Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Aż dwa razy kirbiego trzeba było wrzucić? Wiiu nie ma aczików u mnie jest skreslona ;/

knack x 6 = kirby x 2

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zadnej strzelaninki w mrocznych klimatach sf

Opublikowano

klapki mając całego jednego eksa na dwa lata będą PC wypominać brak gier xD

co tu się o d p i e r d a l a

na szczęście Kymel przyszedł na ratunek, jak zaorał, ja pier,dolę :obama:

Opublikowano

Kto mi zmontuje jakies pudlo do 3k z dyskiem ssd

Mojego pewnie za tyle tera złożysz.

Opublikowano

Wpada blachara na forum konsolowe, próbuje błysnąć i jedna z pierwszych gier, które wymienia, to Star Citizen - i tak niezmiennie od czterech lat, a premiera przy dobrych wiatrach pod koniec 2016. Wstydu, kurfa, nie macie!

Opublikowano

Niech mazzeo wróci i zbierze niedobitki botów bo tu sie drugi pclab robi. Bym zapomniał: TYLKO SONY wy komputerowe pomioty pasibrzucha gabena !

Opublikowano

ale tam sa gry co jeszcze nie wyszły :/

Wystarczy Xenoblade na zachodzie + mario kart i mi więcej nie trzeba.  Dodatkowo wsteczna kompatybilność z wii. Zresztą teraz PC są tak mocne, że każdą grę można odpalić z wii/ps2 na emu i bawić się lepiej niż przy obecnych tytułach wypuszczanych na konsole (smutna prawda, ale prawda). Ostatnio więcej gram na emku z podpiętym padziorem (np. z gierki ps2, które w podbitej rozdziałce i wymuszonym AA wyglądają lepiej niż remastery xD)

Piszę to jako posiadacz ps4 i wii u (która imo jest jedyną prawdziwą konsolą na rynku, bo oferuje coś czego nie ma na PC) 

Zresztą zacytuje swój post 

Przy 1-2 wartych kupna exów i tak prędzej czy później wszyscy tutaj przerzucą się na PC i taka jest brutalna prawda... no chyba, że nagle pojawi się tyle za(pipi)istych exów jak w czasie życia PS2 (na co się nie zanosi, bo branża niestety stoczyła się na samo dno - jedne exy "third party" dewów to DLC i to gówniane). Innym jakże smutnym faktem jest to, że jedyną prawdziwą konsolą (konsolą w tego słowa znaczeniu jak z czasów ps2/psx'a) w tym momencie jest niestety tylko wii u....

Sam zaczynam się rozglądać nad jakimś upgrade stacjonarki, bo obecnie siedzę na lapku, który jest wydajny ale to nie pudło, w którym mogę sobie coś poprzestawiać ;( 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wpada blachara na forum konsolowe, próbuje błysnąć i jedna z pierwszych gier, które wymienia, to Star Citizen - i tak niezmiennie od czterech lat, a premiera przy dobrych wiatrach pod koniec 2016. Wstydu, kurfa, nie macie!

O wstydzie pisze osoba, która boi się pokazać w co gra na plejstejszyn. XDDD

BEKA WNUSIU

Opublikowano

To Star Citizen zebrało już 50 mln dolców a jeszcze wyjść nie może.

Opublikowano

Boi się bo w nic nie gra, bo nie ma w co xD

Opublikowano

Część już wyszła, bodajże 20gb ze 100. Nawet na początku marca była otwarta beta dla każdego, każdy mógł sobie ściągnąć i sprawdzić jak gra się prezentuje. 

