Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:rayos: -typowy pecetowiec

:rayos: "Detale to nie wszystko, ja preferuje na przykład 60 fps a nie 30 fps."

:rayos: Mama kupila tylko PS4

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wersja na konsole ma się dobrze :)

Ja zauważyłem jedynie małe pop upy.

na ps4 soul, na ps4...

a ps4 to nie konsola ? 

Opublikowano

ale wiesz eXpert, że na kierownicy się płynniej wchodzi w zakręty i sam ruch auta po trasie jest naturalny nie? Masz też większą kontrole nad autem, jest wygodniej i ogólnie nic nie przemawia za padem jeśli chodzi o wyścigi. 

Co do wieśka to ja się tylko chce zapytać gdzie się podziała ta grafika z pierwszych materiałów

252102654.jpg

1094319939.jpg

1821268651.jpg

:whyyy:

parity z konsolami, nic nie zrobisz, trzeba czekac na exy pisane tylko na pc nie ograniczone moca konsol, a raczej ich brakiem

Opublikowano

No już się nie wykręcaj. Wiadomo, że chodziło ci też o Xbone'a.

Swoją drogą, dziwne to jest, że CDP pokazuje wersje na PS4, gdy ma podpisaną umowę z Microsoftem.

Opublikowano

CDP przycięło w chu.ja nie gorzej niż Ubisoft, ale świętej krowy nikt nie ruszy.

Opublikowano

To wina konsol że taki downgorad jest na na moim pc za 5k  :rayos:

Opublikowano

Co do wieśka to ja się tylko chce zapytać gdzie się podziała ta grafika z pierwszych materiałów

Tak jak z WD,AC i innymi grami ktos wyslal czek,moze dostana wiekszy procent ze sprzedazy cyfrowek.

Juz naprawde zaczynam miec dosc tej (pipi)anej branzy. Firma ktora nie istniala by bez wsparcia PC,wydymala graczy PC. Wiem,ze CW to CW ale w sumie jest to zalosne,ze gracze ciesza sie z tego,ze firmy dymaja innych gracz bo graja na innej platformie.

resized_obi-wan-the-chosen-one-meme-gene

Opublikowano

ale wiesz eXpert, że na kierownicy się płynniej wchodzi w zakręty i sam ruch auta po trasie jest naturalny nie? Masz też większą kontrole nad autem, jest wygodniej i ogólnie nic nie przemawia za padem jeśli chodzi o wyścigi.

PS. Prosze suteczku :**

Tak wiem to, i to jest wlasnie plus kierownicy, wytłumaczę raz jeszcze, nie twierdze ze kierownica to zło, gdybym miał kierownice i wiecej czasu by na niej grać to oczywiście se wolałbym kierownice ale gdy siadam do konsoli na godzinna lub dwu godzinna sesje to rownie fajnie mi sie gra na padzie.

PCars bede miał w tym tygodniu, zrób jakies okrążenie na dowolnym torze, dowolnym samochodem a ja spróbuje zbliżyć sie do tego czasu na padzie, zobaczymy o ile wolniejszy bede od kiery.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Kur.wa obrazków nie mogłeś wyciąć prawda expercie? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

CDP przycięło w chu.ja nie gorzej niż Ubisoft, ale świętej krowy nikt nie ruszy.

Ale weź nie porównuj, Wiedźmin będzie miał gameplay, fabułę i klimat, a gry Ubisoftu co?

hehe

Opublikowano

Wersja na konsole ma się dobrze :)

Ja zauważyłem jedynie małe pop upy.

na ps4 soul, na ps4...

a ps4 to nie konsola ? 

wersja na konsolĘ, a nie na konsole to po pierwsze

wersja na NADkonsolę, to po drugie

Opublikowano

Biednie w ch.uj wygląda ten Wiedzmiń, pisałem o tym już przy okazji wczesniejszych downgoradów, ale nie owce ślepo wierzyły w jakość z trailerów lol

Opublikowano

tylko ze pomimo bolu dupy o downgorad nic ladniejszego open world od wieska 3 na nextgeny nie wyszlo

a od watchdogsow na pc to nawet gta5 na ps3 jest ladniejsze

Opublikowano

Heh, przez chwile myslalem ze post exacta o kierownicy odnosi sie do konia w Wiedzminie :dynia:

DAT FORCE FEEDBACK PRZY CWALE!

Opublikowano

expert jak oceniasz model jazdy w wiesku 3 po gameplayach?

Opublikowano

wersja na konsolĘ, a nie na konsole to po pierwsze

wersja na NADkonsolę, to po drugie

11204428_869873993080093_640222733871167

Tylko nadkonsola!

Opublikowano

Ale weź nie porównuj, Wiedźmin będzie miał gameplay, fabułę i klimat, a gry Ubisoftu co?

hehe

Odnoszę się do oprawy graficznej, co mnie obchodzi reszta? Nie do tego się odnoszę.

Opublikowano

Kusi mnie zeby zrobic side by side comparison PS4 i PC, ale mam kamerke jak ping na ktorej guwno by bylo widac :frog:

Opublikowano

No tak bo wersja na ONE będzie wyglądać 100 gorzej  :reggie:  jak mogłem zapomnieć 

btw tylko nieliczni mają jaja pokazać faktyczny produkt a nie podpicowane materiały.

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Odnoszę się do oprawy graficznej, co mnie obchodzi reszta?

No typowy blacharz, co go obchodzi reszta oprocz grafiki :Coolface:

tak, wiem ze nie o to Ci chodzilo :Coolface:

A tak serio to Ubi z reguly robi jeszcze downgrade samej rozgrywki, wiekszosc rzeczy ktore pokazali przy odslonie WD nie dalo sie nawet zrobic w grze, misje byly inne niz ta pokazana (a z tej pokazanej zrobili poboczny konwoj, czyli identyczna misja jak 20 innych), hakowanie sygnalizacji nie bylo tak efektowne tylko (pipi)owo oskryptowane, policja ani razu nie probowala cie zalapac, wiec nie dalo sie po prostu zgasic swiatla jak podchodzili i ich obezwladnic, no pelno tego bylo.

Mi wlasnie taki downgrade najbardziej przeszkadzal, zapowiadal sie next-genowy open world a zrobili schematyczna i (pipi)owo oskryptowana srake.

Opublikowano

blacha ladna hipokryzja

wyszly gameplaye z pc na ultra "jakie piekne, lece po dżiforsa, nie ma gameplayow z ps4 bo brzydkie guwno pewnie hehe"

wyszly gameplaye z ps4 "ehh downgorad, brzydki ten wiesiek, szkoda ze wyszedl na konsole bo bysmy mieli grafe jak w serialu"

hqdefault.jpg

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Heh, przez chwile myslalem ze post exacta o kierownicy odnosi sie do konia w Wiedzminie :dynia:

DAT FORCE FEEDBACK PRZY CWALE!

Ja czytałem kilka razy zanim zrozumiałem o co mu chodziło xD

Opublikowano

hehe

Odnoszę się do oprawy graficznej, co mnie obchodzi reszta? Nie do tego się odnoszę.

ALE RAGUS

Opublikowano

Biednie wygląda ten WIEDZMIN HANDLUJCIE

Opublikowano

Za to otoczka dzwiekowa masakra :obama:

Te dzwieki, muzyka i teksty "Czary, (pipi)a!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.