Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Szuja

idź zobacz czy Cię w BB na ulicach miasta nie ma.

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wygląda ładnie, ale nie ma to nic wspólnego z wcześniejszymi materiałami.

Opublikowano

expert jak oceniasz model jazdy w wiesku 3 po gameplayach?

Gorzej niz RDR
Opublikowano

Gameplay'owo wydaje się że będzie niezła kosa i aż się powoli zaczynam jarać (oczywiście żadnej książki/gry nie zaliczyłem i sr.am na to :usmiech:)  , graficznie oczywiście kupiasto, ale stałe 30 klateczek i będzie dobrze.

AH TEN KLAPSONY KLAP KLAP

@Szuja

idź zobacz czy Cię w BB na ulicach miasta nie ma.

bhehehe nie ma exów na bonerze, że multiplatformy bronisz?

Opublikowano

CDP przycięło w chu.ja nie gorzej niż Ubisoft, ale świętej krowy nikt nie ruszy.

blacharzy przycieli

Opublikowano

jednak bulduper moim glosem na bezbeka roku

Opublikowano

expert jak oceniasz model jazdy w wiesku 3 po gameplayach?

Gorzej niz RDR
Podobno prawdziwa gra zaczyna się od eventu z mustangiem
Opublikowano

Gdzie są Ci oburzeni na parity w AC Unity kiedy ich potrzeba żeby teraz się oburzać na równanie w dół do konsol w przypadku wersji PC :/?

Beka z tych, którzy wierzyli, że Wiedźmin będzie wyglądać tak jak na pierwszych materiałach. Ale napisać wtedy, że PS4 ni ch,uja tego nie ogarnie to by zjedli żywcem xD. Achievementy tylko na GOG Galaxy, jakieś downgorady, równanie w dół do kąsolek, oj CDP, już nie szanuję Was tak jak wcześniej, że W2 nawet dwa razy kupiłem.

Opublikowano

beka z experta 

masz swoje stałe klatki na ps4 xD

Opublikowano

beka z experta

Ale wiesz ze ten test został zdjęty po tym gdy twórcy powiedzieli ze gra była bez patcha Day1 ktory min poprawia płynność itd?i znow beka z buldupera
Opublikowano
Firstly, Xbox One still retains a curious advantage in texture filtering, where static screens show PS4's roads blurring over at a closer proximity. Added to that we also see the same motion blur effect on PS4 as before, with moving objects producing an unusual banding behind them - while Xbox One's blur is more refined. 

Opublikowano

@Exact

No nie do konca, ten test jest z dnia dzisiejszego.

Opublikowano

pysznie tnie ta gra na xone :D

Opublikowano

Na obu konsolach tnie 

Opublikowano

@Exact

Identyczne warunki, identyczne samochody, identyczne trasy były wtedy....

Jesli to prawda to znaczy ze nic nie poprawili albo to test wciąż bez patcha.

Opublikowano

beka z experta

I gdzie ta moc plejstejszon co expert ?:)

Opublikowano

@Exact

NO ALE BEKA ZE MNIE XD 

tabletek znów expert nie wziąłeś?

Jesli to prawda to znaczy ze nic nie poprawili albo to test wciąż bez patcha.

With the final retail release to hand, Project Cars' initial install weighs in at around 19.5GB for each console. In its default state, this precisely matches the size of the build tested in our original hands-on - though a day one 817MB patch on PS4 increases its HDD profile, and bumps the version number up to 1.01

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oficjalne forum redów to kopalnia bezpieki

Chciałbym im podesłać tylko tyle:

(tak im śpiewa fizyka wody, która według nich została wywalona "bo parity")

A co do PCars - xboxowcy jej nie chcą bo mają Forze, playstationowcy jej nie chca bo mają DC... PC przyjmie, bo innych racerów nowych nie ma :(

Edytowane przez Starh

Opublikowano

I gdzie ta moc plejstejszon co expert ? :)

Bocie spójrz na prawo w tym filmiku, konsola z twojego siga ma dużo gorszy framerate, a poza tym działa w 900p (PS4 - 1080p) - i ty się czepiasz mocy PS4 jak przegrywacie na każdym froncie? xD

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Zobaczysz w Wiedźminie.

maxresdefault.jpg

Opublikowano

gdzie ta moc xone z uwolnienia kinnecta, chmury i nowych devkitow? (za jakis czas dopiszemy dx12)

expert odszczekaj wiedzmina, aktualnie pelny build wieska3 moze wyglada fajnie ale chrupie niestety i wiem to nie z tego dzisiejszego youtube'a, jesli day one patch tego nie naprawi to pewnie standardowo ps4 dostanie wieksza rozdzielczosc i ciut mniejsze dropy niz xone

Opublikowano

Na E3 król Spencer zaprezentuje Tobie, Nam ową MOC  :sir:

cierpliwości.

Opublikowano

zgubilem sie juz byla ta aktualizacja day one do PC, bo premiery jeszcze nie bylo... ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.