Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zawsze odpisujesz kolego :) nawet teraz :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Siedze na urlopie, forum prawilnie ograniczone, 20 stron CW do nadrobienia i co moge powiedziec? Ze konsolorze wszelkiej masci na kolanach i z pelnymi ustami, bo od 20 stron wszyscy pier.dola o pctach xD. Jak wam bansai zrobi statystyki wedlug slowa "komputer" to sie spalicie ze wstydu.

Opublikowano

grill wpadl tydzien przed majowka, na majowke wczoraj byl priwilny rowerek z kocykiem i fortuna czarna

Opublikowano

Gorsze PCars, gorszy Wiedzmin a wisienka na torcie bedzie Forza która sie nic nie zmieni, to bedzie pyszny rok.

Aaa i beka z botów grających w zapowiedzi.

Przepasc generacji w project cars, przepasc generacji w wiedzminie, wisienka na torcie dirt rally, ktory wyciaga z bagna racery, to bedzie pyszny rok. 

Aaa, i beka z konsolarzy grajacych w zapowiedzi i multiplatformy bez grafiki w 3 razy wyzszej cenie :yao:

Tylko PC.

Opublikowano

Nie, bo jest w 15 klatkach jak bloodborne.

Opublikowano

multiplatformy  w 3 razy wyzszej cenie :yao:

wieska sobie przejde przez weekend i sprzedam z 20zl strata, a ty zostaniesz ze swoim cd keyem  :daddy:

Opublikowano

O czym ty pyerdolisz, masz gier za 100 tysiecy na chacie, z czego wiekszosc na DSa, ktore sa tak chuyowe ze nie moglyby wyjsc nawet na komorki :yao:

:daddy:

I ja wieska dostalem za darmo

Czezky 0

Guernica -20 (-100k pln)

Ocknij sie z tego snu czlowieku, masz prawie 40 lat i nigdy nie ruchales.

Opublikowano

pamietacie ogloszenie ze sony agresywnie inwestuje w exy 1st party na ps4? sa pierwsze owoce tej decyzji

co to kur.wa jest xDD

Edytowane przez kermit

Opublikowano

te fotki z neta co wrzucam dla plusow? Karta r4 za 19,99zl z allegro i ds od pinga za 100zl. 

Opublikowano

lubiec male dziewczynki i jeszcze wrzucac o tym zdjecia na forum liczac na plusiki, co ten grzejnik to ja nie

Opublikowano

Powinien zmienic avatar

500px-Pedo_Bear_Mask_by_BLTsalade.jpg

Opublikowano

d4

ori

ryse

sunset

killer inst

project spark

giphy.gif

Chyba by mi oczy rakiem zaszły jakbym miał grac w takie crapy. Ja (pipi)e, ale ten microsoft funduje guwno swoim posiadaczom, na dodatek rozmazane.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Filmiki od m$ to całkowita ściema. Project Natal, Milo, HoloLens. Co następne?

:dynia:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ori i Sunset crap według yetiego, ale order goty. 

Nic dziwnego, że jest bezguściem bez honoru. 

@Lem

Może twój psnid?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ori taka sama super gra jak helldivers czy hm2, a sunset jak infamous.

Filmiki od m$ to całkowita ściema. Project Natal, Milo, HoloLens. Co następne?

Trzeba jeszcze dopisać xone, miał byc next gena, a wyszło guwno rozmazane. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

tak, wiemy order to prawie girsy, driveclub to prawie pgr

Opublikowano

Siedze na urlopie, forum prawilnie ograniczone, 20 stron CW do nadrobienia i co moge powiedziec? Ze konsolorze wszelkiej masci na kolanach i z pelnymi ustami, bo od 20 stron wszyscy pier.dola o pctach xD. Jak wam bansai zrobi statystyki wedlug slowa "komputer" to sie spalicie ze wstydu.

Podniosę wiec raz jeszcze statystyki słowa komputer.

Komputer nikogo

Opublikowano

Dobra (pipi)a, koniec tego dobrego, oramy zaklamane klapy.

Cytaty z recenzji bloodborne autorstwa Pinga z cd action:

bardzo dobra gra akcji, ale raczej slabe soulsy

To bardzo szybka i przyjemna gra akcji w ktorej klika sie jeden guzik, zeby znalezc sie za plecami wroga, a potem klika drugi guzik zeby go w te plecy walnac. No, czasami, szczegolnie przy okazji walk z bossami, pierwszyguziktrzeba kliknac dwa razy

BUAHHAHAHAHAHAHHAHA :obama:

Klapy maja tak ograniczone mozgi, ze musza sobie ukladac taktyki pod klikanie dwoch guzikow :obama:

HARDKOR!

i mowie to calkowicie powaznie: bloodborne w swojej podstawowej formie jest latwiejsze do opanowania niz dowolna poprzednia czesc.

