Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Raven ostatnio dosyć dużo gra, albo tylko włącza gry. Raz GTA V, raz Deus Ex: HR. Jestem w szoku. :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dam troche amunicji chłopakom bo strasznie sa gnieceni przez PC Master Race.

Tak prosze Panstwa, Rockstar zaczal banowac ludzi za uzywanie modów w SINGLE PLAYER. Głównym powodem tego byl spadek zakupów tych ich kart kredytowych i kasy w grze i jakis sharków (nie wiem bo nie gralem jeszcze, prosze mnie poprawic jak cos przestawilem).

Gdy juz konsolomaniaki przestana toczyc beke, warto sie zastanowic gdzie dąży obecnie branza gier, developer zaczyna wrecz grozić, nękać i zastraszac gracza, odbierajac mu prawo robienia z gra w trybie offline na co ma ochote pod groźbą bana.

Skandal i tyle powiem, branża gier to coraz wiekszy rynsztok i nabijanie kabzy, gracz dawno przestal sie liczyc. Mam nadzieje ze PC master race zrobi z nimi porzadek :shotgun:

SWOUiXa.png

Opublikowano

Nie wiem, coś mam popsutego w mózgu chyba, bo jak patrzę na zdjęcia z wyżej zamieszczonego posta YETIego, to mi pałka staje, ale jak wrzuca gify z Ordera, to mi więdnie.

Opublikowano

Bo dla gości typu Yeti gameplay to pojęcie abstrakcyjne. Teraz tylko gra się w grafikę i wrzuca gify w wielkości 100x100 żeby przypadkiem nie zobaczyć tekstur rodem z PS3 albo ząbków wielkości Ronaldinho.

Opublikowano

Nie wiem, coś mam popsutego w mózgu chyba, bo jak patrzę na zdjęcia z wyżej zamieszczonego posta YETIego, to mi pałka staje, ale jak wrzuca gify z Ordera, to mi więdnie.

Prawidłowa reakcja prawdziwego gracza. 

Tak jak babeczki lecą na super auta, tzw. blachary tak yeti leci na grafikę, ot jest po prostu blacharą gamingu gdzie grafika jest nr 1. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Moim zdaniem Rockstar przesadza, o ile za mody czy triki w multi powinien byc wysyłany sygnał do spalenia całego kompa tak w przypadku offline powinno sie robic na co sie ma ochotę.

Opublikowano

Rockstar się po prostu obawia, że multi zrobi się takie jak w 4 czyli pełno trainerowców i nie dało się normalnie grać. 

Opublikowano

Może go ktoś podpalił ignorancie?

Opublikowano

Tak trochę bardziej serio: z modami do GTA V jest ten problem, że ten na FOV działa bardziej jak trainer niż jak mod. Nie modyfikuje plików z teksturami czy nie korzysta z API do modów (którego nie ma tak swoją drogą), ale modyfikuje rejestry w pamięci. To, że modyfikuje akurat rejestr odpowiedzialny za FOV to jedno, ale mógłby równie dobrze modyfikować zdrowie czy amunicję do broni. Raczej ciężko jest rozgraniczyć czy tego typu mod będzie działać na korzyść gracza czy nie. Dodatkowo już samo FOV wyższe niż inni gracze dają jakąś tam przewagę, więc troszkę można te rzekome bany zrozumieć. Do tego nie ma za dużo udokumentowanych przypadków i nie wiadomo tak do końca o co chodzi.

Jedno jest pewne, po aferze ze Skyrimem to jest zły czas na zadzieranie ze zwolennikami modów :newell:.

Trzeba było kuźwa dać jakieś ludzkie ustawienia, a nie patologię z konsol którą można powiększyć o kilka stopni.

