Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ps4 takie słabe że dostaje driveclub i the order które miazdza graficznie wszystko co wyszlo na pc.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Standardy to wyznaczał Half Life 2, gdzie szła fizyka z animacją i grafiką. W Twoim Orderze masz tylko grafikę, bo o reszcie specjaliści od gier na komórki( o sorry, hanheldy) zapomnieli. :kaz:

Beka z ciebie, typie bez honoru :newell:

Opublikowano

ps4 takie słabe że dostaje driveclub i the order które miazdza graficznie wszystko co wyszlo na pc.

akurat na PC to Order lepiej im wygladal

7l2tolf.jpg

Opublikowano

To co się w nocy właściwie wydarzyło, że blachary takiego szału macicy dostały od rana? :kaz:

Opublikowano

o Andrew, to ten gość który się pojawia w CW tylko po to żeby wkleić wyniki sprzedaży. Dzieki za info i do nastepnego  :lapka:

Jaranie się wynikami sprzedaży sprzętu to już wyższy poziom s(pipi)enia. To tak jakbym ja się jarał, że każdego dnia w LoLa gra 27 milionów ludzi. Czaicie? 27 MILIONÓW LUDZI GRA W GIERKE CODZIENNIE, TO JEST DOMINACJA

Playstation ma obecnie bardzo dużo wspólnego z LoLem i innymi popularnymi grami jak Call of Duty czy Destiny

wszystko to chłam dla robactwa  :reggie:

Opublikowano

xd

Opublikowano

Sony podpatrzylo u nintendo generacje temu, ze sprzedajac sprzet bez gier z dobrym marketingiem casualom mozna zarobic duzo wiecej (bo marketing jest tanszy niz robienie gier), wiec mamy teraz dominacje jak za czasow wii.

Dominacja jak za czasow ps2 to bedzie po E3 jak Spencer odpali atomowki na konfie msu :kaz:

Opublikowano

Sony podpatrzylo u nintendo generacje temu, ze sprzedajac sprzet bez gier z dobrym marketingiem casualom mozna zarobic duzo wiecej (bo marketing jest tanszy niz robienie gier), wiec mamy teraz dominacje jak za czasow wii.

wii sprzet bez gier? prowo albo wiadomo kto

Opublikowano

wii sprzet bez gier? prowo albo wiadomo kto
Masz racje, nintendo chociaz wydawalo regularnie sequele swoich znanych marek, sony jedzie na samych multiplatformach :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

To co się w nocy właściwie wydarzyło, że blachary takiego szału macicy dostały od rana? :kaz:

Koalicja blacharsko botowska już powoli wysiada psychicznie, codziennie na kolanach z pełnymi ustami, a premiera W3 już na dniach, dopiero będzie szał :kaz:

Opublikowano

Jedno Super Mario Galaxy niszczy całą bibliotekę PS4. Jezu gdyby nie H:MCC to grałbym tylko na Wii U. Góóówno nie nowa generacja.

Opublikowano

Pojawiły się dane z Niemiec:

LTD now:

PS4: 1.600.000

XB1: 378.000

Taka różnica jest zapewne w 90% europejskich krajach. Xzłom bez gier nikogo.

Opublikowano

Brak exów, brzydsze multiplatformy i gierki z pc w gorszej jakości, po co ten xbone w ogole istnieje?

Opublikowano

Pamiętam jak YETI fapował do wyników Wii, bo przecież to coś znaczyło.

Opublikowano

Po wczorajszym kawałku gameplayu na PlayStation Polska z PS4, który dziś już usunięto wszystko jasne:

CAŁA PRAWA DLACZEGO CDP NIE POKAZUJE GAMEPLAYU Z KONSOL, TYLKO Z SAMEGO PC, uwaga:

mam pomysł :) może nie pokazują gameplayu z konsol bo cdp red ma podpisaną umowę z nvidią. Im dłużej będą zwlekać tym więcej gracz kupi nowe karty od nvidii albo całe kompy nowe. A potem jak pokarzą gameplay okaże się że nie było potrzeby kupna nowego komputera :)

tymczasem blacharze zakładają czapki na głowe i pedzą do sklepu po nowe GTX-y

Hyk6NSB.jpg?1?7115

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Brak exów, brzydsze multiplatformy i gierki z pc w gorszej jakości, po co ten xbone w ogole istnieje?

Jak to po co? Dla BEKI :kaz:

Pamiętam jak YETI fapował do wyników Wii, bo przecież to coś znaczyło.

W CW wyniki zawsze coś znaczą. Ja pamiętam jak boty fapowały do 3 pikseli więcej w tamtej generacji, a teraz 1080p vs 900/720 to zadna różnica.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Koalicja blacharsko botowska już powoli wysiada psychicznie, codziennie na kolanach z pełnymi ustami, a premiera W3 już na dniach, dopiero będzie szał :kaz:

Będzie szał ale z Januszy, twojego pokroju, analizującego fabule z innymi januszami bez znajomiści poprzednich gier i książek. :kaz:

Opublikowano

Popraw chociaz tego byka ortograficznego zanim cos cytujesz bo oczy bolą.

Opublikowano

wszystko przeczytane :kaz: 

Opublikowano

Fanek, książki przeczytane, że się tak pucujesz? 

Opublikowano

W CW wyniki zawsze coś znaczą. Ja pamiętam jak boty fapowały do 3 pikseli więcej w tamtej generacji, a teraz 1080p vs 900/720 to zadna różnica.

aczyło.

Ból dupy jest wielki w tobie. Bardzo mnie to cieszy. A ja nadal pamiętam jak klapy myślały, że mają super exy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.