Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale co ma kupowanie nowych gier do kupowania sobie przewagi w grze f2p i chwalenie się jakim to nie jest się prosem ?

:daddy:

Ee..jakiej przewagi? :dafuq:

No pomyslmy :dafuq: Na podstawowym decku mozna sobie co najwyzej palcem posmyrac po tablecie jak trafisz na griefera ktory robi np daily questa na 20 ranku jakas inna klasa. Bez legend o wyzszym ranku niz 19 tez mozna zapomniec.

Nie zgodze sie z Toba, nie mam zadnych legendary w decku, zadnych epików a w poprzednim miesiacu skonczylem na Rank 10. Przed GvG tym samym deckiem udalo mi sie dojsc do Rank 1. Bez wydawania kabzy i bez Ragnarosów. No i jak wspomnialem, wygralem z Czezkym mimo braku tych "super kart" po mojej stronie.

Może dlatego, że jesteś dobry, a on (pipi)owy :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bansai mysli ze w HS wybiera sie karty za hajsy XDDDD

Nie ma sensu gadać.

Policzmy.

Debil z ps4 kupuje order za 250.

Gra 4 godziny w tytul niegrywalny.

Koles kupuje boostery do hs za 100 pln, gra srednio 2h dziennie w niesamowicie miodna gre.

No ok.

Rak jak chuy.

XD

Opublikowano

koles sprzedaje ordera po 4h za 230zl - 20zl straty

boostera do hs za 100zl za ile sprzedaz jak juz ci sie znudzi?

XD

Xd

xD

dx

DX

Opublikowano

Nie zgodze sie z Toba, nie mam zadnych legendary w decku, zadnych epików a w poprzednim miesiacu skonczylem na Rank 10. Przed GvG tym samym deckiem udalo mi sie dojsc do Rank 1. Bez wydawania kabzy i bez Ragnarosów. No i jak wspomnialem, wygralem z Czezkym mimo braku tych "super kart" po mojej stronie.

Dawaj tego decka, chetnie przetestuje na kibelku :lapka:

Poza tym "przed GvG" no wybacz ale GvG praktycznie zmienilo cale HS.

Potem podrzuce na PW, zarejestruje sie na tym hearthpwn czy czyms i tam mozna uploadnac podobno, bo nie ma sensu wypisywac recznie chyba.

To ze GvG zmienilo cale HS to juz troche czepianie sie na siłe, sam przyznasz.

Opublikowano

XD

Xd

xD

dx

DX

boostera nie sprzedaje bo gra dalej lol 

Opublikowano

to jest ten skill ktorym sie czezky chwalil? karty za kase? odkad kupil blache beka bez konca

Opublikowano

Bansai mysli ze w HS wybiera sie karty za hajsy XDDDD

Ale ja wiem ze sie nie wybiera, dlatego az boje sie pomyslec ile wydales zanim ogarnales wszystkie legendy potrzebne do mety, bo watpie ze kupujac 30 packow ci to wszystko wpadlo, pylku z 30 packow byloby za malo jakby wszystko zmielic, a Ty pewnie jeszcze na PC kupowales za Euro zamiast za zetki na tablecie :obama:

Ale tak jak mowie, niech kazdy wydaje ile chce na co chce, tylko niech potem nie bekuje z innych ktorzy wydaja swoja kabone na cos innego.

Opublikowano

to jest ten skill ktorym sie czezky chwalil? karty za kase? odkad kupil blache beka bez konca

jak go forum uswiadomilo ze ma plazme z hiper turbo input lagiem to juz mu tylko karty zostaly

Opublikowano

Proponuje najpierw zagrac, zeby zrozumiec chociaż troche temat, a pozniej mozemy pogadac.

Opublikowano

XD

Xd

xD

dx

DX

Istnieje specjalny marketplace (czarny rynek) na konta HS, konto Dave'a jest juz w tej chwili warte wiecej niz wydal na te booster packi bo ma sporo Legendary.

Opublikowano

mortal kombat tez bylo najlepsze na blaszce, a teraz nie ma tematu xd

Opublikowano

bo dalej czeka na tier liste, nie bedzie utrwalac powidokow trenujac postac, ktora jeszcze okaze sie slaba

a rano jeszcze mial beke z wieska3 bo rzekomo gameplaye z wersji konsolowej sie pojawily

rozumiem trolling ale czezky sie zrobil czerstwy do potegi, smierc forumkowej legendy trwala od jakiegos czasu ale kupno pc to juz jest mogila

Opublikowano

Btw, porftele gotowe na dodatkowe 60-70 zl miesiecznie do plusa na granie w Farm Simulator i Fat Princess? Seize Your Moment.

Opublikowano

o jezu oni serio duskutuja o kupowaniu shitu w karciance f2p na pc

>kupowanie 

>karcianka

>f2p

>pc

kur.wa spencer uratuj te biedne owieczki, póki nie jest za późno, w tobie cała nadzieja

Opublikowano

Proponuje najpierw zagrac, zeby zrozumiec chociaż troche temat, a pozniej mozemy pogadac.

Ale po co, przecież sam masz najwięcej do powiedzenia na temat Bloodborna, którego widziałeś w CDA ^^

Opublikowano

ty tu kermit nie spenceruj tylko przyłącz się do ośmieszania blacharzy,aby CW wróciło na jedyne prawilne tory.

Opublikowano

bot hejtujacy blache to dobry bot, piona

Opublikowano

Ale po co, przecież sam masz najwięcej do powiedzenia na temat Bloodborna, którego widziałeś w CDA ^^

zaorane
Opublikowano

widzial przeciez jak nayebali sie u masorza

Opublikowano

easye jak zwykle sie zblaznil.

Nawet (pipi)a stream byl xD

Opublikowano

widzial przeciez jak nayebali sie u masorza

czyli nadal więcej od ciebie :reggie:

Opublikowano

easye jak zwykle sie zblaznil.

Uuuu - mocne slowa na kogos, kto od dluzszego czasu w tym temacie nie robi nic innego - poczawszy od swoich wyimaginowanych 140fpsow na 20letniej plazmie, po najlepsze wersje gier PC - jak MK, za ktora nawet tworcy przepraszaja ^^ I co sie dziwic, ze Czezky Bloodborna w gazecie przechodzi 1 przyciskiem, gdy na 5 level Hearthstone potrzebuje paru stow... :reggie:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.