Ale chuy w du,pę R* i tak, że tak utrudniają sprawę. Gierka jest 10/10, ale gdyby tylko wykazali się jakimś zainteresowaniem/zrozumieniem i stworzyli np. osobny tryb do grania z modami, gdzie online jest niemożliwe albo możliwe tylko na prywatnych serwerach w postaci free 4 all. Prędzej czy później pewnie coś takiego powstanie, ale i tak, mogli dużo się przyczynić i zaskarbić sobie miłość graczy, tylko oni nie muszą, więc mają wyje,bane.

Tak przynajmniej gdzieś wyczytałem.

Opublikowano

SWOUiXa.png

Takie podejście patologicznego sebixa, a potem się dziwią że muszą 2 lata po konsolowcach okruchy ze stołu zżerać. Jak kuba bogu tak bóg kubie chłopaki, GTAVI będzie eksem na konsole i znowu się rozlegnie płacz, błagania i pisanie petycji.

Opublikowano

Jak bedzie na konsole, to sobie odpale na konsoli, ale (pipi)a problem :reggie: Ale wolalbym nie grac w slabsza wersje wiec bedzie to ostatecznosc.

Opublikowano

Dokładnie Observer, lepiej cicho siedzieć i modlić się, żeby kolejne exy na konsole nie były wydawane w paczkach po 300 zł za sztukę.

Opublikowano

Żeby do tego nie doszło to wystarczy nie kupować po złodziejskich cenach, ale jak ktoś chce to i tak lepiej niż wydawać 3 klocki na kartę grafiki i grać w:

ss1-med.jpg?v=58-15

Opublikowano

Ja w to gram na tablecie, w dodatku za darmo. Hmm...

Pozatym niech sobie graja w co chca na tych kompach za 3k. Troche dziwne, nie powiem, bo ja bym meczyl jakies killery na ultra i w miedzyczasie pyknal w HS. Jak ktos kupuje kompa tylko do HS i gier blizzarda to moze sie zamknac w 2k pewnie.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja w to gram na tablecie, w dodatku za darmo. Hmm...

Pozatym niech sobie graja w co chca na tych kompach za 3k. Troche dziwne, nie powiem, bo ja bym meczyl jakies killery na ultra i w miedzyczasie pyknal w HS. Jak ktos kupuje kompa tylko do HS i gier blizzarda to moze sie zamknac w 2k pewnie.

Hots nawet na 970 ma dropy do 20 klatek także..... blizzard i optymalizacja  :yao:

Opublikowano

WoWa ogarnęli po wyjściu Pandarii, czyli 8 lat po premierze podstawki. Trochę czasu im ta optymalizacja zajęła, ale są bogatsi o nowe doświadczenia, wiec może przy HoTS potrwa to cztery lata :kaz:

Opublikowano

Takie podejście patologicznego sebixa, a potem się dziwią że muszą 2 lata po konsolowcach okruchy ze stołu zżerać. Jak kuba bogu tak bóg kubie chłopaki, GTAVI będzie eksem na konsole i znowu się rozlegnie płacz, błagania i pisanie petycji.

aha, bo przypomnijmy sobie, ostatnie duże GTA ekskluzywne na konsole to… oh, wait.

Opublikowano

Nie macie vcs rejwen a to najlepsze gta świata.

Opublikowano

Jest emu pawcio. :Coolface:

Opublikowano

... RDR :Coolface:

no dzisiaj odpaliłem na PS3 sobie i nie wiem jak ja to przejdę, jakieś 10fps jak się obracam, na X360 chyba było lepiej albo wtedy moje oczy jeszcze nie zaznały glorious 60fps

Nie macie vcs rejwen a to najlepsze gta świata.

Pisząc "duże" GTA chciałem wykluczyć GTA z handheldowym rodowodem.

VCS mam na PS3 :lapka:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Wszyscy się trzepią do 1080p/60fps i który plastik lepszy, ja tymczasem zagrywam się z kumplami na takim combo

7191d1242997536-sale-sony-tv-thalwil-zh-
Pegasus_console%2Bpad%2Bgame.jpg

w

:fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.