Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

NAJPOTĘŻNIEJSZA KONSOLA NA ŚWIECIE  :daddy: :daddy: :daddy:

bociarnia i złomiarze na kolanach z pełnymi ustami

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wczoraj masorz zrobil mi i orzeszkowi prezentacje bloodbornea.

Prawie zesralismy sie ze smiechu.

Gra z grafika gorsza niz god of war 3 nonstop dropuje do 10 klatek :yao:

Celowy zabieb zeby bylo trudniej?

plejzłom bez gier nie wyrabia nawet przy grafice z poprzedniej generacji, po co drążyć temat, kilku sonybociarzy z PL tylko żyje w innej rzeczywistości z pokrytymnasieniemczezkiego na czele.

04177437408760418060.png

55445775692242447169.png

14805232793097087678.png

86820551883448484349.png

96636036308119813164.png

50043635639372691278.png

53367136156264855559.png

?

Wklejaj całość, chyba że już zeskoczyłeś Tacie z kolan i nie ma kto pomóc, jeszcze z exów:

d4

ori

ryse

sunset

killer inst

project spark

i trochę innych gier. XO to nie gówno obesrane bez gier, tu na bogato dla Szlachty a nie jak na plejzłomie zapomoga od MOPSu w postaci 1 dobrej gry przez 2 lata  :rofl2: Sonybociarnia na kolanach z pełnymi ustami, od  zawsze i na zawsze.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Popularne i modne Ferrari

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wklejaj całość, chyba że już zeskoczyłeś Tacie z kolan i nie ma kto pomóc, jeszcze z exów:

d4

ori

ryse

sunset

killer inst

project spark

i trochę innych gier. XO to nie gówno obesrane bez gier, tu na bogato dla Szlachty a nie jak na plejzłomie zapomoga od MOPSu w postaci 1 dobrej gry przez 2 lata  :rofl2: Sonybociarnia na kolanach z pełnymi ustami, od  zawsze i na zawsze.

d4 - 45/1000

ori - 875/1000 - ace4820T.jpg

ryse - 735/2000 -  :yao: 

sunset - 1070/1925

killer inst - 265/2475

project spark - 145/2215

Dowiedzieliśmy się tym samym że jedynym tytułem dla którego warto kupić Xbox One to SO który jest mocno podobny do konkurencyjnego Infamous

Czyli

10010908143858048692.png

VS

03559579290149212022.png

Wiadomo że serwisy branżowe się nie liczą, liczy się opinia graczy, co więc mówi opinia graczy?

0.3 pkt różnicy na korzyść InFamous, przypadek? NIE SONDZE

Opublikowano

Daddy, musisz wybaczyć expercikowi, on po prostu lubi robić z siebie pośmiewisko. Taki fetysz. 

Opublikowano

Daddy, musisz wybaczyć expercikowi, on po prostu lubi robić z siebie pośmiewisko. Taki fetysz. 

to każdy wie, to szorowanie garów w UK źle na niego działa, po wtopie z ilością exów przeszedł do ilości achivów xD

Opublikowano

Tylko pózniej Daddy nie płacz jak Ci sutek z kolan sp.ierdoli, gość skacze z jednych na drugie.

Opublikowano

Ty siedziałeś i pewnie nadal siedzisz u Lemonki na kolanach więc zamilcz. :oh_you:

Bo yetiego to trzymasz za kieszonkę jak w prison brejku. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

po tej ilości osób na kolanach mam przeczucie, że na na 5000 stronie bedzie jakaś gejowska orgia z podduszaniem zasilaczem od xboxa i wtykaniem gałek od dual shocka w różne niezbadane otwory.

Opublikowano

Co tu sie ostatnio wyrabia to ja nie wiem.

Next-gen = przesiadywanie na kolanach :cw:

Opublikowano

Nawet w 32 bitach bym na(pipi)yal

FR17Ph0.png

Inb4 Xbone version

Opublikowano

o lol ten sunset ma nawet gorsza srednia z ocen graczy niz rzekomo najgorszy w historii infamous - ale powiedz to Donsterydowi to zaraz skurcz macicy bo przeciez kubsonowi, kermitowi, daddiemu i jemu sie gra hiper podoba i to najlepszy ex (mimo, ze wg sredniej ocen z recenzji - NIE, wg sredniej ocen graczy NIE, wg sprzedazy NIE, wg nagrod NIE)

srednie ocen z exow pudelkowych tez minimalnie lepsze na ps4 ale boty haluny, ze ps4 nie ma gier

pogrom sprzedazowy jak za czasow ps2

Opublikowano

exy klapow na reszte roku:

- wyniki sprzedazy

- 180p

serio jarać się wynikami sprzedaży przy obecnym trendzie 1 dobra gra na rok od sony to pewnie w szkole chodziliście za osiłkiem który 1 dzień w roku nie pluł wam do kanapki i całowaliście go po rękach jaki dobry

Opublikowano

boty graja w zapowiedzi, beka, a tak to zawsze wypominali klapom

Opublikowano

Gorsze PCars, gorszy Wiedzmin a wisienka na torcie bedzie Forza która sie nic nie zmieni, to bedzie pyszny rok.

Aaa i beka z botów grających w zapowiedzi.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

o lol ten sunset ma nawet gorsza srednia z ocen graczy niz rzekomo najgorszy w historii infamous - ale powiedz to Donsterydowi to zaraz skurcz macicy bo przeciez kubsonowi, kermitowi, daddiemu i jemu sie gra hiper podoba i to najlepszy ex (mimo, ze wg sredniej ocen z recenzji - NIE, wg sredniej ocen graczy NIE, wg sprzedazy NIE, wg nagrod NIE)

sonyboty wbijały masowo dając 1/10 za zdradę i ucieczkę Insomniac od dyktatora $ony, w końcu po latach Insy zrobiły świetną grę   :)

ficuś nie martw się na jesień dostaniesz remastera Ratcheta i pewnie nowe GT zawita. W końcu 2 letni brak gier zniknie na chwilkę.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nawet w 32 bitach bym na(pipi)yal

FR17Ph0.png

Inb4 Xbone version

Raczej wersja na ps4 bo trojkat w lewym górnym rogu xD

Tak twierdzi expert a ja mu wierze

Opublikowano

Gorsze PCars

PCars tylko na PC, jak nazwa wskazuje i dobrze o tym wiesz

gorszy Wiedzmin

gra na 200h na ds4? kabelek z laptopem przygotowany jak na nextgena przystało?

wisienka na torcie bedzie Forza która sie nic nie zmieni

no, nic nie zmieni, dalej będziesz klapem tyle że z xbonem

Opublikowano

1.

PC Nikogo i dobrze o tym wiesz

2.

2 Pady i stacja dokująca ready.

3.

Mogłeś sie postarać :(

Opublikowano

kermit przed E3

218137.gif

kermit w czasie E3

tumblr_m936f9yDRd1re3x32o1_250.gif

kermit po E3

fxynhs.jpg

Opublikowano

kermit przed E3

218137.gif

kermit w czasie E3

tumblr_m936f9yDRd1re3x32o1_250.gif

kermit po E3

fxynhs.jpg

i przez kolejny rok nadstawianie micro

kermit-noooo.jpg

Opublikowano

Ficuś, masz jakiś kompleks na moim tle, że olewam Twoje wypociny? Don to, Don tamto XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.