opublikowano

Uwielbiam zapach obsranych xbotów o poranku :fsg:

Ladny argument :klapek: btw ja jestem za :master: .

@Fanek,chyba jakis Rachet i Uncharted Remastered. Sony takie dobre.

Tylko :newell:. Nie ma innej opcji na chwilę obecną.

Jak brakuje argumentów w obronie podkonsoli od microsyfu to klasyczna ucieczka w PC. Skoro wolicie PC to co robicie w temacie CONSOLE wars. Wypad na pc laba. Przestańcie przeszkadzać w delektowaniu się dominacją sony jak za czasów ps2.

Opublikowano

pc master race, jeden dzis w statusach płacze że mu bluescreena wywala, a drugi w hydeparku narzeka ze nie moze odpalic wieśka 1 na windows 8 :kaz:

a na konsoli wkładasz płytę (ściągasz patcha) i grasz

Opublikowano

a na konsoli wkładasz płytę (ściągasz patcha) i grasz

Zapomniales o instalacji :lapka:

Opublikowano

No jak się jest amebą i mameją, to gierki nie chodzą :kaz:. Ludzią bystrym chodzą i włączają się 4x szybciej niż na gu.wnie obe.sranym 4 :reggie:

Czysta selekcja naturalna klapiszcze :kaz:

No i beka z Andrew. Dostał dwa słabe PC w ciasnych obudowach i wmawia sobie, że to konsole:kaz:

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

No jak się jest amebą i mameją, to gierki nie chodzą :kaz:.

definicja blacharza w jednym zdaniu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

CasualStation 4, teraz jestem na 100% pewny

Mówisz o xzłomie, którego nikt nie chce, gdzie mamy strzelanie do botów w fps, niemożliwość przegrania walki w bijatyce, czy cofanie czasu w wyścigach? Casualbox, janusze biją brawo swoimi wąsami. Jak boty podchodzili pod BB, to nie wiedzieli jak założyć pistolet, janusze jedne. :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No i beka z Andrew. Dostał dwa słabe PC w ciasnych obudowach i wmawia sobie, że to konsole:kaz:

Mówisz o tej konsoli od Sony, która według Digital Foundry wyznacza nowe standardy graficzne? Beka z blachar i ich tytanów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.