Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak tam klapersy, pałer randżers i laserki blasterki czy jednak teraz goty design kurtyzano bo na PS4?

Tyle kasy wydali na gówniane "HALO versja Ps4" .... boze jak nisko padła ta branża.. 

Mówisz o Killzonie? Fakt, bezsensu totalnie.

Killzone chociaz nie ma takiego sztucznego hype'u, chociaz tez do bani. 

Jakaś paranoja żeby wydać tyle kasy na produkcje gierki która ni (pipi)a nie ma w sobie nic oryginalnego ani ciekawego, ot kolejny shooterek SF w multi których dziesiatki na rynku.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zabawa miała na celu pokazanie, że wysoka średnia nie musi iść w parze z jakością gry, bo chyba sam napisałeś, że Rogue ma średnią 85/100 czyli wyższą niż jakaś tam gra, ale widzę, że niewygodny post uległ edycji.

nic nie edytowałem, pewnie ktoś usunął. Anyway nie mam zamiaru być jakaś wyrocznią o zgrozo, po prostu jak ktoś pisze, że GTA IV było słabe to wiem, że dyskusja z nim nie ma sensu bo na grach się na tak ja na uprawie kopi luwaku.

Opublikowano

ble ble ble

zapomniałem jeszcze dodać, że nowa karta może nie pasować do płyty głównej, warto wtedy wymienić płytę główną, przy okazji RAM i w sumie taki modding a'la kupię nowy komputer. GOTY CHALLENGE. Wtedy gry na PC mają dobry czas - przejście gry 10h, modernizacja kompa - tydzień :D

Tak Waldus, tak. Nie zapominaj jeszcze o obowiazkowej lutownicy i zwoju cyny do samodzielnego lutowania obwodow.

Przyznaj,ze konsole do tv podlaczyla ci corka.

Opublikowano

ble ble ble

zapomniałem jeszcze dodać, że nowa karta może nie pasować do płyty głównej, warto wtedy wymienić płytę główną, przy okazji RAM i w sumie taki modding a'la kupię nowy komputer. GOTY CHALLENGE. Wtedy gry na PC mają dobry czas - przejście gry 10h, modernizacja kompa - tydzień :D

no a wy żeby zobaczyć róznice między ps3 a ps4 to jeszcze kupić nowy tv za conajmniej 4k xD. Be-czu-nia.

??? Mam tą samą plazmę już chyba ze 4 lata.... ja wiem, że masz CRT 17 cali do indyków na PC ale niektórzy cenią coś więcej niż pixel art. 

???

no ja nie mam plazmy i co teras? Muszę kupić 55 cali panasa plus ps4 żeby zagrać jak człowiek w The Last of Us HD

Opublikowano

bluber, w co grałeś z następujących gier: Valkyria Chronicles, Catherine, Okami, Fire Emblem (obojętnie który w sumie), Advance Wars( obojętne poza dark conflict), 999, Virtue's Last reward, Persona 3 i 4, Wiedźmin 2, Jeanne d'Arc, Laytony, TWEWY, No more heroes 2, Talesy (np. Vesperia), SoTC????

Opublikowano

Valkyria 2, Cathrine, Okami, Advance Wars 1&2, Wiedzmin 2, Jeanne d'Arc, No More Heroes (ale nie skonczyłem) Sotc&Ico oczywiście prawilnie ukończone. Talesy, Persona to nie moje klimaty raczej, Fire Emblem tylko chwile na emulatorze więc się nie liczy.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Znowu zaczeła się gadka o zakończeniu RDR i choć uwielbiam RDR i cenię bardziej jak wszystkie GTA to wciąż nie wiem czym ludzie się zachwycają. Niech ktoś napisze wreszcie co w niej jest takie genialne.

hav3n

Zakonczenie nie bylo trudne do przewidzenia, zwlaszcza jak oglada sie sporo filmow w klimatach posapokaliptycznych. Tylko tego klamstwa sie nie spodziewalem...no ale to bylo wisienka na torcie, potwierdzenie ze ta gra byla dorosla i powazna. Bez zbednego kolorowania jak w hollywoodzkich happy endach.

jak pamiętasz to podrzuć kilka tytułów tych filmów, ostatnio znowu pokonywałem TLOU i naszło mnie na obejrzenie coś w tych klimatach a nie mogłem znaleźć nic ciekawego.

The Road

Children of Men

Od biedy I am Legend i 28 days later

NIe widziałem tylko ludzkich dzieci. Sprawdzi się niedługo. Danke.

Opublikowano

Persona 4 jest uniwersalna. Należę do osób, dla których manga i anime to ciota i chu,j, a po 15 godzinach w personie zastanawiam się nad zmianą koloru włosów na niebieski i wyjazdem na konwent fanów anime.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Te 10h sesje z Persona 3 i 4 po 10 dni pod rząd - cud, że wzroku nie straciłem :P

Opublikowano

Killzone chociaz nie ma takiego sztucznego hype'u, chociaz tez do bani.

Co tu się działo przed premierą KZ2 to ja nawet nie

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Bluber, chcialem chociaz jedna gre, przy ktorej napiszesz 'nie moje klimaty'.

Sandboksy i gangsterka to nie moje klimaty, ale zagralem ze wzgledu na wysokie oceny, niestety nie spodobalo mi sie.

Jesli dalej uwazasz, ze nie ma co ze mna gadac bo nie lubie gta to jestes hipokryta, buziaki

Opublikowano

Mówisz o Killzonie? Fakt, bezsensu totalnie.

