Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wtedy brałbym. 

Niekoniecznie z większym dyskiem, bo po skończeniu gry raczej bym ją kasował z dysku z małymi wyjątkami. 

Serio wam nie starcza 500gb? :o

500gb jest spoko do PS3 gdzie gry waza srednio kilka gb a nie do PS4 gdzie gry moga nawet 30-50gb wazyc.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kupuje tylko pudełka, wiec mi to nie robi.

Opublikowano

@ragus&Bansai

No dobra, ale serio gracie w te kilka gier na raz, a nie najpierw jedna-dwie singlowe(+powiedzmy 2 multi) i dopiero po ich skończeniu kolejne? No i przecież jak jest gra na raz(obecnie raczej większość) to przecież można usunąć instalkę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Do Xone/PS4 to tak ze 2 Tb trzeba mieć.

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja gram moze w 2-3 gry jednoczescnie,  500gb to az za duzo/

Opublikowano

@ragus&Bansai

No dobra, ale serio gracie w te kilka gier na raz, a nie najpierw jedna-dwie singlowe(+powiedzmy 2 multi) i dopiero po ich skończeniu kolejne? No i przecież jak jest gra na raz(obecnie raczej większość) to przecież można usunąć instalkę. 

A JAK SLOTA KUPISZ? TO NIE MOZESZ USUNAC!!!!!!!

Opublikowano

@ragus&Bansai

No ale wiesz, przychodzi ziomek, chcesz mu pokazać niedziałające Halo a tu chu,j, trzeba najpierw ściagnąć 60gb. Jest to mało wygodne.

Opublikowano

e tam. ja mam seryjny i ledwo 63% zajęte a na upartego sporo miejsca mogę zwolnić. jak ktoś żongluje to może mieć problem, osobiście wolę najpierw skończyć jedną grę i brać się za następną nić mixować kilka tytułów. 1 TB to optimum. 

głernika, 500 gb aż za dużo? chyba do indie pierdółek z mendrek+

Opublikowano

No ale jak nie kupuje wersji cyfrowych, to co ja mam trzymac? Teraz gram w BB i Tlou, czym mam ten dysk zapchac? Nawet gdyby dorzucil jeszcze ze dwie wersje cyfrowe, to i tak duzo miejsca zostaje.

Opublikowano

Bocie spójrz na prawo w tym filmiku, konsola z twojego siga ma dużo gorszy framerate, a poza tym działa w 900p (PS4 - 1080p) - i ty się czepiasz mocy PS4 jak przegrywacie na każdym froncie? xD

Ale zdajesz sobie sprawę ze każdy posiadacz xbox one kupił go świadomie i wie o tym ze konsola jest słabsza niz ps4 ?

Beka jest z tego że od dwóch lat w kółko pie,rdolicie o ps4 jak to jest o 50% mocniejsza , a poki co gry tego nie pokazują, multiplatformy zazwyczaj działają podobnie, a sa przypadki gdzie lepiej chodzą na xboxiku

50% multiplatform na ps4 chodziło lepiej w zeszłym roku wg testów DF - ten news był tu wklejany kilkakrotnie. 

Często nie tylko przez pryzmat 180p, ale co ważniesze również gorszego framerate. Ofkors kiedy podobna sytuacja miała miejsce za 360-tki na jej korzyść, to był świetny wybór dla multiplatform. Teraz co słabsze jednostki które generacje temu optowały za x-boxem twierdzą że do multiplatform tylko pc. 

BEKA WNUSIU 

Ps Jeśli ktoś ma problem z DF w tej generacji polecam alternatywę w postaci Lense Of Truth.

Ich Sony chyba jeszcze nie kupiło (?).  :problem:

Opublikowano

Nie wiem jak inni, ale ja gram moze w 2-3 gry jednoczescnie,  500gb to az za duzo/

No ja zapewne miałbym podobnie. Po zakupie np. PS4 grałbym w Infamousa i Bloodborne + do multi nie wiem może januszowa fifa/tlou/GTAV. Razem 3-5 gier, strzelam po 50gb czyli 150-250gb(a zapewne mniej). Gierki z plusa mnie ryrają od zawsze, wolę pudełko ograć a nie czekać na coś 2-3 lata. 