Poza tym TLG wychodzi i też wyjść nie może więc :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Aż dwa razy kirbiego trzeba było wrzucić? Wiiu nie ma aczików u mnie jest skreslona ;/

podobnie, choc dodalbym do tego brak czatu. xD

WiiU nie ma aczików, nie ma czatu i nie ma również wielu innych niepotrzebnych rzeczy 

Opublikowano

podobnie, choc dodalbym do tego brak czatu. xD

WiiU nie ma aczików, nie ma czatu i nie ma również wielu innych niepotrzebnych rzeczy 

Jak exy z 70 na metacritcu - ta "jakość"  Panowie :sorcerer:  (i nie mówicie o BB, bo jedna jaskółeczka wiosny nie czyni)

Opublikowano

Część już wyszła, bodajże 20gb ze 100. Nawet na początku marca była otwarta beta dla każdego, każdy mógł sobie ściągnąć i sprawdzić jak gra się prezentuje. 

Poza tym TLG wychodzi i też wyjść nie może więc :reggie:

Wiedziałem, że tak napiszesz xD

Opublikowano

:D

Właśnie to jest ta różnica, SC powstaje krócej, ma pewnie taki sam budżet jak TLG, a jest grywalny i ludzie go widzieli, a TLG to taki yeti - niby jest, ale nikt go nie widział. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
Elite: Dangerous, Star Citizen, Cities: Skylines, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Starcraft II, sezony w Diablo 3 (naiwni konsolowcy myśleli, że na "next-genach" będą jednakowe wersje), Civilization: Beyond Earth, Divinity: Original Sin, nowy Unreal, Hearthstone, Shadowrun, Legend of Grimrock 2, The Talos Prin(nene)le, Europa Universalis IV, This War of Mine, Endless Legend

Nie wiem czemu, ale czytając tego posta słyszałem:

CLICKING.GIF

http://mirat.eu/promocja-taboret-ringo-alu-buk-naturalny,id15075.html

Produkt niedostępny. Hm, to pewnie przez te ostatnie gry co na PC-ta wyszły.

Opublikowano

Mojego pewnie za tyle tera złożysz.

to moze sprzedam pare chinskich gierek z malymi dziewczynkami i dorzuce kilka stow

Opublikowano

Elite: Dangerous, Star Citizen, Cities: Skylines, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Starcraft II, sezony w Diablo 3 (naiwni konsolowcy myśleli, że na "next-genach" będą jednakowe wersje), Civilization: Beyond Earth, Divinity: Original Sin, nowy Unreal, Hearthstone, Shadowrun, Legend of Grimrock 2, The Talos Prin(nene)le, Europa Universalis IV, This War of Mine, Endless Legend

Nie wiem czemu, ale czytając tego posta słyszałem:

CLICKING.GIF

http://mirat.eu/promocja-taboret-ringo-alu-buk-naturalny,id15075.html

Produkt niedostępny. Hm, to pewnie przez te ostatnie gry co na PC-ta wyszły.

11035464_918370171529565_104731998539406

lepiej grać w dragon age II xD

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Pc to teraz główna platforma do gier jak chcesz next gena. wii u to jedyna konsola warta zakupu no ale nie ma trofeów czy aczików. Tak oto ms kilka lat temu wymyślił sposób jak bezmyślne owieczki do siebie przyssać na stałe. Potem sony podchwyciło a na pc czy wii u to nikogo nie obchodzi. Dlatego pc i nintendo to master race a reszta to plebs:)

Opublikowano

No jak się nie ograło, to zdecydowanie warto zaliczyć Dragon Age 1, 2 i 3. Ja nie ograłem. Nie zamierzam olewać jak jakiś gimber co jak coś ma 2 miechy to staroć i przypał to ruszać. Bluber zmień może nicka na "gimber-gamingu".

Opublikowano

Nie rozumiem po co grać w jakieś gierki na 6 i 7 skoro są gierki na 8, 9, a nawet 10. A już wiem :klapek: i :cebula: w jednym. :obama:

Ofc Uncharted nie ograne, Soulsy nie ograne. Aż boję się wchodzić w profil Karola, żeby czegoś jeszcze nie znaleźć. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie nowie akurat o Dragon Age, ale te gierki na 7 i 8 sa czesto znacznie lepsze niz te na 9 czy nawet 10. Branza ocenia schematami, jak sie chce pograc w cos naprawde ciekawego to z reguly nie sa to gry z najwyzszymi ocenami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.