Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

aktorzy, questy, system walki, potwory, morza, jeziora, lasy, jaskinie, miasto na pol mapy skyrima, wioski, 200h gameplayu

a ten ze mapy takie same xD

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

konsole moga byc uratowane jedynie przez cloud gaming

Opublikowano

kazdy blacharz jest taki sam kazdy - jaranko, kupowanie zderzaczy hydronow, jaranko rozdzielczoscia i fpsami, a przychodzi co do czego to ogrywa indyki, jakies mmo wygladajace jak z amigi albo zanurza sie dzieki emu i wsteczna kompatybilosc (to jedyne sensowne powody kupowania pc wg mnie, tym bardziej ze dzieki zatoce to emu i biblioteka jest darmowa) w retro gaming

kumple tez - ilu to ja mam tych pecetowcow co tak gardza konsolami, a potem przy piwie tylko rozmowa o tym czy im nowa gierka pojdzie albo kiedy znowu zagraja meczyk w quake live lub w homm3

Nie przyznawalbym sie do takich kumpli.

Opublikowano

aktorzy, questy, system walki, potwory, morza, jeziora, lasy, jaskinie, miasto na pol mapy skyrima, wioski, 200h gameplayu

Ja przez sklare rozumiem wielkosc mapy. Jeszcze 13 dni i bedziesz mogl sie cieszyc W3 w 720p i 24fps a moze juz wam na tym zlomie podbili gre do 762p i 24,1 fps?

Opublikowano

ołł już zaczyna piec powoli xD

Opublikowano

na kolana konsolomaniaki, najwiekszy swiat w dziejach i to juz w 1997:

Elder Scrolls II: Daggerfall

only on pc, possible only on ms-dos

Opublikowano

jaka zmiana tematu ze skali gier do rozdzialek i fpsów

mam pc do wieska ale pc nie ma duszy, wole w wieska 3 grac majac w snapie bol dupy z pclaba

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Macie panowie racje bez konsol w3 by nie bylo. Dlc to najlepszy wydatek a Cod i gry Ubisoftu sa GOTY.

To moze nowy temat do dyskusji?np. Jak $ony traktuje ludzi ktorym zhakowano konto?

Hey more of a PSA than anything but my psn account got hijacked yesterday. They bought gta5 on my account and then changed the log in details. I didn't notice this had happened till today, at which point £500 had already left my account! All on psn games by the looks of it. I've just got off the phone to my bank and cancelled my card to prevent any more charges. Tomorrow I'm going to call Sony and get my account back using the three serial numbers. I have for my ps3 ps4 and vita, but I have no idea how Sony handle refunds as I had better get this money back. 

What are peoples experiences with this sort of thing? And yeah, watch your accounts guys!

UPDATE:

Hi Hodgy,

Thanks for your recent contact regarding your Sony Entertainment Network (SEN) account.

I understand from our contact that you did not recognise some transactions on your account, and you reported these transactions as unauthorised. As these transactions were made via our online webstore, we're unable to take action against any consoles for processing this purchase. We will however investigate any devices involved where possible and take action where appropriate, however we will be unable to share details of this. 

Unfortunately, as the account holder you are responsible for all use of your SEN account, including all purchases, and agree to pay for all orders placed using your SEN account. For this reason, we cannot offer a refund for these transactions - this is outlined in our Terms of Service.

As PlayStation Network has not been compromised, I can assure you that any information stored on our servers is secure. We would highly recommend that you change your account password to re-secure your account. The billing details have already been removed from your account.

For your reference, our Terms of Service can be found here.

I hope this helps, but if you have any other questions please contact PlayStation Support using the contact details below or by replying to this e-mail. Quote reference 141127-005538 and one of our team will be happy to help.

Thank you,

Called them up too guy said my only option is to get my bank to do a chargeback which will probably lead to my account being banned and maybe my consoles too.

Koles musial pozwac $ony,a ci przed rozprawa poszli na ugode,$ony takie dobre :D

Kolejny przyklad

Sony has told a victim of fraud he must either pay the outstanding charge caused by his Playstation account being hacked, or remain locked out – effectively rendering his console unusable. Until the money is repaid, all of his purchased content is unusable – including his games, as they require online access. He is currently unable to use more than £1,000-worth of purchased software and hardware.

http://www.theregister.co.uk/2015/04/02/sony_holds_gun_to_gamers_heads_over_fraud_charges/

:banderas:  

A moze pogadamy o tym jak EA dba o wasze konto na konsolach(jest sporo takich przypadkow) ktos tutaj gra w fife?

A ten obrazek bardzo ladnie opisuje waszego krola, Waldusia(chyba,ze juz nie jest to sorry). Minus buty i czapka.

JsXYL8h.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

jak blachy zniszczone to sie zaczyna to co od stu lat kiedy tez jak juz brakowalo argumentow to sie krzyczalo, ze beka z konsolowcow bo graja w sd, a ja na monitorku mam 1064x768

Opublikowano

Macie panowie racje bez konsol w3 by nie bylo. Dlc to najlepszy wydatek a Cod i gry Ubisoftu sa GOTY.

jakie desperackie haluny xD xD

niech cie czezky uratuje - przyjdzie, napisze posta, trzy razy przeklnie, cztery razy kogos wyzwie, dowali oczoyebna czcionke i emotikony i moze przez chwile znowu ktos uwierzy ze w blachach sila

Opublikowano

Przyznalem wam racje,wiec nie wiem o co wam chodzi.

