Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na Wii u to okolo 120-140zl jezeli nie jest to first party, te moge kosztowac nawet 169zl, 179zl. No i niekiedy gierki na premiere na 3ds z ameryki sobie ciagne za 105-120zl.

A odkad zmienil sie w PL dystrybutor to i gry EU leca ladnie z cena w dół ze az sie zastanawiam czy nie zaczac tu sobie kupowac, bo takie dobre ceny :banderas:

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najwiekszy plus Nintendo ma za wsteczna kompatybilnosc od wiekow. 

Opublikowano

Tylko czemu cena samej konsoli jest nadal nieco zaporowa dla biednego polaczka?

Opublikowano

Zapytaj Bronka albo Tuska. 

Kupilem new 3ds xl za 1000zl w bundlu  i nie zaluje, bo na sprzet wychodza swietne gry. 

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Zapytaj Bronka albo Tuska.

Bronek się boi, bo musi lasy sprzedać, a Tusk sp.ierdolił.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kupilem new 3ds xl za 1000zl w bundlu  i nie zaluje, bo na sprzet wychodza swietne gry. 

A za ten tysiączek trafił ci się ekranik IPS czy kupiaste TN? :pawel:

Opublikowano

Co za rok dla fanów racerow :banderas:

PCars obecnie 87 na MC :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

i tak mniej niz driveclub po patchach

Opublikowano

Gry wyścigowe skończyły się na CTR.

Opublikowano

Project Cars ladnie pokazuje jak Turn10 od lat stoi w miejscu ze swoim racerem.

A kto stoi w miejscu, ten...

stoi w miejscu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

71 na MC  :yao:  to już FM5 ma lepszą  :pope:

Opublikowano

Gralem z kumplami na splicie w poniedzialek, tylko mario kart moze sie z tym rownac jesli chodzi o kanapowe multi. 

Opublikowano

I Power Stone 2.

Opublikowano

I Power Stone 2.

ano swietne wyscigi

Opublikowano

Chodzi o kanapowe multi, Grzesiu. Pozatym niezmiernie cieszy mnie, że nadal potraficie świetnie bawić się w jakichś grach wyścigowych, które dla mnie, laika tego gatunku, od 10 lat wyglądają wszystkie tak samo i z grubsza wszystkie nudzą mi się po drugim okrążeniu.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Gralem z kumplami na splicie w poniedzialek, tylko mario kart moze sie z tym rownac jesli chodzi o kanapowe multi. 

raczej nie Marian

Opublikowano

Tylko Marian Kowalski!!

Opublikowano

raczej nie Marian

Po prostu tak jak z wieloma hitami na SONY - ktoś wziął kiepsko zrealizowany dobry pomysł (w Mario Kart trochę jednak wstyd grać, zwłaszcza jak ten typ w czapce stęka, no... niezręcznie) i zamienił to w złoto. CTR to perła cart racerów.

Opublikowano

rFactor

Dirt Rally

Project CARS

Asetto Corsa

Wreckfest: Next Car Game

jak dobrze mieć komputer do nauki :reggie:

Opublikowano

Ładne to Driveclub, ale jakos mnei nie zszkokowało, pewnie przez to ze Ordera widzialem pierwszego. No i jednak wyscigi nie sa dla mnie (przynajmniej w 30 fps), nie lubie tego gatunku, wyjatek to Mario Kart kanapowy :reggie:

Opublikowano

raczej nie Marian

Po prostu tak jak z wieloma hitami na SONY - ktoś wziął kiepsko zrealizowany dobry pomysł (w Mario Kart trochę jednak wstyd grać, zwłaszcza jak ten typ w czapce stęka, no... niezręcznie) i zamienił to w złoto. CTR to perła cart racerów.

Speed Freaks jeszcze bylo super, pech chcial ze wyszlo chyba z miesiac przed CTR. Szkoda ze nie wydali tego w ps store.

Opublikowano

samochodziki beka

Opublikowano

Beka z Twojej beki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.