Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Istnieje specjalny marketplace (czarny rynek) na konta HS, konto Dave'a jest juz w tej chwili warte wiecej niz wydal na te booster packi bo ma sporo Legendary.

Rano do ceny konsoli doliczali iphona i macbooka, żeby im PC gaming taniej wyszedł, a teraz dorzucają jako argument możliwość nielegalnej odsprzedaży kont na czarnym rynku xD Weź jeszcze powiedz że karty przecież możesz kupić za hajs pod(pipi)ony w barze z puszki na napiwki, to już będzie komplet obrazu "PC Gaming jako rozrywka dla patologii".

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale tak szczerze to wolałbym wydać hajs jednak na karty w HSie niż plus'a w tym momencie (jeśli miałbym wybierać). 

Konta niektórych graczy mają wartość X razy większą niż to ile wydali na te paczki kart.

Zresztą analitycy już mówią, że na HSie Blizz zarabia więcej niż na WoWie. Nawet HoTS coraz lepiej sobie radzi. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jaka beka z Czerstwego XD

Ja rozumiem ze jego rozum jest niepojęty skoro kupuje PC w momencie gdy na rynku posucha i pozostają gry karciane z tańszego od PC ipada, ale moze mi ktoś wytłumaczyć czemu za każdym razem gdy ktoś go zaora tak ze nie bedzie plonów do kolejnego sezonu on wpada i pisze

"Bosze jaka beka z typa XDDDDDDDDDDDDDD"

Czy on aby wie ze to wlasnie z niego sie obecnie śmieje?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

wchodze na steam i gry kosztuja tyle samo co na konsolach. Chyba ze liczysz ruskie lewe klucze.

http://www.agito.pl/gra-far-cry-4-ps4-pl-1032660-3307215793466/pd/D6BNKMBBM/

http://www.agito.pl/gra-far-cry-4-pc-pl-1032655-3307215793817/pd/DSMNKMBBM/

chyba ruskim okiem patrzysz

AGITO :dynia: :dynia: :dynia:

http://sklep.gry-online.pl/kartaproduktu.aspx?id=7341

I znajdź mi to typie o połowę taniej na blasze.

Opublikowano

no kupowanie kart to trochę ciężka sprawa

ale do k.u.r.w.y nędzy twoje posty exact od jakichś 100 stron są tak nudne, że jesteś pierwszym poważnym kandydatem do ignora

NIC nie piszesz oprócz "BEKA Z CZESKIEGO XDDDDD JAKI MASZ TV XXDDDDDXXDDD O K,URWA ALE BEKA Z BLACHY BEKA Z CZEZKY ZNOWU SIĘ ZBŁAŹNIŁ XDDDDDDDD", myślę, że maksymalnie za piątym razem każdy zrozumiał, już wystarczy, naprawdę

Opublikowano

easye jak zwykle sie zblaznil.

Uuuu - mocne slowa na kogos, kto od dluzszego czasu w tym temacie nie robi nic innego - poczawszy od swoich wyimaginowanych 140fpsow na 20letniej plazmie, po najlepsze wersje gier PC - jak MK, za ktora nawet tworcy przepraszaja ^^ I co sie dziwic, ze Czezky Bloodborna w gazecie przechodzi 1 przyciskiem, gdy na 5 level Hearthstone potrzebuje paru stow... :reggie:

ahP1I6U.gif

Opublikowano

Swoją drogą ja nadal czekam na obiecany kilka stron temu deck bez legend pozwalający wbić minimum 10 rangę.... 

Zapewne się nie doczekam, bo takiego nie ma  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Beka z Czezkiego od zawsze i na zawsze!

Opublikowano

wchodze na steam i gry kosztuja tyle samo co na konsolach. Chyba ze liczysz ruskie lewe klucze.

http://www.agito.pl/gra-far-cry-4-ps4-pl-1032660-3307215793466/pd/D6BNKMBBM/

http://www.agito.pl/gra-far-cry-4-pc-pl-1032655-3307215793817/pd/DSMNKMBBM/

chyba ruskim okiem patrzysz

AGITO :dynia: :dynia: :dynia:

http://sklep.gry-online.pl/kartaproduktu.aspx?id=7341

I znajdź mi to typie o połowę taniej na blasze.

typie tu masz http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=7338&k=far-cry-4za 70% wartości

Opublikowano

Ekspert, mam ci znowu yebnac pancza na ryj na 30 plusow czy sam wrocisz na zmywak?

Nudzi mi sie juz punktowanie takiej rozwielitki.

Twoj mozdzek sie kiedys rozwinie? To jest nierowna walka.

