Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wszystko przeczytane :kaz:

Mam Cie przepytać? :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wszystko przeczytane :kaz:

Mam Cie przepytać? :kaz:

no dobra już sobie ide :D

Opublikowano

W CW wyniki zawsze coś znaczą. Ja pamiętam jak boty fapowały do 3 pikseli więcej w tamtej generacji, a teraz 1080p vs 900/720 to zadna różnica.

aczyło.

Ból dupy jest wielki w tobie. Bardzo mnie to cieszy. A ja nadal pamiętam jak klapy myślały, że mają super exy.

Ból dupy, ależ z jakiego powodu? Przecież ta generacji się toczy w taki sposób, że nawet w snach by mi się nie wyśniło, że boty spotka takie upokorzenie. W 2014 dostaną konsole, która nie potrafi wyświetlić full hd, że część z nich przejdzie na stronie jedynego next gena na rynku, że znajdą się tacy, którzy porzucą grę na konsolach i kupią pc (to dopiero zniszczona psycha). Powróci dominacja jak za czasów PS2, a na konkurencje oprócz USA nawet nikt nie spojrzy. Piękna generacja, dzięki ci microsofcie. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

large.jpg

A teraz co? Knack - najlepsza platformówka od lat, Killzone: Shadow Fail oraz najmocniejsze 7/10 Driveclub. :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

KYbLVN.gif

Opublikowano

Tak wygląda YETI jak chce złapać trochę honoru.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

pc master race, jeden dzis w statusach płacze że mu bluescreena wywala, a drugi w hydeparku narzeka ze nie moze odpalic wieśka 1 na windows 8 :kaz:

a na konsoli wkładasz płytę (ściągasz patcha) i grasz

Na ps4 mialem wiecej bluescreen niz na pc przez ostatnie 10 lat. A drugi kolega pokazuja jaki poziom inteligencj ma sredni :klapek: koles nie byl wstanie wykonc dobrze instrukcji z 2 podpunktami,z czego pierwszy podpunkt to bylo info gdzie ma znalezc plik. 

Miminalne wieska 1

Supported OS: Microsoft® Windows® /XP/Vista 

jak widac oficjalnie win 8 nie jest wspierany. 

A co do wkladam plyte i grasz,ostatnio znajomy kupil fife 15 chcielismy sobie pograc 1vs1. ponad godz grzebal w routerze a i tak nas nie polaczylo :D

Teraz juz w sumie wiem czemu Yano nienawidzi uzytkownikow Appla. 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Tak wygląda koalicja blacharsko botowska podczas szału odbytu. Piękna generacja :fsg:

Opublikowano

Cieszyć się że szrot bez gier sprzedaję się dobrze + to co odwala $ony trzeba mieć ładnie nawalone we łbie, to w sumie jedyny argument sonybociarni od ponad 1,5roku no i kilka gier które mają trochę więcej ''p''.

Sonyboty rak branży, gówno obesrane to wii tej generacji i tyle   :)

Rare zapowie nową grę na E3, nie na kinecta, nie conker, nie perfect dark. Nowe Banjo, Battletoads albo nowe IP   :ohboy:

halo5

forza6

rare

tomb raider

gears of war

quantum break

crackdown 3

scalebound

sony wiecznie na kolanach z pełnymi ustami   :sorcerer:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Na ps4 mialem wiecej bluescreen niz na pc przez ostatnie 10 lat.

Jak grałeś tylko w BF4 to nic dziwnego, żadna inna gra na PS4 nie wywaliła mi do xmb.

Opublikowano

Na ps4 mialem wiecej bluescreen niz na pc przez ostatnie 10 lat.

Jak grałeś tylko w BF4 to nic dziwnego, żadna inna gra na PS4 nie wywaliła mi do xmb.

Destiny,Driveclub tez kilka razy mi wywalilo. 

Opublikowano

ostatnio czezky przekonywal jak wszystkie gry chodza bez problemu i nie trzeba sie przejmowac wsteczna kompatybilnoscia ;/

Opublikowano

ostatnio czezky przekonywal jak wszystkie gry chodza bez problemu i nie trzeba sie przejmowac wsteczna kompatybilnoscia ;/

Zalezy od gry. Zazwyczaj niema problemu,ale w przypadku wieska trzeba niestety wyslic swoje szare komorki,wspiac sie na poziom informatyka z 10letnim doswiadczeniem(nie wiem czy Lucek by to nawet ogarnal),znalezc plik witcher.exe i wpisac dontforceminreqs. 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

a jednak jest sporo jednostek, które kupują PS4 dla multiplatform, to jest dopiero upośledzenie

Opublikowano

w ogólnym rozrachunku to jednak jest upośledzenie, no chyba że bierzemy pod uwagę mendrek stajl, czyli gram jak ktoś mi 11zł pożyczy ( i minie 5 lat od premiery danego tytułu)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Miminalne wieska 1

Supported OS: Microsoft® Windows® /XP/Vista 

Czyli wszystkie gry wydane przed datą wypuszczenia nowego systemu, które nie mają go w swoich wymaganiach, mają prawo nie działać? A co z bajkami, że pecet zawsze jest backward compatible? :dynia: :dynia: :dynia:

Na ostatnich stronach widzę wielu kandydatów na oddział zamknięty psychiatryka...

Opublikowano

Lem,jak bys sie wysili i zjechal 9 postow nizej to bys wiedzial. Ale ty jestes klapkiem wiec czego ja wymagam.

Obstawiam, że pijesz też do cen gier. Na konsolach w przeciwieństwie do pc możesz sprzedać grę jak Ci nie podpasuje lub się znudzi z niewielką stratą, więc pozdro stemowa frajernio  :)

Ja kupuje* tylko cyfrowki na ps4 wiec nie moge odsprzedac.

*jak jest co kupic bo teraz do uncharted 4 bedzie lipa.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jeśli płacenie kilku tysi dodatkowo za lepsze klatki w multiplatformach to dealbreaker to nie mam pytań. Wydaje mi się, że 60fps nie uczyni ch.ujowej gry dobrą, a 30 dobrej złą.

Obstawiam, że pijesz też do cen gier. Na konsolach w przeciwieństwie do pc możesz sprzedać grę jak Ci nie podpasuje lub się znudzi z niewielką stratą, więc pozdro stemowa frajernio :)

Edytowane przez Soban

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.