Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no na pecetach to sie z reguly niczego nie kupuje, hehe

Duze premiery w 2015(tylko na steam)

GTA V 2,116,937 (tylko steam,nie wlicza rockstar social club)

Cities Skylines 1,065,305

Dying Light 607,598

H1Z1 1,095,044

Sprzedaz innych gier od daty wydania:

CS:GO 12,669,146

Portal 2 6,440,710

L4D 2 11,865,681

Civilization V 7,386,034

Moze i nie sa to jakies gigantyczne liczby(w porownaniu do ilosci konta na steam)ale jak widac gry sie sprzedaja i rynek PC rosnie. 

Edytowane przez Zaqair

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wy kupując komputer jesteście pełni optymizmu ze za rok pojdzie wam gra na ultra a nam nie pozwalacie byc pełnym optymizmu co do THPS5?

Exact no przykro mi, ale Czezky moze Ci stopy lizać pod względem ch,ujowego prostowania :/

Napisz cos wiecej, jestem ciekaw argumentów.

Za kazdym razem jak "trolujesz", gdzies daleko dziecko dostaje raka.

Mam nadzieje ze pomoglem.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

to co, ankietka na największego bezbeka CW? wyłonimy lidera ogólnie + można podzielić na obozy. nie żebym podpuszczał :teehee:

Wielokrotnego wyboru. U klapów konkurencja taka, że ciężko byłoby się na jednego zdecydować

wiadomo. tak jak z wyborem tytułu CW. najpierw temat z nominacjami a później ci co dostaną najwięcej głosów trafią do ankiety.

Opublikowano

I w nagrodę dla zwycięzcy tytuł nad avatarem. Brzmi pięknie

Opublikowano

do tego Banzaj zrobi jakiś fajny animowany obrazek dla grupy/avek by spotęgować napiętnowanie ;>

Opublikowano

jak juz jestesmy w temacie, to mroku dostal bana?

Opublikowano

DO IT

Opublikowano

do tego Banzaj zrobi jakiś fajny animowany obrazek dla grupy/avek by spotęgować napiętnowanie ;>

Nie ma sprawy :problem:

jak juz jestesmy w temacie, to mroku dostal bana?

Dalem mu 8 dniowy urlop za propagowanie piractwa, takze radze uwazac z tekstami o zatoce etc. na przyszlosc. Niech kazdy sobie pozyskuje gry jak chce, ale otwarte chwalenie sie zatoka nie bedzie tolerowane.

Opublikowano

biorę się do roboty, stay tuned.

Opublikowano

Będzie grubo. :obama:

Opublikowano

On serio to robi, takze tutaj nie ma zartow panowie, prosze sie przygotowac na glosowanie.

Opublikowano

moze jakaś debata przed głosowaniem?

Opublikowano

ex4tec to taki troll, co on na serio pisze te posty?

Ja rzadko tu bywam i w sumie nie znam użytkowników dlatego pytam :P Po niektórych widać idealizacje i śmiechawke, ale jego "rozumowania" rozgryźć nie mogę xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja rzadko tu bywam i w sumie nie znam użytkowników dlatego pytam :P Po niektórych to wiadomo, że to idealizacja i śmiechawka ale go rozgryźć nie mogę xD

To nie powinieneś tu byc, poczytaj moje posty w CW a pózniej na forum.
Opublikowano

Ja rzadko tu bywam i w sumie nie znam użytkowników dlatego pytam :P Po niektórych to wiadomo, że to idealizacja i śmiechawka ale go rozgryźć nie mogę xD

To nie powinieneś tu byc, poczytaj moje posty w CW a pózniej na forum.

Wybacz, ale podziękuję .

giphy.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja rzadko tu bywam i w sumie nie znam użytkowników dlatego pytam :P Po niektórych widać idealizacje i śmiechawke, ale jego "rozumowania" rozgryźć nie mogę xD

no chyba nie troluje, skoro sprzedał konsolę ze świetnym padem do ścigałek i dwoma najlepszymi racerami (arcade i symulacja) dla drajwcrapa z 50 samochodami

Opublikowano

cdpred chyba próbuje zagarnąć koronę downgoradu z głowy ubi. Jak to wygląda tak słabo na pc to na konsoli będzie [*]

Opublikowano

@Majorziggy I haven't seen them so I'm not sure. If you're comparing to the E3 video there's definitely a downgrade, but that's the case with all games shown at E3

resized_obi-wan-the-chosen-one-meme-gene

Opublikowano

Kurde jestem poważnie zaniepokojony jakością W3. :frog:

Opublikowano

Co te CDP robi? Ja wiem, ze downogrady ale chyba trzeba jasno przyznac ze konsole hamuja wszystko. Poki co to tylko MGS jest najblizszy temu co pokazali i co bedzie w day1. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.