Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

już od 19ego maja

med_Farming_simulator-15_console-04.jpg

:exact:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Choć ponoć ze mnie klapek to serwis u Sony to żenada, nie wiem jak w innych krajach ale czas serwisu u nas to po prostu zniewaga przy tym jak zgrabnie radzi sobie z tym Microsoft. I to takie cuda w kraju PlayStation, wstyd

Opublikowano

półtora miesiąca temu, kupilem przez SEN plusa na 3 miechy, pobrało kase dwa razy. reklamacja w sony 3 tygodnie rozpatrywania i 60 dni na przelew.

Opublikowano

Boty jak to Boty, ale konfe na Gamescome zrobią. 

Opublikowano

Aby do targów E3 i w liczbie stron tego tematu na pierwszym miejscu bedzie 4, przypadek?

NIE SONDZE, cwana moderacja.

Opublikowano

a mi sie nie podoba, ze nie bedzie konfy sony na gamescom bo to najwieksze targi na kontynencie gdzie sprzet sony zawsze byl kochany i szanowany wiec nawet chocby dlatego konfe powinni zrobic i sie postarac

Opublikowano

Też nie wiem co to za kretyński pomysł, żeby omijać najważniejsze targi a zbroić się na jakąś podrzędną imprezkę w Paryżu.

Opublikowano

no bo nie maja co pokazac, 

chyba ze ktos czeka na tearaway ps4 edition xD

Opublikowano

Zapomniales o Uncharted Remastered i God of War 3 Remastered. Moze jeszcze dorzuca GT7 Prologue. Plus indie gierki z pc i telefonow.

Opublikowano

Boty jak to Boty, ale konfe na Gamescome zrobią. 

Powtórka pokazu call of duty z e3 pewnie :kaz:

Opublikowano

Zapomniales o Uncharted Remastered i God of War 3 Remastered. Moze jeszcze dorzuca GT7 Prologue. Plus indie gierki z pc i telefonow.

Cała ta generacja powinna się nazywać Remastered. W końcu next geny to nie "next geny" tylko remaster poprzedniej generacji... dojenie krowy na tym samym, tyle że w lekko wyższej rozdzielczości.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

:banderas:    :banderas:    :banderas:    :banderas:    :banderas:   :banderas:   :banderas:   :banderas:

Oculus Rift może będzie na PS4 :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

:banderas:    :banderas:    :banderas:    :banderas:    :banderas:   :banderas:   :banderas:   :banderas:

Oculus Rift może będzie na PS4 :banderas:

I moze na Xbox one(napewno zapomniale o tym napisac przez przypadek). Ale po tym jak FB kupil oculus mi osobiscie hype opadl. 

Opublikowano

To jest to master race? Beka bez konca.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Po co komu Ocolus, jak bedzie morpheusz, ale ja nie o tym. Dziś ujawniono gameplay z PS4 wersji W3, standardowo, beka z blacharni. Gra na sprzęcie za 1600zł wygląda tak samo dobrze, jak na znacznie droższym pc. Czyli posiadacze PS4 będą grać w Wieśka na swoich 55 calach, gdzie większość blachar odpali ten tytuł w 720p 30fps na medium i "jeszcze coś tam włączę aby mi nie rwało" na tych swoich 24 calach z 4 metrów. Oczywiście najlepsze przed nami, w dzień premiery kolejna porcja beki prosto z p©lebsowych for.

Jakby tego było mało, dziś miał wyjść patch do MKX, który zdaniem twórców miał sprawić, że wersja na pc będzie tak samo dobra jak ta na konsole. Niestety dla Dejwa Czerwstego, patch został anulowany, bo odkryto że kasuje sejwy. Czyli Jaczes wraca do karcianki ze smartfona.

Aktualizacja Mortal Kombat X na PC usunięta - kasowała zapisy

Wstrzymano publikację najnowszej aktualizacji bijatyki Mortal Kombat X na PC po tym jak wyszło na jaw, że łatka usuwała zapisane stany rozgrywki.

Spora łatka - obejmująca aż 15,8 GB danych - szybko wywołała kontrowersje na forach dyskusyjnych, a deweloperzy zapewnili, że opracowują nową wersję, pozbawioną problemów.

W sytuacji nie pomaga fakt, że port PC autorstwa High Voltage uważany jest za najgorszą wersję produkcji.

Właśnie opublikowana wczoraj aktualizacja miała zmienić ten stan rzeczy: planowano usunięcie wielu błędów i kłopotów z kodem sieciowym oraz ogólne „wyrównanie” jakości z konsolowymi odpowiednikami.

Nie jest jeszcze jasne czy osoby, które utraciły swoje postępy, mogą liczyć na ich odzyskanie. „Szczerze przepraszamy za tę przerwę” - napisano w komunikacie High Voltage.

Nowa wersja łatki ma ukazać się jeszcze dzisiaj. Tymczasem fani zdążyli już rozpocząć internetową petycję, domagając się zwrotu pieniędzy lub innego zadośćuczynienia.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-05-06-aktualizacja-mortal-kombat-x-na-pc-usunieta-kasowala-zapisy

Jest przezabawnie, nie powiem :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To VR to bedzie taka chwilowa ciekawostka co skończy jak kinect i move.

Nasze hobby jest i tak już przypałowe nawet bez siedzenia w hełmie przed plastikową skrzynką :/

Opublikowano

Jak można było oczekiwać, że MKX na PC będzie wyglądał jak na PS4 skoro studio tworzy port na Ps3/X30.

Opublikowano

Po co komu Ocolus, jak bedzie morpheusz,

Bedzie po 15fps na oko czy moze po 30fps(z dropami)? Juz widze jak Ubisoft albo EA robi gre AAA pod VR :D

Opublikowano

Czezky mowil ze na pc najlepsza wersja, ja mu wierze

Opublikowano

czezky zagrales ty aby w mkx u masorza na nadkonsoli czy dalej czekasz na tier liste i bales sie spoilerow?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.