Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Zeratul

My tu rozmawiamy o powaznych platformach do grania

Opublikowano

Jedynymi powaznymi platformami do grania jest Xbox One i Wii U.

Chyba, ze ktos jest fanem oldschool to wybiera PS4. 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Czezky wyprzedaje kolekcje gierek takich jak Suikoden, Super Robot Taisen i inwestuje w PC, paczki kart w HS i zostaje blacharzem.

Ping ma watpliwosci co do swojej milosci z xboxem, pryska czar i widzi ze zostal tylko wykorzystany przez Spencera i acziwementy zeby codziennie po wstaniu z lozeczka nabijac punkciki. Prawdopodobnie wroci pod skrzydła Sony.

Rayos z cichego niesmiałego goscia zamienia sie w biznesmena, który handluje plastikowymi mieczami za 500zl i kolekcjonerkami za 700zl. Fiat Uno w garażu prawinie zastapiony juz pewnie Infinity. Oby nie skonczyl jak pewien kolega z forum, który sie zapedzil w biznesie bo trzeba bylo lach wahe do Infinity.

Po przepadnieciu Mazzeo coraz ciszej o Xboxie, jakby przestal istniec, czasami Daddy wejdzie cos probowac bronic, ale niebieska armia silna jak nigdy.

PC-towcy wychodza z ukrycia i próbuja bronic swoich racji w zacietej debacie z niebieska armia.

Rok 2015 pełen niespodzianek, co sie dzieje :obama:

Opublikowano

Nie mam - nie korzystam z tabletów. Jakie możliwości by to przede mną otworzyło?

Korzystasz czy nie... nie masz wszystkich platform.

Nie mam też iUrządzeń, ani telefonu z Androidem (a OUYA się nie liczy), ale myślałem że tutaj piszemy o poważnych sprzętach do grania, a nie o RTV z funkcją gry :kaz:

Jak mozna mowi o powaznych sprzetach do grania jak co chwila jest wymieniane PS4 i PC w tym temacie?  :yao:

Opublikowano

o fak, zapomnialem ile dobroci daje Sony w tym miesiącu za darmo

Opublikowano

nic dziwnego że OUYA się nie sprzedaje, skoro jest PS4

Opublikowano

Tyle dobra w plusie, tyle dobra w GOLDzie... a i tak najwięcej fanu daje granie na konsolach Nintendo :reggie: 

Opublikowano

jeszcze w 10 miejscach napisz, ze spisz z nintendo by zgarnac tytul nintendozboka roku - ino Figaro!!!!!!!!

Opublikowano

:frog: ja wiem, że dupka boli, że ja mam w co grać a Ty nie, no ale bez przesady z takimi pojazdami :/ 

Opublikowano

czezky dostał bloka na 8 dni i warna za brak dystansu moderacji do jego wpisu {*}

the bigger they are, the harder they fall

Jak widać CW niszczy psychicznie nawet tzw. legendy.

to ten sam koles co sie smial ze slabej psychiki blubera  :choragiewka:

Opublikowano

gierki dla niemowlakow i pedofili i jeszcze wstydzisz sie odpalic multi bo boisz sie, ze 8 letnie dziecko z drugiej strony sie przestraszy ze gra z doroslym w zelki i grzybki i jego rodzice zadzwonia na policje - goty deal

Opublikowano

gierki dla niemowlakow i pedofili i jeszcze wstydzisz sie odpalic multi bo boisz sie, ze 8 letnie dziecko z drugiej strony sie przestraszy ze gra z doroslym w zelki i grzybki i jego rodzice zadzwonia na policje - goty deal

Wczoraj grałem w najlepszego racera 2014 roku - Mario Kart 8 online z ludźmi i bawiłem się lepiej niż Ty grając w Drajwklapa, udając przy tym i wmawiając sobie, że to dobry racer jest :reggie:

Jedynie co brakuje konsolom Nintendo to jakiś system kont i gier z nim połączonych oraz jakiejś formy achievementów. Ale liczę na to, że we wrześniu coś w tym kierunku pokażą. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

na moim zderzaczu hadronow mysle, odpale najlepsze tytuly z wii - zobacze, przeciez koledzy z forumka nie moga sie mylic, oceny na gamerankings nie moga sie mylic

po 5 min "gry" 3 dni zajelo mi tlumaczenie zonie ze dalej jestem hetero

Opublikowano

(pipi)ac achievementy, lepiej niech zrobia jakies normalne konta, a nie ze gry mam przypisane do konsoli. 

Opublikowano

(pipi)ac achievementy, lepiej niech zrobia jakies normalne konta, a nie ze gry mam przypisane do konsoli. 

no o tym mówię. Liczę na to, że to coś "nowego" co ma się pojawić we wrześniu właśnie w końcu będzie normalnym systemem kont z przypisanymi gierkami, bo teraz to padaka z tym jest

Opublikowano

mario kart 8(czy tam kazda czesc) - grac w gre nadajaca sie tylko do multi (i w tych trybach gra jest WIELKA) tylko w nudnego i bezplciowego singla "bo sie nie lubi grac z kims" i jeszcze gadac, ze to goty w tym trybie to tylko smutny rayos potrafi

Opublikowano

przecież napisałem, że grałem ONLINE :reggie: klapki Ci oczy przesłoniły ? 

Opublikowano

jeszcze pare dni temu pisales w wielu tematach ze nie grasz nigdy w gierki online, jesli wczoraj pierwszy raz w zyciu odpaliles tryb online to gratuluje, nawet najwieksza spier.dolina bylaby goty dla kogos kto sens gier stawiajacych na rywalizacje odkryl dopiero w 2015 roku

Opublikowano

z tym, że nigdy nie gram to przesadziłem. Gram online, rzadko, ale gram. Swoje w Bad Company 2 przegrałem

Opublikowano

FICEK ODCZEP SIĘ OD ŻABY

NAGRODA JEST JUŻ JEGO

:rayos:

Opublikowano

ino braun, ino figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.