Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

on jest z warszawy to go stac, nie to co ciebie zazdrosnika z prowincji tego miasta

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dlatego nie ma na dobry tv, na karty w grze f2p wszystko wy(pipi)al ;/

Opublikowano

Ragus jarasz się inkwizycją ciężko brać cię poważnie :lapka:

Czyżbyś nie zgadzał się z wyborem GOTY 2014 przez media branżowe  :sir:

Opublikowano

:obama: 

W W2 bolało mnie to, że każdą trudniejszą walkę dało się załatwić stawiając na ziemi ten stunujący znak i nawalając potem kilka ciosów powtarzając combo do skutku.

Opublikowano

Oczywiscie, zapytalem go czy gra arene, powiedzial ze nie bo random, w takim razie golda na pewno w miesiac nie uzbieral na te mnostwo legend ktore widzialem w jego decku. Po miesiacu jadac na daily questach i 3x win 10 gold to mozna sobie co najwyzej waciki kupic, ba, nawet po 2ch miesiacach, a ja wlaczam streama Czezkiego a tam Ragnaros, Sylvana i cala high-endowa smietanka legend. :reggie:

Niektórzy wydają pieniądze na karty, a inni na samochody 7/10 i pifpaf 6/10 :lapka:

Opublikowano

Ragus jarasz się inkwizycją ciężko brać cię poważnie :lapka:

Czyżbyś nie zgadzał się z wyborem GOTY 2014 przez media branżowe  :sir:

Mordor GOTY i Far Cry 4 najlepsze gry 2014 :reggie:

Opublikowano

Ale co ma kupowanie nowych gier do kupowania sobie przewagi w grze f2p i chwalenie się jakim to nie jest się prosem ?

:daddy:

Opublikowano

Korzystanie z pay 2 win... Tak bardzo gardzę takim planktonem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale co ma kupowanie nowych gier do kupowania sobie przewagi w grze f2p i chwalenie się jakim to nie jest się prosem ?

Już tłumaczę. Jest to wydawanie własnych pieniędzy

Opublikowano

zaraz będzie pojazd, że HS wcale nie jest P2W

Opublikowano

Ee..jakiej przewagi? :dafuq:

Opublikowano

Nie myślałem, że na tym forum spotkam ludzi broniących p2w. :obama:

@Velius

Nakupienie sobie najlepszych kart to nie przewaga ?

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Wystarczy CW na dziś :lapka:

Opublikowano

p2w na PC jest złe ale płacanie 2x więcej za gry na konsole jest ok?

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak kupienie "najlepszych kart" w heartstone xdddd albo ci dropnie albo nie, albo sie wycraftuje albo chvj. móienie o heartstona ze jest p2w to tak jak mówienie że skiny z skrzynek w cs go dają lepsze strzelanie xd

Opublikowano

wchodze na steam i gry kosztuja tyle samo co na konsolach. Chyba ze liczysz ruskie lewe klucze.

Opublikowano

Na konsoli też są pakiety Pay2Win, kiedyś były cheaty, teraz się płaci ciężką kasę za walutę in-game bądź odblokowanie fur/broni. :dynia: Dlatego yebać konsole, na PC zapuszczam sobie trainera jeśli mam ochotę pobawić się z grą inaczej i tyle.

Opublikowano

No pomyslmy :dafuq: Na podstawowym decku mozna sobie co najwyzej palcem posmyrac po tablecie jak trafisz na griefera ktory robi np daily questa na 20 ranku jakas inna klasa. Bez legend o wyzszym ranku niz 19 tez mozna zapomniec.

A ludzie niech wydaja sobie pieniadze na co chca, jednak bekowe jest kupowanie wirtualnych kart a potem wypominanie innym ze wydaja wiecej na gre konsolowa ktora potem moga sprzedac :reggie:

Piekna hipokryzja. :banderas:

Na konsoli też są pakiety Pay2Win, kiedyś były cheaty, teraz się płaci ciężką kasę za walutę in-game bądź odblokowanie fur/broni. :dynia: Dlatego yebać konsole, na PC zapuszczam sobie trainera jeśli mam ochotę pobawić się z grą inaczej i tyle.