Opublikowano

w blachach siła, forza dla casuali, gt real simulator

Opublikowano

Dzieki zaqu, juz wiem dlaczego blacharnia wyglada jak biedak w łachmanach - po prostu cała kasę wydają na picowanie blachy pod giereczki podczas gdy właściciele PlayStation cieszą sie pełnią życia.

Opublikowano

x86 w konsolach znalazło się właśnie po to, żeby można było obniżyć koszty wytwarzania software na wszystkie platformy (Wii U nie ma x86 i każdy widzi jak wygląda tam sprawa z multiplatformami).

Skorzystają na tym zarówno blacharze jak i konsolarze, dodatkowo istniejące zaawansowane i tanie silniki graficzne pozwolą na dalsze zmniejszenie kosztów programistycznych i przekierowanie tej kasy np. na rozbudowę fabuły, mechaniki i innych rzeczy (ale to, że pozwolą nie znaczy, że tak będzie bo marketingowcy mogą stwierdzić, że nie trzeba się aż tak starać skoro ludzie kupują wszystko z ładnym i głośnym tytułem, a oszczędzoną kasę można wydać na więcej reklamy).

Odstaw to co bierzesz

Elite dangerous i Arma mapy chyba maja podobny rozmiar.

W sumie mam kolejny przyklad gry ktora zostala zniszczona przez wydanie gry na konsolach:

- PCars.

Mial byc za(pipi)isty symulator wyszlo (pipi) wie co.

Przecież nie chodzi o wielkość mapy tylko pompa z jaka gra zostaje wydawana i ile nadto idzie pieniedzy i czy za to sie utrzyma, tez odstaw to co bierzesz.
Opublikowano

Na chwilę obecną to W3 wygląda niewiele lepiej niż cross-genowy Dragon Age z zeszłego roku :kaz:

Jakby obecne konsolki nie były takie słabe, to może Wiedźmin 3, Dragon Age, Project CARS czy masa innych gier wyglądałaby lepiej, ale trzeba równać w dół też wersje PCtowe, by nie było shitstormu konsolowców.

Jakby Wiedźmin 3 był exem na PC to by wyglądał tak jak inne exy na PC:

ilyGKCtspuAiM.gif

Wiec na kolana i dziękuj konsolowcom że masz na PC grafikę.

typie xD

nie żeby W2 nie był exem dla PC przez długi czas i wyglądał tak

61988656353542657402.jpg

potem boty dostały wersje na medium na te brudne konsolki a klapki nie dla psa kiełbasa jarają się dopiero trzecią czescią i czytają strzeszczenia przed premierą, gardzę

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Niestety z obsluga Sony to czysta prawda. Gdyby nie znajomosci w tych kregach to znajomy by dawno mogl sie pozegnac z kontem po włamie, bo powiedzieli ze nic nie moga zrobic i zachecaja do zalozenia nowego konta w celu kontynuacji gry :)

Opublikowano

i tak oto cw odwiedzil bluber herbu zielona pietruszka w swojej co dziennej krucjacie - dzis pohejtuje tych co akurat hejtuja

Opublikowano

Widzę, że dziś konsolowcy próbują się podnieść po ostatnim bombardowaniu,

Próbujcie dalej ale czym wy chcecie wojować broniąc platformy na którą przez 2 lata wydawana jest tylko jedna warta uwagi ekskluzywna gra? Deszczem w jakiejś średniackiej arcadowej ścigałce?. Litości.

Opublikowano

i tak oto cw odwiedzil bluber herbu zielona pietruszka w swojej co dziennej krucjacie - dzis pohejtuje tych co akurat hejtuja

uderz w stół a fajusie się odezwą, ty nawet streszczenia nie przeczytałeś co nie?

Opublikowano

Widzę, że dziś konsolowcy próbują się podnieść po ostatnim bombardowaniu,

Próbujcie dalej ale czym wy chcecie wojować broniąc platformy na którą przez 2 lata wydawana jest tylko jedna warta uwagi ekskluzywna gra? Deszczem w jakiejś średniackiej arcadowej ścigałce?. Litości.

I właśnie dlatego CW jest najbardziej obleganym tematem na forum. Kiedyś się gadało w tematach o grach bo pojawiało się dużo dobrych tytułów. Teraz nie ma praktycznie nic ciekawego bo albo grę ogrywa się w 6 godzin i nawet nie warto o niej rozmawiać, albo to crap, którego się olewa to się w pracy z nudów człowiek pokłóci przynajmniej, który sprzęt jest mniej upośledzony. Dobrze, że ten BB wyszedł bo tak to naprawdę smutno by było

Opublikowano

uderz w stół a fajusie się odezwą, ty nawet streszczenia nie przeczytałeś co nie?

streszczenie, film, wiedzminpedia - jestem gotowy

ty jak rozumiem ksiazki przeczytales po angielsku skoro w fullu na ta wersje jezykowa sie nastawiasz

Opublikowano

streszczenie, film, wiedzminpedia - jestem gotowy

ty jak rozumiem ksiazki przeczytales po angielsku skoro w fullu na ta wersje jezykowa sie nastawiasz

Ja nie wiem czy w ogole będę w to grał

Opublikowano

dajcie to streszczenie wieska, premiera juz niedlugo

Opublikowano

Ficuś wciąż nie godzien W3, a gdzie serial?

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.