Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A co pisza nieprawde?

To moze zdementuj.

Nagraj 5 minut gameplayu z betonowymi 60 fps xD

Czez czego Ty wymagasz od typa który swoją Majówkę spędził na forum w poszukiwani moich starych postów w celu z minusowania ich xD

On już dawno przegrał swoje życie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Soul, ale tego posta pisałeś na kolanach Jaczesa, czy klękając przed nim?

Opublikowano

A co pisza nieprawde?

To moze zdementuj.

to sa klapy, podaj im definicje slowa "zdementuj"

oni o wiedzminie to ogladaja seriale a ksiazki kupuja w bibliotece

no tak, bo kazdy musi czytac sredniej klasy polska fantastyke. 

Opublikowano

pierw podjarka, ze recke pisal Ping, ze to bomby prawdy Pinga, po chwili wychodzi, ze to recka jakiegos Berlina, to ten zaczyna sie czepiac czegos innego - typowy Czezky :D

Berlin wydaje się być ogarnięty, nawet ostatnio Mejm wspominał o jego tekście, w którym wymienia minusy obecnego gamingu. Dobry tekst. Choć zdarzają mu się kwiatki, takie jak ocenianie Saints Row 4 na 10 a GTA V na 7+, czy narzekania na Bloodborne, a gloryfikowanie drugich Soulsów. 

Opublikowano

Dave ty nie grałeś w żadnego soulsa dłużej niż 3 minuty więc dyskusja z tobą to jak wciąganie zozoli dupom - można, ale po co?

Opublikowano

Jak tam psczworeczka szujo?

Opublikowano

Byli devi od Wipeout zbieraja kase na gre.

Ledwo maja 36k,19 dni do konca.Jak zbiora 100k to bedzie wersja na konsole.  Czyli co banjo-kazooie bylo lepsze od wipeout?

https://www.kickstarter.com/projects/formulafusion/formula-fusion-next-gen-anti-gravity-racing-game

To się nie przyjmie, bo ludzie mają dzisiaj dosyć futurystycznego badziewia. Wyjątkiem jest np. nowy Deus Ex, ale Wipeouta zostawmy tam, gdzie był. 

Poza tym prezentacja tej gry na Kickstarterze jest mało zachęcająca ;)

Opublikowano

Soul, ale tego posta pisałeś na kolanach Jaczesa, czy klękając przed nim?

Klękałem ale nie przed Czezem tylko przed Twoim zdjęciem trochę je podmalowałem i oficjalnie można do Ciebie mówić, pokrytyCzeza&SoulSpermą, pozdrawiam. 

Opublikowano

Killzone hallo killer

Killzone 1 74% Halo 1 95%

Drivecrap forza killer

Drivecrap 71% Horizon 2 86%

The order gears of war killer

order 62% geow 93%

Klapy w krainie wiecznych marzen i niespelnionych obitenic :dynia:

Opublikowano

skladki na wipeouta? 

nie dziekuje, wujek spencer już dla zielonych braci coś zaklepał

o, ta gierka tez na ue4, miło

Edytowane przez kermit

Opublikowano

kermit, ta gra wyjdzie też na inne platformy :reggie:

Z tą różnicą, że na xone w 900p przy jakiś 45fps, a na PS4 w 1080p/60.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ta muzyka. :banderas:

A do tego Spectra. :fsg:

Opublikowano

kermit, ta gra wyjdzie też na inne platformy :reggie:

Z tą różnicą, że na xone w 900p przy jakiś 45fps, a na PS4 w 1080p/60.

juz wipeout na ps3 oferowal 1080p/60, cos czego xbone nie osiagnie. 

Opublikowano

juz dziesiatki gier probowalo byc jak wipeout i zadnej sie nie udalo, no ale boty sie jaraja, a chwile wczesniej pisza ze ponoc zaden bot nigdy nie czekal na gre, bedaca kalka jakiejs z konsoli sony

Opublikowano

Jak tam psczworeczka szujo?

Bloodborne świetny, nie odpalalem konsoli od 4 dni. 

Opublikowano

juz dziesiatki gier probowalo byc jak wipeout i zadnej sie nie udalo, no ale boty sie jaraja, a chwile wczesniej pisza ze ponoc zaden bot nigdy nie czekal na gre, bedaca kalka jakiejs z konsoli sony

F-zero GX na gacława ru,cha wipeouta jak chce :lapka: Jak ostatnio odpaliłem w 1080p to się zes,rałem z wrażenia.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

szuja dla jednej gry i 180p wybral ps4, tak biedne zdaniem botow plusy sprawily, ze najwiekszy hejter CW wybral konsole ps4, jak nisko zatem musi stac xone, jego multiplatformy i exy, ze te dwa mierne plusy i tak przewazyly szale wyboru konsoli

Opublikowano

mowisz o tej wersji prologue, ktora microsoft sprzedaje w cenie pelnego produktu? bez zmiennej pory dnia i pogody z wykastrowana zawartoscia wzgledem forzy z minionej generacji, ktora jeszcze zaliczyla downgrad przy premierze?

infamous, ktory ma juz kilka czesci nieudolna kalka sunset overdrive xD

jakos w druga strone to nie dziala nigdy nie spotkalem zwolenika xbox'a ktory by pisal ze jego ex jest prawie jak ex sony xD

jestescie zalosni, nawet mi was nie zal

xD

no nie dziwie, ze nie spotkales bo jeszcze tak dobre exy na sprzecie microsoft sie nie ukazaly

werjsa prologue xDDDDD to tylko wam wpychaja takie (pipi) zamiast pelnej wersji gry i kaza placic za to prawie 200zl xD pozniej 3/4 samochodow wziete z gt2 wraz z odglosami silnika xD 

serio nie widzicie jak was sony i developerzy trolluja ? wersja prologue, podzial samochodow na standard i premium xD wydawanie niedokonczonej gry w cenie pelnej ( hi driveclub) xD

i ty masz czelnosc pisac ze to ms wydanie niedokonczony produkt w pelnej cenie xD

jestes mega hipokryta, zalosne. 

Opublikowano

F-zero GX na gacława ru,cha wipeouta jak chce :lapka: Jak ostatnio odpaliłem w 1080p to się zes,rałem z wrażenia.

podrzuc mi tego gacka  co odpala to w 1080p

Opublikowano

Wersja z GTX 770 4GB i i5 4,0GHz.

Opublikowano

F-Zero GX nawet wersja gackowa zjada, przezuwa i wypluwa wipouta 

Opublikowano

podrzuc mi tego gacka  co odpala to w 1080p

tylko #masterrace

yoshisisland.png

Opublikowano

lepsze iso z zatoki niz 40 lat, caly pokoj gier dla dzieci, 100 tysiecy w plecy i walenie do anime.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

lepsze iso z zatoki niz 40 lat, caly pokoj gier dla dzieci, 100 tysiecy w plecy i walenie do anime.

a podobno lubisz pinga?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.