Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pieniadze zaoszczedzone na stopce, poszly na wysokiej jakosci galki w padach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

U mnie konsola stoi mega stabilnie, żeby zrobić to co Kyo to trzeba sporo siły włożyć.

Opublikowano

Pieniadze zaoszczedzone na stopce, poszly na wysokiej jakosci galki w padach.

Za to pieniądze na stworzenie układu wyświetlającego FHD poszły na stworzenie zewnętrznego zasilacza oraz kinecta, który nikogo. 

Nie rozumiem jak można zapierać się za firmą, która jako pierwsza w historii chciała zgwałcić, a nie tylko wydymać graczy. 

Opublikowano

U mnie konsola stoi mega stabilnie, żeby zrobić to co Kyo to trzeba sporo siły włożyć.

A trzeba bylo jesc mieso :Coolface:

Ok, obecny stan rzeczy prezentuje sie nastepujaco: Z0se3YH.gif

Opublikowano

Pewnie to wina tego, że mam wersję UK. Albo stolik po ponad 6 latach trzymania Chlebaka się odkształcił.

Opublikowano

A trzeba bylo jesc mieso :Coolface:

Zagryzać cebulą i popijać mlekiem  :drag:

foto_16222acfa098a5e1c278c874f8b78bbc_or

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wyczuwam w kyo kolejny obiekt westchnien hav3na
Opublikowano

Opublikowano

Pewnie to wina tego, że mam wersję UK. Albo stolik po ponad 6 latach trzymania Chlebaka się odkształcił.

Za sprawa rekomendacji profesora Fanexa z Uniwerku Klaperskiego, specjalizacja rewizje, moja stoi prawilnie na korkach od coca coli.

A tak serio to w sumie nie sprawdzalem nawet tego co widac na filmiku.

Opublikowano

Obiecany material Sony Polska. Mam nadzieje ze juz kazdy blacharz na kolanach z pelnymi ustami przed moca trojnogi?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Za sprawa rekomendacji profesora Fanexa z Uniwerku Klaperskiego, specjalizacja rewizje, moja stoi prawilnie na korkach od coca coli.

A tak serio to w sumie nie sprawdzalem nawet tego co widac na filmiku.

Ja sprawdziłem po rozpakowaniu, bo tak patrze, i WTF, gdzie to ma stopki? Jak się okazało, nie trzeba się było martwić.

Edytka:

Podniosłem konsole, i teraz się rusza po naciśnięciu z lewej strony :yao: Coście narobili, łobuzy jedne.

Opublikowano

Trzeba bylo nie ruszac :dynia:

Jakosc Sory

Opublikowano

Ostatnia konsole jaka wyszła im solidnie i jest bezawaryjna usmiercili

Opublikowano

Ta zdjęta część obudowy u konsoli Kyo to taki zabieg marketingowy na upalne dni? :kaz:

Opublikowano

technics, złóż to sam. albo odpadło i boi się przyznać :kaz:

Opublikowano

Ta zdjęta część obudowy u konsoli Kyo to taki zabieg marketingowy na upalne dni? :kaz:

No dzisiaj jest wyjątkowo ciepło :D

A tak na serio to wymieniałem standardowego Samsunga [?] 500GB na Seagate SSHD 1TB - przed poskładaniem do kupy chciałem sprawdzić czy wszystko działa.

Opublikowano
Opublikowano

Kyo,masz racje Ekspert moze nie ogarnac wyjecia dysku z obudowy.

Opublikowano

Kyo znowu adminem? zawsze szanowałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.