Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale tam sie zoo zebrało :Coolface:

Ale tak obiektywnie patrzac smutne ze przez takie parity branza sie cofa zamiast isc do przodu :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ubisoft got back in touch, confirming that they have no plans to launch the Complete Edition of Far Cry 4 on Xbox One.

"The Far Cry 4 Complete Edition will be released on June 19, 2015 on Playstation4 and PC only in EMEA territories. We have no plans to release it on Xbox One," a company spokesperson told us

http://www.gamereactor.eu/news/308314/Retailer+leaks+Far+Cry+4+Complete+Edition/

Ciekawe,bedzie smiesznie jak wydawcy zaczna traktowac xbox one w EMEA jak wii u :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ale tam sie zoo zebrało :Coolface:

Ale tak obiektywnie patrzac smutne ze przez takie parity branza sie cofa zamiast isc do przodu :frog:

Gdyby nvidia z amd nie wydawała kart lepszych wydajnościowo o 5-10% i żądała za nie 25-40% większej sumy pieniędzy to grafa rozwijałaby się szybciej. 

Opublikowano

Zawsze gardziłem blacharzami, dobrze ze tutaj ich jest tylko garstka.

Opublikowano

Sony nie bedzie na gamescom 2015. Sony takie dobre. 

Sony won't be holding a press conference at Gamescom 2015

Opublikowano

To już wiadomo że bieda będzie w tym roku z giereczkami (mam na myśli exy) :X

Oby tylko P5 wyszło na zachodzie w 2015

Down:

A No to dobra niech im będzie :P

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Sony nie bedzie na gamescom 2015. Sony takie dobre

Tam jest napisane, że nie robią konferencji, a nie że ich nie będzie.

Mówią, że jest za blisko E3 (6 tygodni) i zamiast tego zrobią w Paryżu w październiku.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

#wiedźminnaultratylkonaps4

#bekazjaczesa

#pokrycispermąkonsolomaniaków

A do tego pCARS na x1 w 900p i jakieś 10 klatek mniej :banderas:

Opublikowano

Pisałem już to w temacie o Ps4, przesunięcie jest zrozumiałe, nie zdziwię się jak żadnej konferencji nie będzie. Zresztą GC to przede wszystkim targi dla użytkowników, więc konferencje były tylko dodatkiem. Na E3 w tym roku będą 3 dodatkowe, 6 tygodni różnicy to za mało na nowe materiały.

Edit: No i Paryż będzie ważny, pewnie oficjalna obniżka ceny tam nastąpi. E3 to stanowczo za wcześnie, tym bardziej, że czerwiec to czas bundle i edycji limitowanej z Batmanem.

Edit2: Paris Game Week ma sporo japońskich nowinek, data Persony 5 dla Europy też raczej tam zostanie ogłoszona.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Sony nie bedzie na gamescom 2015. Sony takie dobre

Tam jest napisane, że nie robią konferencji, a nie że ich nie będzie.

Mówią, że jest za blisko E3 (6 tygodni) i zamiast tego zrobią w Paryżu w październiku.

Serio wierzysz,ze cos pokaza nowego z data premiery 2015? Na e3 bedzie remaster uncharted,indie,dlc do destiny,dlc do kolejnego AC. Skoro konfy niema to rownie dobrze moze ich tam nie byc bo (pipi) maja.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Złota era EA kiedy to mieli moment, podczas którego orali cały rynek. SKATE, ME, NBA HC, FNR3, Dead Space. To były czasy. Dla nowego skejta kupiłbym ps4.

Mówisz jak jest, 2007 rok i posiadanie xboxa 360 to było jak złapanie boga za nogi.

Pamietam jak dzis
Opublikowano

Ale o czym ty teraz do mnie mówisz? Czy na GC w 2014 zapowiedzieli coś z premierą w 2014? Nie przypominam sobie, a konferencję i tak robili i byli tam chociaż "(pipi) mieli"

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

https://twitter.com/VideoGamerCom/status/595958131953401856
W Irlandii siedzi i nie rozumie ze to oznacza ze nie bedzie konferencji Sony na GamesComie a nie ze nie bedzie Sony.

:dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie ma konfy=nikogo. Pewnie zabrakło pieniążków. :kaz:

@Lemonka

Jak na razie to Ty jesteś pokryty spermą zaczynając przygodę od 3 części wstrętny klapie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale o czym ty teraz do mnie mówisz? Czy na GC w 2014 zapowiedzieli coś z premierą w 2014? Nie przypominam sobie, a konferencję i tak mieli.

Nikt nie zapowiada rzeczy na ten sam rok podczas GC. 3-4 miesiące marketingu to śmiech na sali.

W Paryżu przynajmniej spodziewam się trochę ogłoszeń związanymi z japońskimi gierkami dla Europy (Francja to duży rynek dla JP). Persona 5, może DH i ToZ i jeszcze kilka innych.

Opublikowano

Czy na GC w 2014 zapowiedzieli coś z premierą w 2014? Nie przypominam sobie, a konferencję i tak mieli.

Wydawalo mi sie,ze LBP 3 zapowiedzieli na GC2014 ale sie mylilem. Ale to co Sony ma w takim razie na 2015,co nie jest remasterem/umowa na dlc?

W Irlandii siedzi i nie rozumie ze to oznacza ze nie bedzie konferencji Sony na GamesComie a nie ze nie bedzie Sony.

:dynia:

Tak jak Suteq napisal niema konfy= nikogo

Opublikowano

No, ale każdy kto czytał ostatni raport finansowy i prognozy Sony, to wie, że jest to w zasadzie pewne. Pytanie tylko jak wysoka będzie.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Pewnie ze nie bedzie, ale slima z 1TB bym przytulił

Powiedz mi jak wyobrażasz sobie slima skoro obecna konsola się grzeje i buczy jak odkurzacz? :dafuq:

Chyba, że slim to tylko nazwa. 

Opublikowano

Wybebeszenie wbudowanego zasilacza?

Opublikowano

Pewnie ze nie bedzie, ale slima z 1TB bym przytulił

Powiedz mi jak wyobrażasz sobie slima skoro obecna konsola się grzeje i buczy jak odkurzacz? :dafuq:

Chyba, że slim to tylko nazwa.

Ok, widziałbym ja w innej obudowie cichsza i mniej sie grzejąca z dyskiem 1TB, jak patrzę na moja z której rzadko zbieram kurz to utwierdzam sie w przekonaniu ze zabawki mojego dziecka sa lepszej jakości.
Opublikowano

Wtedy brałbym. 

Niekoniecznie z większym dyskiem, bo po skończeniu gry raczej bym ją kasował z dysku z małymi wyjątkami. 

Serio wam nie starcza 500gb? :o

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wtedy brałbym. 

Niekoniecznie z większym dyskiem, bo po skończeniu gry raczej bym ją kasował z dysku z małymi wyjątkami. 

Serio wam nie starcza 500gb? :o

To nie jest tak dużo. Ściągnąłem na XO 6-8 gier i już miałem niecałe 100gb.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.