Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jaczes jaki ból dupy ze nie pogra na PC w Bloodborna XD, czy to sa pierwsze znaki ze PC go zaczyna juz nudzić?

Wiem tez czemu Jaczes ma 60fps na swoim kompie, bo przecież sam pisał ze ma stara plazmę, jeszcze dwa lata temu 1/3 plazm była HD Ready, Jaczes pewnie taka posiada, odpala wiec gry w natywnym HD ready i dzieki temu ma 60fps.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pierwsze gran turismo wyszlo w 1997, a forza w 2005, ale umysl botow bedzie myslal, ze gran turismo usiluje byc jak forza

Opublikowano

To jak to było eXpert? Wybierasz konsole ze względu na stały framerate?  :dynia:

Ta gra ma 3 lata, litości.

Opublikowano

tak, wiemy order to prawie girsy, driveclub to prawie pgr

killzone prawie halo

gt prawie forza

wiecie co jest najsmieszniejsze w tej smiesznej chinskiej zabawce ?

ze kazda powtarzam KAZDA gra usiluje byc jak jakis ex MS xD hahaha przeciez te firme powinni zaorac razem z klapami

O Jezu jaka beka, Gran Turismo chce byc jak Forza mimo ze wyszlo 8 lat przed Forza, co te boty ćpią to ja nawet nie.

:dynia: :dynia:

Opublikowano

ale w obecnej generacji forza juz jest a gt nie

wiec stwierdzenie ze gt chce byc jak forza (zrobiona i wydana) ma jak najbardziej sens

a ci cos o 1997 xD

Opublikowano

Jaczes jaki ból dupy ze nie pogra na PC w Bloodborna XD, czy to sa pierwsze znaki ze PC go zaczyna juz nudzić?

Wiem tez czemu Jaczes ma 60fps na swoim kompie, bo przecież sam pisał ze ma stara plazmę, jeszcze dwa lata temu 1/3 plazm była HD Ready, Jaczes pewnie taka posiada, odpala wiec gry w natywnym HD ready i dzieki temu ma 60fps.

(pipi) kogo interesuje ten BB, czy Ty naprawdę masz nasrane w bani, czy tylko udajesz ? ból dupy ? bo co ? bo nie zagra w BB ? wolne żarty, tylko klapom nie przeszkadza, że ta gra śmiga 30 fps i to nie stałych (!) jeszcze rozumiem, że by ta gra miała jakaś true next genową grafikę, ale ona nawet tego nie ma   :reggie:  

Takie to PS4 jest boskie, że nie daje sobie rady w pierwszych latach swojej egzystencji, super partia  :yao:

Kermit zostaw, oni dalej żyją magią playstation 97 roku.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Obstawiam, że Ty masz większy ból dupy bo nie pograsz w nowego DIRT-a, który według opinii jest świetny i wraca do korzeni serii. :)

Opublikowano

Soul, ta gra absolutnie nie chodzi w 30 fpsach.

Spadki sa doslownie co killka sekund.

Albo nonstop jak sie np. obracasz xD

czaisz? Obracasz sie i ps4 nie wyrabia xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

smieszne jak boty napierdalajace w gta5 bez trawy pisza cos o grafice i spadkach iksde

Opublikowano

pierwsze gran turismo wyszlo w 1997, a forza w 2005, ale umysl botow bedzie myslal, ze gran turismo usiluje byc jak forza

tak, wiemy order to prawie girsy, driveclub to prawie pgr

killzone prawie halo

gt prawie forza

wiecie co jest najsmieszniejsze w tej smiesznej chinskiej zabawce ?

ze kazda powtarzam KAZDA gra usiluje byc jak jakis ex MS xD hahaha przeciez te firme powinni zaorac razem z klapami

O Jezu jaka beka, Gran Turismo chce byc jak Forza mimo ze wyszlo 8 lat przed Forza, co te boty ćpią to ja nawet nie.

:dynia: :dynia:

gdybyscie byli w stanie troche ruszyc glowa lub pozbyli sie klapek to zauwazylibyscie to 

ze wiekszosc exow o ktorych piszecie jest przedstawianych wlasnie w takim systemie

killzone prawie halo  lub halo killer - pamietamy xD

infamous prawie jak sunset overdrive xD

order prawie jak girsy xD

dc jak pgr

itd 

jakos w druga strone to nie dziala nigdy nie spotkalem zwolenika xbox'a ktory by pisal ze jego ex jest prawie jak ex sony xD

jestescie zalosni, nawet mi was nie zal

xD

Opublikowano

Berlin to ten typ, który ocenił drugie Soulsy na 10?