:pawel:

klapy sa tak chuyowe w gry, ze klaskaly z niedowierzeniam fankowi ze ktos zdolal ja skonczyc :pawel:

jesli graliscie kiedys w jakis japonski slasher to poczujecie sie jak w domu. Tyle, ze ktos z tego domu wyniosl wasz ulubiony fotel, anrysowal smutnego penisa na scianie i wyszedl zostawiajac otwarte drzwi

Yeblem ping, yeblem xD

Przede wszystkim dlatego, ze FS na miano geniuszy kodu sobie niczym do tej pory nie zapracowalo, a BP moze ewentualne pozytywne opinie o ich umiejetnosciach podminowac.

W grze akcji, ktora wymaga wykonywania precezyjnych unikow w konkretnych momentach, spadki  plynnosci sa niedopuszczalne. Jezeli jest  to gra akcji tworzona z mysla o jednej platformie i tylko pod nia optymalizowana, to fakt, ze nie trzyma cholernych 30 klatek

a klapy byly pewne 60ciu po pierwszych zapowiedziach xDDDDDDDDDDDDDDDD

Zwlaszcza yeti xD Najwiekszy kleks wsrod klapow

nawet przy chodzeniu po miescie, jest dla mnie gdzies pomiedzy absurdalny a "chyba ktos sobie ze mnie jaja robi"

to juz nawet nie jest smieszne, zal mi was i waszych chlopakow.

ale jedziemy dalej, bo trzeba raz na zawsze zaorac to rakowe pole, sorry

O walkach z bossami w kwestii spadkow plynnosci nie wspominam, bo jezeli spacerki sa dla FS i Playstation 4 za trudne, to i tak przynajmniej raz zdechniecie, bo klikniecie unik w dobrym momencie, a konsola uzna ze sorry stary, ale troche sie zmeczylam

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

POTEZNA NADKONSOLA! ALL HAIL!

Ja pyerdole, co to bedzie za rok? 640p i 13 fps ze spadkami do 5?

Przeciez ta gra moglaby wyjsc na ps3, ba, sa ladniejsze gry na poczciwego starszuka :reggie:

Na dodatek to jest (pipi)a EX.
EX

(tutaj akapit o slabych bossach, nie chce mi sie przepisywac. Generalnie kolejna piekna rzecz w soulsach zostala ZABITA)

(tutaj beka z AI)

(beka z przenikania potworow przez sciany)

(totalna beka z kamery)

(pipi)a, generalnie 4 strony wysmiewania bloodborne i praktycznie wszystkiego co KIEDYS byo dobre :reggie:

ale niestety nie doszlismy nawet do dwoch najwiekszych minusow bloodborne

nie?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ktore sprawily ze kilka razy odlozylem pada i znudzony uznalem, ze nie chce mi sie w to grac ani teraz, ani juz najlepiej nigdy wiecej

:obama:

Po pierwsze ekrany ladowania skladajace sie z logo gry na czarnym tle, na ktore patrzy sie PONAD 40 sekund. W ds2 na ps3 trwaly po 20-30 sekund i wydawaly sie dlugie, szczegolnie w porownaniu z pecetowa wersja, w ktorej zajmowaly po 5-10

od siebie dodam ze na dysku SSD, obecnie standardowym wyposazeniu pieca, jeszcze szybciej

w przypadku duzo szybszego w rozgrywce BB mamy wiec do czyenienia z czyms co morduje dynamike. I przy okazji przykaldem prawdziwej mocy nextgenow:

SKUTECZNEGO UDAWANIA ZE SA W CZYMKOLWIEK LEPSZE OD ZWYKEGO KOMPUTERA

:banderas:  :banderas:  :banderas:

NA KOLANA PEASANTSY

(tutaj beka z nowego systemu odnawiania HP, za dluga, nie chce mi sie przepisywac, generalnie znowu cos co bylo dobre zostalo ZYEBANE)

jest tego o wiele, wiele wiecej na tych 4 stronach.

(pipi)a, moglem skan zrobic.

NA KOLANA, NIE MA ABSOLUTNIE NIC CO BY MOGLO SKUSIC NA PS4 GRACZA Z GATUNKU HOMO-SAPIENS.

JESTESCIE JANUSZAMI Z KONSOLA NA KTOREJ JEDYNE FAJNE GRY SA ZYEBANYMI PORTAMI Z PECETOW I JUZ NIE SA NAWET FAJNE, A PLACICIE ZA NIE 3 RAZY WIECEJ.

IDZCIE WALIC SOBIE DO KINGI, KTORA ROK TEMU PIERWSZY RAZ TRZYMALA W ZYCIU PADA. JEST TAKIM SAMYM JANUSZEM JAK WY I TEZ DOSTAJE KUTASY W DUPE OD SONY.

TYLE ZE NA SERIO :kaz:

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

tak, wiemy order to prawie girsy, driveclub to prawie pgr

killzone prawie halo 

gt prawie forza

wiecie co jest najsmieszniejsze w tej smiesznej chinskiej zabawce ? 

ze kazda powtarzam KAZDA gra usiluje byc jak jakis ex MS xD hahaha przeciez te firme powinni zaorac razem z klapami 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.