Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

czezky dostał bloka na 8 dni i warna za brak dystansu moderacji do jego wpisu {*}

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co te CDP robi? Ja wiem, ze downogrady ale chyba trzeba jasno przyznac ze konsole hamuja wszystko. Poki co to tylko MGS jest najblizszy temu co pokazali i co bedzie w day1. :(

Tak tak, konsole hamują. Ja tylko nieśmiało przypominam, że na evencie prasowym w styczniu na GTX 980 gra nie przekraczała 35 klatek i zwalniała przy ledwie wysokich ustawieniach, bez SSAO, z przeciętnym antyaliasingiem i anizo.

Nasz wysłannik, Dawid, postanowił spróbować odpowiedzieć na nurtujące wielu graczy pytanie dotyczące wymagań sprzętowych Wiedźmina 3. Teoria teorią, a praktyka praktyką: okazało się, że pecet wyposażony w procesor Intel Core i7-4790, 8 GB RAM-u oraz kartę graficzną GeForce GTX 980 z 4 GB pamięci pozwolił cieszyć się rozgrywką z ustawieniami na poziomie wysokim, wyłączonym SSAO oraz, cytując, „skromnym wygładzaniem krawędzi i filtrowaniem anizotropowym”. Ten komputer nie zapewnił przez cały czas płynnej rozgrywki, zdarzały się spadki wydajności , a do tego liczba klatek na sekundę raczej nie przekraczała 35, chociaż nie było możliwości tego zmierzyć.

http://pclab.pl/news61640.html

Opublikowano

czezky dostał bloka na 8 dni i warna za brak dystansu moderacji do jego wpisu {*}

Cały dzień zbierał na to.
Opublikowano

Kobix moze ty sie zbanuj, mozesz wziac ze soba ex4cta.

Nie no spoko, juz zamykam dupę. Ale możesz zejść z kolan. 

Opublikowano

ino Braun!!!!!!!!!!!!!!!!!! czuje ze jak wygra to niewierne boty ukrzyzuje

Opublikowano

the bigger they are, the harder they fall

Jak widać CW niszczy psychicznie nawet tzw. legendy.

Opublikowano

No Braun to będzie prawdziwy mesjasz.

oglądałem go dziś w debacie na tvp1. ja prdl gość się chyba rozminął z powołaniem kapłańskim.  :pawel:

Opublikowano

Ja pier.dole, tegoroczna majówka to był dla mnie reality check dziesięciolecia - odkryłem prawdziwego siebie i zamiast z tym walczyć, zacząłem to akceptować. Zaczęło się od niewinnego flirtu z Ryu ga Gotoku Zero na PS4, a skończyło się na tym, że znowu czuję się jak ten dzieciak, który pierwszy raz odpalił swoje PlayStation. Znowu siedzę i zarywam nocki do 4-5 rano, by tłuc w gierki na swojej plejce. Fakt, długość życia baterii w padzie przeszkadza, ale w sumie i tak mam laptopa zawsze pod ręką. Nie wiem co było przyczyną mojego zwątpienia, może to, że za czasów X360, PS3 radziło sobie na starcie bardzo słabo i zostałem omamiony fałszywym mesjaszem, konsolowym faryzeuszem, koniem trojańskim naszych czasów - skuszony wizją czystej konsolowości niczym leming brnąłem w objęcia zielonej pijawki. Dopiero przyjęta w piątek niebieska pigułka sprawiła, że całe moje growe życie przeleciało mi przez głowę jako seria flashbacków - wszystkie radości, smutki, żale, emocje przeżywane przed wirtualnym teatrem uderzyły ze zdwojoną siłą. Zrobiłem rachunek sumienia i zapytałem sam siebie, z czym mi się kojarzy każdy z obozów. Wychodzi na to, że era Xboksa w moim życiu to było bezduszne wbijanie acziwmentów i granie w co popadnie, jak automat, bez żadnego wczucia, ot po prostu kolejny obowiązek dnia codziennego. Zacząłem rozmyślać o czasach PS1, kiedy to SONY zdominowało nasz rynek, potem o wymarzonym PS2 z którego cieszyłem się jak głupi, a teraz znów ściskając pada w łapach czuje się, jak bym miał te naście lat i jarał się kolejną japońską grą.

Niech tylko wyjdzie więcej KONSOLOWYCH tytułów i podziękuję panu spencerowi. Cieszę się, że dałem szansę po raz kolejny - tym razem doszedłem do odpowiednich wniosków. Wracam do szarpania na mojej czwóreczce - dzisiaj przyniosłem do domu kilka gierek i dosłownie NIE WIEM CO ODPALIĆ JAKO PIERWSZE. Jaranko jak po powrocie w niedzielę z giełdy na robotniczej.

