Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na E3 król Spencer zaprezentuje Tobie, Nam ową MOC  :sir:

cierpliwości.

Heh ciekawe czy ploty o łanie z nowym układem GPU okażą się prawdą - boty poczułby się chyba wtedy naprawdę wydymane. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na E3 król Spencer zaprezentuje Tobie, Nam ową MOC  :sir:

cierpliwości.

Heh ciekawe czy ploty o łanie z nowym układem GPU okażą się prawdą - boty poczułby się chyba wtedy naprawdę wydymane. 

bez problemu znajdzie sie kilku, ktorzy by byli zachwyceni byle tylko moc xone>ps4, pal licho spalenie sensu konsoli

Opublikowano

Ja bym się mocno w(pipi)ił.

Opublikowano

I gdzie ta moc plejstejszon co expert ? :)

Bocie spójrz na prawo w tym filmiku, konsola z twojego siga ma dużo gorszy framerate, a poza tym działa w 900p (PS4 - 1080p) - i ty się czepiasz mocy PS4 jak przegrywacie na każdym froncie? xD

Ale zdajesz sobie sprawę ze każdy posiadacz xbox one kupił go świadomie i wie o tym ze konsola jest słabsza niz ps4 ?

Beka jest z tego że od dwóch lat w kółko pie,rdolicie o ps4 jak to jest o 50% mocniejsza , a poki co gry tego nie pokazują, multiplatformy zazwyczaj działają podobnie, a sa przypadki gdzie lepiej chodzą na xboxiku

Z gier jakie macie dostępne i sa zapowiedziane to większość Fajus odpalił by spokojnie na swojej amidze 500 xD

Kubson skonczylby MCC w 1080p ! :banderas:

:fsg:

Kończę ponownie H3, pozniej H4 i moje ciało jest gotowe na Halo 5 :banderas:

Opublikowano

zgubilem sie juz byla ta aktualizacja day one do PC, bo premiery jeszcze nie bylo... ^^

przecież do recenzji wysłali gry to i patcha udostępnili

Opublikowano

600 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz i zglaszam to moderacji, amiga500 to taki xone, amiga 600 ps4 - niby podobne ale jedna duza krowa, druga mala zgrabna ,jedna slabsza (0,5mb) druga silniejsza (1mb), niestety odpowiednika amigi 1200 nie stwierdzono :(

Opublikowano

mSBc1BW.png

No to zaczynamy. Dużo seedów, jakoś powinno pójść :cool:

Opublikowano

600 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz i zglaszam to moderacji, amiga500 to taki xone, amiga 600 ps4 - niby podobne ale jedna duza krowa, druga mala zgrabna ,jedna slabsza (0,5mb) druga silniejsza (1mb), niestety odpowiednika amigi 1200 nie stwierdzono :(

A no to w takim razie :hi: wszystko bedzie śmigać w 4k

Opublikowano

5-10 fps dużo gorszy xD

Opublikowano

Janusze deski, tylko o Mullenie pier.dola xD  

skate wciąga dupom każdego tonego

Bluduper w szczytowej formie (pipi)enia farmazonów.  :yao:

Moze nigdy nie napier,dalal na rekordy w tony hołka

Opublikowano

Janusze deski, tylko o Mullenie pier.dola xD  

skate wciąga dupom każdego tonego 

Bluduper w szczytowej formie (pipi)enia farmazonów.  :yao:

Opublikowano

Sugar, jakaś promocja czy wszedł kuponik z STS?

Tata pieniążki przelał xD

Opublikowano

Co ja czytam, kazdy swiadomie kupowal xbox one wiedzac ze jest slabszy od ps4 i beda gierki w 900p? :dafuq:

Opublikowano

oczywiscie, że skate>thps

Opublikowano

Złota era EA kiedy to mieli moment, podczas którego orali cały rynek. SKATE, ME, NBA HC, FNR3, Dead Space. To były czasy. Dla nowego skejta kupiłbym ps4.

Opublikowano

Sugar, jakaś promocja czy wszedł kuponik z STS?

Tata pieniążki przelał xD

Ja już nie wiem co robić z tymi pieniążkami ;/. Przyjdzie przelew w tym miesiąciu to mógłbym sobie wziąć PS4, X1 i GTX 970, ale w sumie po ch,uj, i tak nie gram w gierki :cool:.

