Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja moge zapewnić tylko ze delikatne spadki fps w BB zdecydowanie sa mniej odczuwalne niz w GTA V na kompie za 20tys

typie ale co Ty możesz wiedzieć o GTA V na PC?

e: zły cycat

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Te ziomek ale to nie PS4, tego cuda tak się nie stawia  :reggie:

Jeszcze go nie podpiąłem, ale dobrze wiedzieć.

Spoko Ziomeczku.

Witaj w śród prawdziwych graczy, dla których to gry nie grafika mają znaczenie  :sir:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ja moge zapewnić tylko ze delikatne spadki fps w BB zdecydowanie sa mniej odczuwalne niz w GTA V na kompie za 20tys

Tyle co Czezky i suteq o BB

Typie

Opublikowano

Oczywista oczywistość ze to boty zapoczątkowały zabawę w cyferki po przejściu z PC na X360 i otworzeniu fabryki Verbatimow.

nie?

Bloodborne to taki Resident Evil 4 drugiej dekady XX wieku, z tym że tak jak RE4 było nastawione na strzelanie i okazyjne ataki melee (kopniaki :pawel:), tak z Bloodborne jest odwrotnie.

Jak ktoś zapyta dlaczego:

1) Podobny styl action-adventure

2) Atmosfera

3) Dopięcie game designu na ostatni guzik

Dyskutowałbym

Opublikowano

Typie

Jeszcze jakbym pisał jakieś brednie, ale piszę, że gra jest na pewno świetna, a Ty się przypier.dalasz. Weź się yebnij w ten pusty łeb. 

I pomyśleć, że takie osobniki się rozmnażają. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Witaj w śród prawdziwych graczy, dla których to gry nie grafika mają znaczenie  :sir:

s powrotem w śród swojich 

Opublikowano

Oczywista oczywistość ze to boty zapoczątkowały zabawę w cyferki po przejściu z PC na X360 i otworzeniu fabryki Verbatimow.

nie?

Ok dyskutujmy

Tak?

Typie

Jeszcze jakbym pisał jakieś brednie, ale piszę, że gra jest na pewno świetna, a Ty się przypier.dalasz. Weź się yebnij w ten pusty łeb.

I pomyśleć, że takie osobniki się rozmnażają. :/

A skąd Ty to mozesz wiedziec, bo hype w internecie i ocena wysoka?
Opublikowano

nie?

Bloodborne to taki Resident Evil 4 drugiej dekady XX wieku, z tym że tak jak RE4 było nastawione na strzelanie i okazyjne ataki melee (kopniaki :pawel:), tak z Bloodborne jest odwrotnie.

2) Atmosfera

Dyskutowałbym

Jeszcze nie ukończyłem (jeśli jest tyle bossów ile się spodziewam że jest to zostały mi ~4 + ostatni), więc może jeszcze zmienię zdanie.

W GTAV PC jest gravity gun, chcecie jeszcze dyskutować, wy konsolowe chłopy pańszczyźniane?

Edytowane przez mate5

Opublikowano

GTA V to ta gra w której znow mody zablokowali?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

2) Atmosfera

RE4, jedna z lepszych, dla wielu najlepsza gra czasów PS2/GC/Xbox. Teraz mamy BB, które można pod wieloma względami postawić obok genialnego RE4. Jest to gra tej samej klasy i tej samej zaje.bi.stości... dostępna tylko dla posiadaczy PS4. Boty (o blachach nie wspomnę, bo oni czekają na symulator kąpieli ze starym), gre takiego kalibru może, MOŻE dostaną w tej generacji. Tylko microsoft musi zmienić politykę i robić coś więcej niż kolejne Halo, Forzy i Girsy.

Elite: Dangerous, Star Citizen, Cities: Skylines, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Starcraft II, sezony w Diablo 3 (naiwni konsolowcy myśleli, że na "next-genach" będą jednakowe wersje), Civilization: Beyond Earth, Divinity: Original Sin, nowy Unreal, Hearthstone, Shadowrun, Legend of Grimrock 2, The Talos Prin(nene)le, Europa Universalis IV, This War of Mine, Endless Legend

Ta lista, to jest kolejna prowokacja blacharów?

this-war-of-mine_4bh7.jpg

endless-legend-3.jpg

99445086014d96e3f9408d92216af65a.jpg

The-Talos-Principle-PC-Benchmark-Perform

grimrock2-2014-10-12-03-30-41-00_sj75.jp

Shadowrun_Returns_13468206631635.jpg

Przepraszam, ale czy wy na te gry robiliście składki na kickstarterze, bo wyglądają jak tytuły zrobione przez grupę co najwyżej sześciu studentów rolnictwa, sprzedawanych w biedronce, a raczej dorzucanych gratis do kg cebul. To takie eksy "pc master podpisz pan petycje o Bloodborna na pc" ogrywają na swoich 24 calach z podpiętymi tytanami na ultra?

(pipi), blachy w swoim trollingu są nizej niż daddy i mroku :obama:

Opublikowano

@exact

Grałem we wszystkie poprzednie soulsy i były na wysokim poziomie więc dlaczego teraz miałyby nie być? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

to endless legend musze sprawdzis wyglada spoko...

w co sie teraz na ps4 gra? dalej w bf4 i remastera last of us?

Opublikowano

Yeti znowu dal liste nadchodzacych exow na PS4 tylko ze teraz w wersji obrazkowej?  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gra się w tę grę zeratul w której nie potrafisz znaleźć pistoletu xDD

Opublikowano

w co sie teraz na ps4 gra? dalej w bf4 i remastera last of us?

W dar od bogów

http://1.bp.blogspot.com/-jWIj-DEZIhU/VBsshSuZSBI/AAAAAAAAAjY/4hT2xYYsHP8/s1600/bimltg.gif

ale w tym momencie gram w najlepsze multi

http://i2.wp.com/www.trustinplay.com/wp-content/uploads/upuejm.gif

a przed snem kilka okrążeń w

http://2.bp.blogspot.com/-VfvS0wOhO3I/VEmCOnQMYVI/AAAAAAAAAlA/TMswnLOgX2w/s1600/yaqakv.gif

wszystko na 55 calach z 2 metrów :banderas:

A u ciebie co tam? Kalimba czy twitch?

Opublikowano

> uważaj się za gracza

> szydź z gier paradoxu

Opublikowano

Zbanowali się Raven za mody do gta na STEMie? Poważnie pytam, podobno banują nawet za mody na fov.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

:oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.