Po wypłacie obowiązkowo OMEGA QUINTET, SENRAN KAGURA, może też DISGAEA 5, JARANKO! :banderas:

Edytowane przez ping

Opublikowano

ping nie idz w sladczy Czezkiego, nastepne bedzie Nintendo a potem PC :reggie:

Mam wszystkie platformy, w tym Wii U, które kiedyś należało do Czezkyego :reggie: więc nie jestem sezonowcem.

Opublikowano

Opublikowano

oglądałem go dziś w debacie na tvp1. ja prdl gość się chyba rozminął z powołaniem kapłańskim.  :pawel:

Bylby z niego idealny papiez. Ponoc armagedon mial byc za papieza murzyna, a moze chodzilo po prostu o nazwisko.

Opublikowano

Ja pier.dole, tegoroczna majówka to był dla mnie reality check dziesięciolecia - odkryłem prawdziwego siebie i zamiast z tym walczyć, zacząłem to akceptować. Zaczęło się od niewinnego flirtu z Ryu ga Gotoku Zero na PS4, a skończyło się na tym, że znowu czuję się jak ten dzieciak, który pierwszy raz odpalił swoje PlayStation. Znowu siedzę i zarywam nocki do 4-5 rano, by tłuc w gierki na swojej plejce. Fakt, długość życia baterii w padzie przeszkadza, ale w sumie i tak mam laptopa zawsze pod ręką. Nie wiem co było przyczyną mojego zwątpienia, może to, że za czasów X360, PS3 radziło sobie na starcie bardzo słabo i zostałem omamiony fałszywym mesjaszem, konsolowym faryzeuszem, koniem trojańskim naszych czasów - skuszony wizją czystej konsolowości niczym leming brnąłem w objęcia zielonej pijawki. Dopiero przyjęta w piątek niebieska pigułka sprawiła, że całe moje growe życie przeleciało mi przez głowę jako seria flashbacków - wszystkie radości, smutki, żale, emocje przeżywane przed wirtualnym teatrem uderzyły ze zdwojoną siłą. Zrobiłem rachunek sumienia i zapytałem sam siebie, z czym mi się kojarzy każdy z obozów. Wychodzi na to, że era Xboksa w moim życiu to było bezduszne wbijanie acziwmentów i granie w co popadnie, jak automat, bez żadnego wczucia, ot po prostu kolejny obowiązek dnia codziennego. Zacząłem rozmyślać o czasach PS1, kiedy to SONY zdominowało nasz rynek, potem o wymarzonym PS2 z którego cieszyłem się jak głupi, a teraz znów ściskając pada w łapach czuje się, jak bym miał te naście lat i jarał się kolejną japońską grą.

Niech tylko wyjdzie więcej KONSOLOWYCH tytułów i podziękuję panu spencerowi. Cieszę się, że dałem szansę po raz kolejny - tym razem doszedłem do odpowiednich wniosków. Wracam do szarpania na mojej czwóreczce - dzisiaj przyniosłem do domu kilka gierek i dosłownie NIE WIEM CO ODPALIĆ JAKO PIERWSZE. Jaranko jak po powrocie w niedzielę z giełdy na robotniczej.

Po wypłacie obowiązkowo OMEGA QUINTET, SENRAN KAGURA, może też DISGAEA 5, JARANKO! :banderas:

pindżi prawilny chlopak jednak sie okazuje :taknieco:

Plusik za RGG:0 sie nalezy.

Opublikowano

Bylby z niego idealny papiez. Ponoc armagedon mial byc za papieza murzyna, a moze chodzilo po prostu o nazwisko.

Smith?

Opublikowano

Mam wszystkie platformy, w tym Wii U, które kiedyś należało do Czezkyego :reggie: więc nie jestem sezonowcem.

masz nowego surface?

Opublikowano

Nie mam - nie korzystam z tabletów. Jakie możliwości by to przede mną otworzyło?

Opublikowano

nie korzystam z tabletów. Jakie możliwości by to przede mną otworzyło?

Hearthstone na kibelku :kaz:

Opublikowano

Nie mam - nie korzystam z tabletów. Jakie możliwości by to przede mną otworzyło?

Granie w durna karcianke na kiblu.

Opublikowano

Korzystasz czy nie... nie masz wszystkich platform.

Opublikowano

Korzystasz czy nie... nie masz wszystkich platform.

Nie mam też iUrządzeń, ani telefonu z Androidem (a OUYA się nie liczy), ale myślałem że tutaj piszemy o poważnych sprzętach do grania, a nie o RTV z funkcją gry :kaz:

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.