Co tu się działo przed premierą KZ2 to ja nawet nie

od KZ2 wara - GOTY król, do tej pory żadna gra nie zaoferowała tak genialnego podsłuchiwania VOIP drużyny przeciwnej w multi

Opublikowano

Persona 4 jest uniwersalna. Należę do osób, dla których manga i anime to ciota i chu,j, a po 15 godzinach w personie zastanawiam się nad zmianą koloru włosów na niebieski i wyjazdem na konwent fanów anime.

thumb_big_other_bd6641ff07d4d668c918d93f

coś magicznego ma w sobie te scooby doo na japonskiej prowincji :P

Opublikowano

Znowu zaczeła się gadka o zakończeniu RDR i choć uwielbiam RDR i cenię bardziej jak wszystkie GTA to wciąż nie wiem czym ludzie się zachwycają. Niech ktoś napisze wreszcie co w niej jest takie genialne.

hav3n

Zakonczenie nie bylo trudne do przewidzenia, zwlaszcza jak oglada sie sporo filmow w klimatach posapokaliptycznych. Tylko tego klamstwa sie nie spodziewalem...no ale to bylo wisienka na torcie, potwierdzenie ze ta gra byla dorosla i powazna. Bez zbednego kolorowania jak w hollywoodzkich happy endach.

jak pamiętasz to podrzuć kilka tytułów tych filmów, ostatnio znowu pokonywałem TLOU i naszło mnie na obejrzenie coś w tych klimatach a nie mogłem znaleźć nic ciekawego.

The Road

Children of Men

Od biedy I am Legend i 28 days later

NIe widziałem tylko ludzkich dzieci. Sprawdzi się niedługo. Danke.

No to koniecznie, bo to chyba najlepszy film w takich klimatach. Book of Eli jeszcze zjadliwe jest, On the Beach z 59 i Le Dernier Combat z 83

Bluber, chcialem chociaz jedna gre, przy ktorej napiszesz 'nie moje klimaty'.

Sandboksy i gangsterka to nie moje klimaty, ale zagralem ze wzgledu na wysokie oceny, niestety nie spodobalo mi sie.

Jesli dalej uwazasz, ze nie ma co ze mna gadac bo nie lubie gta to jestes hipokryta, buziaki

No, ale czy ja napisałem, że Persona czy Talesy to złe gry? Nie przepadam z jrpg, nie mam czasu żeby klepać 60h jeden tytuł do tego nie posiadam psvity więc nie pogram w to. Jakbym zagrał to pewnie bym powiedział, że dobra gra skoro to dobra gra czyż nie?

Opublikowano

nie mam czasu żeby klepać 60h jeden tytuł 

jaki każual

Opublikowano

Rozumiem, ze lykasz zdanie innych i np. nie lubisz bijatyk, ale oceny sa wysokie to zagrasz i powiesz, ze dobra gierka, mimo, ze Ci sie nie podoba?

Opublikowano

Rozumiem, ze lykasz zdanie innych i np. nie lubisz bijatyk, ale oceny sa wysokie to zagrasz i powiesz, ze dobra gierka, mimo, ze Ci sie nie podoba?

jak nie lubie bijatyk to się o nich nie wypowiadam i nie mówie, że coś jest słabe - tyle. Sam przyznałeś, że nie lubisz takich gier jak GTA a potem narzekasz, że gra jest słaba gdzie tutaj logika? Chciałem cię tylko poinformować w takim razie, że tych klimatach (gangsterka, sandbox, ble ble ble) to GTA IV  jest tuż obok GTA V jeśli chodzi o najlepsze gry z tego gatunku.

jaki każual

no własnie na odwrót, granie w jedną lub dwie gry przez cały rok do wyjscia kolejnej części to jest każualing.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Po nadrobieniu 6-7 stron cw mam kilka spostrzeżeń

- Walduś to największy casul w cw

- Moja nienawiść do kopera rośnie z każdym jego postem

- Raven, bluber, suavek, figaro, ragus i kilku innych jako jedyni z godnością bronią prawdy

Pozdrawiam

Opublikowano

mate5 jak prawdziwy swiadek jeh... blachy, wie ktorej prawdy bronic. Tylko, ze dla reszty tego forum ta prawda to go.wno prawda.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

A nie gniewasz się za to, że średnio szanuję RDR?

Opublikowano

A nie gniewasz się za to, że średnio szanuję RDR?

Może sporo różnimy się jeśli chodzi chodzi o growy gust, ale wierzymy w te same wartości i to jest ważne, to podtrzymuje nas w walce.

Opublikowano

black-kid-crying.gif

Opublikowano

coś magicznego ma w sobie te scooby doo na japonskiej prowincji :P

Zapomniałeś poprawnego obrazka.

persona4hannabarberawtaus2.png

Opublikowano

jaki każual

no własnie na odwrót, granie w jedną lub dwie gry przez cały rok do wyjscia kolejnej części to jest każualing.

ale że jak? w sensie polizanie 10 gier na miesiąc czyni Cię rycerzem hardcore'u, a ciągnięcie 200-300h w jeden szpil i wyssanie go do czysta = każualing? Championi Tekkena to każuale? Mistrzowie Świata w CS to każuale? Mistrzowie w DOTA2 to niedzielni gracze? WTF?

kur.wa koniec Internetu na dzisiaj bo trolling zjada własny ogon. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.