Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale nie obrażaj, taknie co? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dirt na chwile obecna powiedzieli,ze MOZE sie pojawi na innych platformach.

Next Car Game: WrEckfest (mieszka w irl i nie potrafi napisac poprawnie slowa wreck :dynia: ) nie pojawi sie na konsolach.

Who cares - rownie dobrze mozna napisac, ze FM, FH, DriveClub, GT itp. nigdy bie pojawia sie na PC.
Tylko watpie zeby ktos kto gra na pc w samochodowki sie tym przejal skoro ma lepsze alternatywy.
Zesraliby się że szczęścia gdyby mieli możliwość pociągnięcia DriveCluba czy Horizon ze swojego piratebay...

DC ogralem ta gra jest naprawde srednia(6=/10) i nic wiecej. A juz napewno nie zasluguje na spusty.

Ta gra to ani symulator ani arcade,ja czego takiego nie lubie. Albo gra idzie w pelen arcade albo w pelna symulacje.

Opublikowano

sa gusta i gusciki dla mnie wlasnie to, ze to kompromis pomiedzy czystym szalonym arcade a symulacja to najwiekszy plus tej pozycji

Opublikowano

Ladna burza sie rozpetala na forum Wiedzmina po wypuszczeniu gameplayu z PS4. #PARITY

game looks pretty much the same on PS4 and your high-end PCs (i7, 980), can we expect some more differences, or does the diea of "parity" mean, that some of us won't be able to get some more out of technical things, despite having more "firepower"?
Looks at Sony.. And m$ we know why... parity. CD have already said they only make 1 version of the game. We got nurfed.
Taa, szkoda że to gameplay z PC z pozamienianymi grafikami przycisków :/
Teraz to szczerze mówiąc naprawdę nie wiadomo czego się spodziewać po wersji... PC.
Jeżeli gra na ps4 prezentuje się aż tak dobrze to są dwa wyjścia: albo wymagania na PC są mocno przesadzone, albo gra jest strasznie niezoptymalizowana.*
No, jak teraz patrzę (po raz wtóry - zwłaszcza na polski gameplay z PS4) to rzeczywiście można mieć pewne wątpliwości co do źródła rozgrywki.

Nie wiem czy gra tak dobrze wyglądała na PC z (ponoć) ustawieniami Ultra. W każdym razie wielkich różnic nie widzę
A teraz mamy sytuację, w której gra na PS4 i ultra na PC kosztującym tyle, co 5 konsol, wygląda w zasadzie identycznie. Cóż takie decyzje podjęli REDzi. Według mnie, smutne i nie trafne decyzje.
Opublikowano

czezky az tyle kont pozakladal?

Opublikowano

Praktycznie od zawsze byłem pecetowcem(chociaż zaczynałem w sumie z konsolami), ale mam niesamowitą przyjemność gdy czytam takie posty przepełnione bólem tyłka pecetowców. :banderas: 

Opublikowano

Oczami wyopbrazni widze juz Wiedzmina w 140fpsach na kompie Czezky'ego!

Roznica generacji ! xD

sa gusta i gusciki dla mnie wlasnie to, ze to kompromis pomiedzy czystym szalonym arcade a symulacja to najwiekszy plus tej pozycji

Dokladnie tak, dla Ciebie Zaqir 6=, dla mnie Twoje exy moze by z 5tki nie wyszly.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Who cares - rownie dobrze mozna napisac, ze FM, FH, DriveClub, GT itp. nigdy bie pojawia sie na PC.

Dla dzieci na PC jest LoL i Kangurek Kao, więcej nie trzeba.

Bede grał jak pleb, kierownica i tak nie oddaje tego co czuć w realu.

A na setup ktory bedzie najbliższy realu nie stać mnie.

:dynia:

Jak można jarać się wyścigami i pisać takie bzdury.