Opublikowano

Dave czy ping z CDA to jest ping z naszego forumka?

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Przecież ping nie ograł Soulsów oprócz jedynki trochę także to jest jakaś zje.bana opinia

Opublikowano

mowisz o tej wersji prologue, ktora microsoft sprzedaje w cenie pelnego produktu? bez zmiennej pory dnia i pogody z wykastrowana zawartoscia wzgledem forzy z minionej generacji, ktora jeszcze zaliczyla downgrad przy premierze?

infamous, ktory ma juz kilka czesci nieudolna kalka sunset overdrive xD

jakos w druga strone to nie dziala nigdy nie spotkalem zwolenika xbox'a ktory by pisal ze jego ex jest prawie jak ex sony xD

jestescie zalosni, nawet mi was nie zal

xD

no nie dziwie, ze nie spotkales bo jeszcze tak dobre exy na sprzecie microsoft sie nie ukazaly

Opublikowano

bluber, te cytaty pochodzą z recenzji Berlina. Nie wiem, dlaczego Jaczes ciągle wspomina o pingu.

Opublikowano

bluber, te cytaty pochodzą z recenzji Berlina. Nie wiem, dlaczego Jaczes ciągle wspomina o pingu.

nie wazne co bredzi, wazne ze wbija szpile w sony, a lemingi boty plusikuja

jakbym kandydowal na prezydenta i wygral to bym was kastrowal jeden po drugim

Opublikowano

(pipi) kogo interesuje ten BB, czy Ty naprawdę masz nasrane w bani, czy tylko udajesz ? ból dupy ? bo co ? bo nie zagra w BB ? wolne żarty, tylko klapom nie przeszkadza, że ta gra śmiga 30 fps i to nie stałych (!) jeszcze rozumiem, że by ta gra miała jakaś true next genową grafikę, ale ona nawet tego nie ma   :reggie:

Mi bardzo przeszkadza a i tak nie zmienia to faktu, ze jest to jedna z najlepszych gier w jakie gralem w ostatnich latach.

Twoje HALO to takze nie grafika, mapy z poprzednich czesci, a chodzi w 720p.

Mimo wszytsko fani sie jaraja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

w ogole wklejac recki konsolowej mega tony z blacharskiej gazetki ktora dzieciaki kupuja dla plytek. 

Opublikowano

A co pisza nieprawde?
To moze zdementuj.

Nagraj 5 minut gameplayu z betonowymi 60 fps xD

Opublikowano

A co pisza nieprawde?

To moze zdementuj.

to sa klapy, podaj im definicje slowa "zdementuj"

oni o wiedzminie to ogladaja seriale a ksiazki kupuja w bibliotece

Opublikowano

pierw podjarka, ze recke pisal Ping, ze to bomby prawdy Pinga, po chwili wychodzi, ze to recka jakiegos Berlina, to ten zaczyna sie czepiac czegos innego - typowy Czezky :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jaczes znów na kolanach z pełnymi ustami odpala karcianke na swoim pc, a później pewnie jakaś sesja w war thunder, bo przecież MKX jest zbugowany. Takie nędze życie blachary.

PS. A tak swoją drogą, ciekawe kiedy blachy dostaną eksa, który w recenzjach będzie opisywany jako dar od bogów. Obecnie są na etapie takich tytułów na wyłączność.

steamworkshop_webupload_previewfile_4041

181111731.jpg

g_-_-x-_-_s_53167x20140324160909_0.jpg

:yao: :yao: :yao:

No nic, trzeba troche podbić poziom w co-opie

bimltg.gif

:banderas: i nie dla złodzieja kiełbasa

Edytowane przez YETI

Opublikowano

pierw podjarka, ze recke pisal Ping, ze to bomby prawdy Pinga, po chwili wychodzi, ze to recka jakiegos Berlina, to ten zaczyna sie czepiac czegos innego - typowy Czezky :D

Male mozdzki klapkow xD

Moze odniesiesz sie do zarzutow w stosunku do BB?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.