Opublikowano

No trochę dziadowsko ten Wiesiek wygląda na ps4, biorę ofkorz wersję :master:

Opublikowano

Co ja czytam, kazdy swiadomie kupowal xbox one wiedzac ze jest slabszy od ps4 i beda gierki w 900p? :dafuq:

No mnie zniechęca parę rzeczy do PS4(lepszych na XO jak pad i jego żywotność, usługa online, serwis), dosyć dla mnie ważnych jeśli chodzi o sprzęt do grania, ale jeżeli Xbone coraz bardziej będzie odstawał to będę zmuszony wybrać to guwno obesrane. :frog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Złota era EA kiedy to mieli moment, podczas którego orali cały rynek. SKATE, ME, NBA HC, FNR3, Dead Space. To były czasy. Dla nowego skejta kupiłbym ps4.

Mówisz jak jest, 2007 rok i posiadanie xboxa 360 to było jak złapanie boga za nogi.

Opublikowano

No ale co ? kazdy wiedział co xbox one ma w środku przed zakupem, MS przeciez nie kłamał ze da gddr5 a dał zwykle, wiec tak każdy świadomie brał xboxa

bo i tutaj zdradzę ci sekret wiec uwaga, nie każdemu pasuje pad działający 6h, przerwy w usłudze raz na miesiąc i biblioteka exow ktora po prostu nie siada,

Świat nie kończy sie na multiplatformach

Opublikowano

Ktoś nie potrafi przełknąć gorzkiej pigułki w postaci konsolowego gameplayu z wieska.

"PC master race" płakali jak pisali

more-dean-crying.gif

Console parity is real.

Shity framerate is console exclusive though.

That looks exactly like PC what the fuck?

CDprojekt?!?!?!!

Looks exactly the same as PC. Cancelling pre-order. I'll still pirate but the downgrade is real for sure.

Enjoy your no mods and worse visuals

So this is the reason the game was downgraded... woah..

quality drop happened when Sony and MS bribed CDPR into making the same version for all 3 platforms

PC gamers got the shit stick on this one. Once again, they prioritized Console over the fanbase that made them financially succesful in the first place. Why can't they just cut shit and downgrade after releasing the PC version like The Witcher 2?

Why?
big fat checks from Sony and MS

well, someone other idiot can have the PC CE I had ahd preordered

fuck you CDPR

'm pretty sure min spec is better than consoles

>seems like 60fps
>on a console
>downgraded for them just so they could hit 60fps
>PC is not allowed to look better
Thanks consoles.

W3 will still sell better on PC than on consoles since ps4 and xbone users prefer Assassin's Creed, Uncharted and Halo.

Next year this game will look even better than materials before "downgrade" thanks to mods.

remember they will not show ultra footage until release (for not upsetting console users)

Well it was downgraded to run like that on all platforms so it's not really impressive

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mówisz jak jest, 2007 rok i posiadanie xboxa 360 to było jak złapanie boga za nogi.

Pamiętam jak ziomek z osiedla kupił sobie Gamecube, a potem wziął NBA Street Vol. 2. Mówię mu ej typie daj spokój, koszykówkę brać? Sportówki to gnioty. Napier.dalaliśmy tego samego dnia w cztery osoby do rana. EA SPORTS BIG i gry takie jak NBA STREET, SHOX, FREEKSTYLE, SSX :banderas:

Opublikowano

Ktoś nie potrafi przełknąć gorzkiej pigułki w postaci konsolowego gameplayu z wieska.

"PC master race" płakali jak pisali

Console parity is real.

Shity framerate is console exclusive though.

That looks exactly like PC what the fuck?

CDprojekt?!?!?!!

Looks exactly the same as PC. Cancelling pre-order. I'll still pirate but the downgrade is real for sure.

Enjoy your no mods and worse visuals

So this is the reason the game was downgraded... woah..

quality drop happened when Sony and MS bribed CDPR into making the same version for all 3 platforms

PC gamers got the shit stick on this one. Once again, they prioritized Console over the fanbase that made them financially succesful in the first place. Why can't they just cut shit and downgrade after releasing the PC version like The Witcher 2?

Why?

big fat checks from Sony and MS

well, someone other idiot can have the PC CE I had ahd preordered

fuck you CDPR

'm pretty sure min spec is better than consoles

>seems like 60fps

>on a console

>downgraded for them just so they could hit 60fps

>PC is not allowed to look better

Thanks consoles.

W3 will still sell better on PC than on consoles since ps4 and xbone users prefer Assassin's Creed, Uncharted and Halo.

Next year this game will look even better than materials before "downgrade" thanks to mods.

remember they will not show ultra footage until release (for not upsetting console users)

Well it was downgraded to run like that on all platforms so it's not really impressive

https://www.youtube.com/watch?v=HwiN2nkiMps

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.