Dlatego dziwię się jak Don pisze, że najlepsze rozwiązanie to dysk 1-2TB. :D

@ragus

Dlatego nie gram w halo. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Moze inni lubia rozgrzebywac po kilka/kilkanascie gier, ja sie staram jednak skupic na max 2-3 tytulach, potem cyfrowki leca z dysku a pudelka do żyda.

Opublikowano

Pisałem już to w temacie o Ps4, przesunięcie jest zrozumiałe, nie zdziwię się jak żadnej konferencji nie będzie. Zresztą GC to przede wszystkim targi dla użytkowników, więc konferencje były tylko dodatkiem. Na E3 w tym roku będą 3 dodatkowe, 6 tygodni różnicy to za mało na nowe materiały.

Edit: No i Paryż będzie ważny, pewnie oficjalna obniżka ceny tam nastąpi. E3 to stanowczo za wcześnie, tym bardziej, że czerwiec to czas bundle i edycji limitowanej z Batmanem.

Edit2: Paris Game Week ma sporo japońskich nowinek, data Persony 5 dla Europy też raczej tam zostanie ogłoszona.

Obojętne co Sony zrobi, klapy zawsze znajda usprawiedliwienie :reggie:

Co do dysku to 500gb za mało :/ mam nadzieje ze wersja im bedzie z 1tb, a najlepiej z dwoma.

Opublikowano

Na ile Sony do PS4 daje gwarę? Na rok jak z PS3 czy jednak na dwa lata? Polepszyło się coś z serwisem czy dalej taka bieda jak była?

Opublikowano

oho wyczuwam zmianę wiatru xd

Opublikowano

Na ile Sony do PS4 daje gwarę? Na rok jak z PS3 czy jednak na dwa lata? Polepszyło się coś z serwisem czy dalej taka bieda jak była?

Serwis i Sony? Nazywanie tego serwisem to jak plunięcie w twarz normalnym serwisantom sprzętu.... to jest (pipi) a nie serwis, lepiej iść prywatnie to próbować reanimować niż wysyłać konsole do nich. Konsolki wracają porysowane, często nie o tym samym numerze produkcji, pudła rozerwane etc.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

kolejny ktoremu psychika peka na mysl o 900p xD

Opublikowano

kolejny ktoremu psychika peka na mysl o 900p xD

Przecież wielokrotnie pisałem, że 900p mi nie przeszkadza w ogóle, jak już to niestabilny framerate. No i proszę mi tutaj nic nie insynuować, to jest niemiłe. :frog:

@Starh

Czyli beka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na rok, nie to co zielona kraina 2 lata bez proszenia jeszcze konsola 100 pln tańsza, no ale śmiało idź do niebieskich zobacz jak tam "fajnie"

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi. Zaczynacie być bardzo niemili.   :frog:

Zadałem tylko dwa pytania bo w jednym ogłoszeniu na PT typ napisał, że konsola z marca 2014, a posiada jeszcze 11 miesięcy gwarancji dlatego myślałem, że Sony poszło po rozum do głowy i dało w końcu te 2 lata. 

A z serwisem to wiadomo, że człowiek ciekawski, w końcu tyle pomyj poszło na to, że również myślałem, że coś się zmieniło.

Jak widać nie zmieniło. :reggie:

CASE CLOSED

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi. Zaczynacie być bardzo niemili.   :frog:

Zadałem tylko dwa pytania bo w jednym ogłoszeniu na PT typ napisał, że konsola z marca 2014, a posiada jeszcze 11 miesięcy gwarancji dlatego myślałem, że Sony poszło po rozum do głowy i dało w końcu te 2 lata. 

A z serwisem to wiadomo, że człowiek ciekawski, w końcu tyle pomyj poszło na to, że również myślałem, że coś się zmieniło.

Jak widać nie zmieniło. :reggie:

CASE CLOSED

1 rok gwarancji producenta, 2 lata rękojmi. 

Opublikowano

:banderas:

Opublikowano

Ja sie wlasnie racze kolejnym exclusivem na PC, o którym konsolowcy moga tylko pomarzyć :banderas:

pc-traktory-pucharsoltysa_01.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.