Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Lubię te listy exów wklejane przez klapów, zawsze poprawiają mi humor. 

Starh nie jest klapem o ile sie nie myle.

No ta lista Starha miała na celu pokaznie upośledzenia klapków z gafa. Takie mendrki i figary tam siedzą chyba tylko, którzy jarają się orderem (RE 4 TEJ GENERACJI). 

ZAORAĆ.

Opublikowano

Ale co się ludzie dziwią, że tu powstaje powoli drugi PC Lab, skoro to naturalny proces ewolucji zapoczątkowany przez klapy. 

To oni jako pierwsi zaczęli gadać o cyferkach, rozdzielczościach, klatkach i innych technicznych pierdołach, więc teraz niech wypiją to piwo którego nawarzyli ;) 

Do E3 się nic nie zmieni.

Opublikowano

Ja (pipi)ie jakie zaginanie rzeczywistości, chyba tylko na tej liście wychodzą jeszcze jakieś sensowe exy na PS4, bo (pipi)a w rzeczywistości (pipi) nocuje xD

Opublikowano

Lubię te listy exów wklejane przez klapów, zawsze poprawiają mi humor.

Starh nie jest klapem o ile sie nie myle.

No ta lista Starha miała na celu pokaznie upośledzenia klapków z gafa. Takie mendrki i figary tam siedzą chyba tylko, którzy jarają się orderem (RE 4 TEJ GENERACJI). 

ZAORAĆ.

Co ty pie,rdolisz ziomeczku, widziałeś animację przeładowywania?

Opublikowano

Czezki jak zobaczy nowe Gearsy moment przerosi się z 900p, szuja!

Opublikowano

Ale co się ludzie dziwią, że tu powstaje powoli drugi PC Lab, skoro to naturalny proces ewolucji zapoczątkowany przez klapy.

To oni jako pierwsi zaczęli gadać o cyferkach, rozdzielczościach, klatkach i innych technicznych pierdołach, więc teraz niech wypiją to piwo którego nawarzyli ;)

I to juz przy GTA IV i Mafii 2

Oh wait...

Opublikowano

I to juz przy GTA IV i Mafii 2

Oh wait...

Drugi Mendrek, żyje w swoim urojonym świecie. 

Jakie GTA IV? I o czym Ty w ogóle pierdo.lisz?  :whyyy:

Opublikowano

Takie mendrki i figary tam siedzą chyba tylko, którzy jarają się orderem (RE 4 TEJ GENERACJI). 

ZAORAĆ.

rozumiem CW ale porownywac ordera to jednej z najlepszych gier akcji w dziejach to trzeba miec szambo w glowie

Opublikowano

Klapy juz taka despera, ze dali expertowi kilka plusikow :yao:

Co dalej? Udostepnianie konta fankowi, zeby przeszedl wam nieudany spinoff soulsow w wersji alpha-retail?

Opublikowano

Czezki jak zobaczy nowe Gearsy moment przerosi się z 900p, szuja!

On średnio raz na kwartał się przeprasza z danym sprzętem.

1_chor_thumb.jpg

Opublikowano

Czezky za pol roku:

95c229f3e3.jpg

Opublikowano

Dave ale wiesz że w Soulsy nie gra się dla grafiki taknie? 

Opublikowano

Dla animacji tez nie xD

Opublikowano

Dla animacji tez nie xD

ta w wiedzminie juz jest ok odkad masz preordera bo kupiles karte graficzna?

Opublikowano

Mowie o framerate jemiole.

Opublikowano

11209373_386890521512697_789386476653981

Skojarzylo mi sie z tym jak Czezki przekonal Masorza do blaszki :>

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Odkładając żarty na bok, Czezky to jaki masz model TV

Beka :dynia:

Opublikowano

Dla animacji tez nie xD

To są wg ciebie te spadki do 10 fps?

Bo jeśli tak to poprzednie odsłony musiały chyba chodzić na minusowym framerate. 

Sorry ale zbyt dużo osób które trudno posądzić o klaperstwo chwaliło tę gierkę, by te trajhardowe posty zrobiły na kimkolwiek wrażenie. :)

Opublikowano

Nie osmieszaj sie tym "testem"

Opublikowano

Ja moge zapewnić tylko ze delikatne spadki fps w BB zdecydowanie sa mniej odczuwalne niz w GTA V na kompie za 20tys

Opublikowano

To już nie tylko omamy ale i demencja męczy boty , naprawdę smutne wasze życie skoro wam cała poprzednia generacja uciekła z pamięci i nie wiecie nawet co sami zapoczątkowaliście  :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.