Opublikowano

no kupowanie kart to trochę ciężka sprawa

ale do k.u.r.w.y nędzy twoje posty exact od jakichś 100 stron są tak nudne, że jesteś pierwszym poważnym kandydatem do ignora

NIC nie piszesz oprócz "BEKA Z CZESKIEGO XDDDDD JAKI MASZ TV XXDDDDDXXDDD O K,URWA ALE BEKA Z BLACHY BEKA Z CZEZKY ZNOWU SIĘ ZBŁAŹNIŁ XDDDDDDDD", myślę, że maksymalnie za piątym razem każdy zrozumiał, już wystarczy, naprawdę

Staram sie dostosować do nędznych standardów jakie panują tu w CW.

Pokaz PSN ID

Nie masz jaj

Ty choragiewko

Beka z typa co widzi 60fps na gifie

Powiem wiecej, bede tak trolowal do usranej śmierci wiec mozesz mnie ignorować.

Nie bede tolerował hipokryzji, bo gdy Lem ora boty czy Yeti prowadzi dobry prześmiewczy foruming z botów to jest wielkie oburzenie a gdy czerstwy napie.rdala smuty i stanowi 3 osoby w jednej osobie to nikt nic nie widzi.

Opublikowano

Swoją drogą ja nadal czekam na obiecany kilka stron temu deck bez legend pozwalający wbić minimum 10 rangę.... 

25664x3.png

Opublikowano

Ekspert, mam ci znowu yebnac pancza na ryj na 30 plusow czy sam wrocisz na zmywak?

Nudzi mi sie juz punktowanie takiej rozwielitki.

Twoj mozdzek sie kiedys rozwinie? To jest nierowna walka.

Mozesz sprobowac, ja juz na Tobie ze 40 zebrałem.
Opublikowano

Dwa minusy dziennie na ciebie to o 100 conajmniej za malo ;/ kazdy post to #instantrak

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

25664x3.png

Jak tylko mnie przycisnie grubszy interest to przetestuje :s159: 

Oby bylo tak jak mowisz :shotgun:

Opublikowano

Ale jechane po Czezkim  :banderas:  przepraszam Czerstwym  :kaz:  :obama:

Opublikowano

Niestety nie udalo mi sie wyjsc dalej niz rank 10 W GVG , cos temu deckowi brakuje, do konca nie wiem co ale pewnie ragnarosa albo sylvane :Coolface:

Jak ktos ma tego chlopka z gvg co daje randomowo minionom taunt, wind fury i divine shield to koniecznie go tam wrzcucic bo ma zayo synchro z tym deckiem, ja niestety nie mam bo jestem biedakiem :frog:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

widzial przeciez jak nayebali sie u masorza

czyli nadal więcej od ciebie :reggie:

nie prawda ;)

Opublikowano

plastik takiej samej jakości do kinga. wyślijcie Kyo smsa o treści pomagam.

Opublikowano

Colin ale co ma plastik do tego filmiku? przeciez od dnia premiery modele ps4 nie maja stopki z lewej strony (sa tylko trzy, dwie na srodku i jedna z prawej) wiec kazda sztuka tak sie buja

Opublikowano

Dwa minusy dziennie na ciebie to o 100 conajmniej za malo ;/ kazdy post to #instantrak
Kogo obchodzi Twoje zdanie randomie.

plastik takiej samej jakości do kinga. wyślijcie Kyo smsa o treści pomagam.

Dwa lata po premierze odkryć ze PS4 ma stopki :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to tym większa beka że firma świadomie wypuszcza bałnsującą konsolę, prawie lowrider.

Opublikowano

Szkoda, ze kazdy liczacy sie zawodnik z obozu sony albo opuścił ten tonacy statek albo zmienil oboz.

Czezki o opuszczaniu tonących okrętów i zmienianiu obozów hehe beka z typa.

Opublikowano

to tym większa beka że firma wypuszcza bałnsującą konsolę, prawie lowrider.

Tak samo beka ze zasilacz do X1 jest na zewnątrz, i nie mozna jej postawić pionowo, szukanie dziury.

Szkoda, ze kazdy liczacy sie zawodnik z obozu sony albo opuścił ten tonacy statek albo zmienil oboz.

Czezki o opuszczaniu tonących okrętów i zmienianiu obozów hehe beka z typa.
:dynia:

Tez mnie to rozbawiło

Opublikowano

nie wiem czy zasilacz i to, że konsola może stać w poziomie jest bardziej śmieszne niż 3 nóżki w PS4 a co to (pipi)a trójkąt jest ?  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.