Ja nie wiem po co grałem z ziomkami w Buzza na PS3 skoro to nie oddawało tego co czuć w prawdziwym teleturnieju. A nie, sorry, jednak wiem, to było FUN W CHOOJ. Z graniem w wyścigi na kierownicy jest tak samo

Polecam kupić kółko i nie oszukiwać samego siebie, że na padzie się fajnie gra w takie gry jak CARS.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Praktycznie od zawsze byłem pecetowcem(chociaż zaczynałem w sumie z konsolami), ale mam niesamowitą przyjemność gdy czytam takie posty przepełnione bólem tyłka pecetowców. :banderas:

Najlepsze jest to, ze wielu z nich ma bol dupy bo wg nich technologia wlosow REDow wyglada lepiej niz Hairworks nvidii ktory wpierd*la polowe klatek :dynia:

Opublikowano

Ladna burza sie rozpetala na forum Wiedzmina po wypuszczeniu gameplayu z PS4. #PARITY

51832261.jpg

Opublikowano

Starh- płaczą, że gra na ich maszynach za 5k wygląda jak na kąsoli za 1300 zl?XD

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Oj płaczą...

Opublikowano

Płacz to najłagodniejsza nazwa. :D

Opublikowano

Co jak co, ale naprawde niezle to na PS4 wyglada!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wersja na konsole ma się dobrze :)

Ja zauważyłem jedynie małe pop upy.

na ps4 soul, na ps4...

Opublikowano
Wychodzi, że będziemy mieli tylko bajery od nVida (czy ja się przypadkiem nie powtarzam?), które bardzo zarzynają sprzęt i ponoć bardziej są przewidziane na GPU w konfiguracji SLI lub Titana.

Cq9BzNV.png

Opublikowano

Bo wy.je.ba.li 5 kafli na kompa, który nie da im maksymalnych detali.

Ja 1/3 z tego. Rok temu.

Dzisiaj budżet uszczupli się tylko o cenę premierową, a nie chwilówkę u Janusza pod klatką.

Opublikowano

Dla dzieci na PC jest LoL i Kangurek Kao, więcej nie trzeba.

Bede grał jak pleb, kierownica i tak nie oddaje tego co czuć w realu.A na setup ktory bedzie najbliższy realu nie stać mnie.

:dynia:

Jak można jarać się wyścigami i pisać takie bzdury.

Ja nie wiem po co grałem z ziomkami w Buzza na PS3 skoro to nie oddawało tego co czuć w prawdziwym teleturnieju. A nie, sorry, jednak wiem, to było FUN W CHOOJ. Z graniem w wyścigi na kierownicy jest tak samo

Polecam kupić kółko i nie oszukiwać samego siebie, że na padzie się fajnie gra w takie gry jak CARS.

Wiem dobrze co to grać na kole bo grałem na DFGT w GT5, nie mowie ze to zle, jest super.

Tylko ze tłumacze raz jeszcze, ja bede miał tyle samo frajdy na padzie jak i na kole, i to i to kontroler.

Przeciążeń nie odda mi nic, a to to jest najfajniejsze w szybkich samochodach.

Opublikowano

>podniecaj się grami wyscigowymi

>graj na padzie

robisz kur.we z logiki expert

A Ty wpi.erdalasz warzywa ktorych wartości odżywcze maja zastąpić te w mięsie

No i zastępują problem?

No wlasnie nie....

:frog:

Ja wiem, że intelektem nie zbyt błyszczysz, ale mylisz się. 

Opublikowano

Bo wy.je.ba.li 5 kafli na kompa, który nie da im maksymalnych detali.

Ja 1/3 z tego. Rok temu.

Dzisiaj budżet uszczupli się tylko o cenę premierową, a nie chwilówkę u Janusza pod klatką.

Detale to nie wszystko, ja preferuje na przykład 60 fps a nie 30 fps.

Opublikowano

ale wiesz eXpert, że na kierownicy się płynniej wchodzi w zakręty i sam ruch auta po trasie jest naturalny nie? Masz też większą kontrole nad autem, jest wygodniej i ogólnie nic nie przemawia za padem jeśli chodzi o wyścigi. 

Co do wieśka to ja się tylko chce zapytać gdzie się podziała ta grafika z pierwszych materiałów

252102654.jpg

1094319939.jpg

1821268651.jpg

:whyyy:

Edytowane przez UberAdi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.