Na PCie rowniez sa identyczne pakiety, ale tu masz racje, na PC wiekszosc osob woli uzywac cheatow bo splukali sie kupujac karty lub statki do star citizena ktory jeszcze nie wyszedl, no chwala im za to :reggie:

Opublikowano

Nie myślałem, że na tym forum spotkam ludzi broniących p2w. :obama:

@Velius

Nakupienie sobie najlepszych kart to nie przewaga ?

Bronienie P2W jest glupota, gardze P2W i zaluje ze to to w ogole istnieje, ale nie porownuj gier gdzie za dolary mozna kupic przemioty ktore sa NIEDOSTEPNE dla kogos kto nie placi, lub ktore daja faktyczna przewage (miecze jakies +10, mozliwosc farmienia caly dzien matsów w przeciwienstwie do darmowej wersji gdzie mozesz to zrobic raz --> Archeage), a karty w HS gdzie takie cos nie daje tak naprawde zadnej przewagi. Owszem szybciej mozna wskoczyc na wyzszy poziom competitive i grac z koksami, ale przewaga to zadna tak naprawde. Nie mozesz sobie kupic kart które chcesz, tylko booster packi ktore daja karty l losowo, mozesz sobie wydac 500zl i dostac guwno.

Dodowem na to moze byc ze duelowalem sie z Czezkym moim mega huyowym deckiem bo nie mam niestety sylvany, ragnarosa ani innych legendary, glownie bazowe karty i on mnie pojechal, a potem ja jego, wiec nie ma tutaj az takiej przewagi. Poprostu wydajac dolary w HS przyspiesza sie kolekcje kart, wiekszy wachlarz buildow i mozliwosci.

Wydajac hajs w HS trafiasz wyzej w ladder i mierzysz sie z ludzmi ktorzy albo wydali hajs jak i Ty, albo graja juz kilka dobrych miechow, wiec za dolary zwyciestwa sobie nie kupisz w tej grze.

Takie jest moje zdanie przynajmniej.

Opublikowano

2x więcej to chyba jak kupujesz na pc lewe klucze od ruskich. Nowości AAA na stemie kosztują 50-60euro :reggie:

Kupienie tony boosterków w HS jednak zwiększa prawdopodobieństwa dostania fajnych kart niż granie za free.

Opublikowano

No pomyslmy :dafuq: Na podstawowym decku mozna sobie co najwyzej palcem posmyrac po tablecie jak trafisz na griefera ktory robi np daily questa na 20 ranku jakas inna klasa. Bez legend o wyzszym ranku niz 19 tez mozna zapomniec.

Nie zgodze sie z Toba, nie mam zadnych legendary w decku, zadnych epików a w poprzednim miesiacu skonczylem na Rank 10. Przed GvG tym samym deckiem udalo mi sie dojsc do Rank 1. Bez wydawania kabzy i bez Ragnarosów. No i jak wspomnialem, wygralem z Czezkym mimo braku tych "super kart" po mojej stronie.

Opublikowano

Ale po co patrzeć na STEM, który poza promocjami ma ceny europejskie, dla europejczyków, którzy nie zarabiają 1600zł tylko 1600 ojro? Wystarczy się przejść do markietu i jest pełno nowych gier na komputer po 80zł za premierę, a w pudełku klucz STEM.

Opublikowano

niedługo kupuję GTX970 i dostanę za darmo klucz do Wiedźmina 3 i nowego Batmana, żeby w to zagrać na konsoli chyba by mi brakło polowy tysiąca

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Nie zgodze sie z Toba, nie mam zadnych legendary w decku, zadnych epików a w poprzednim miesiacu skonczylem na Rank 10. Przed GvG tym samym deckiem udalo mi sie dojsc do Rank 1. Bez wydawania kabzy i bez Ragnarosów. No i jak wspomnialem, wygralem z Czezkym mimo braku tych "super kart" po mojej stronie.

Dawaj tego decka, chetnie przetestuje na kibelku :lapka:

Poza tym "przed GvG" no wybacz ale GvG praktycznie zmienilo cale HS.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.