Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

sony mądrze rezygnuje z konferencji w europie

nie muszą się w ogóle wysilać by sprzedać konsole

skoro na gamescomie konferencje maja za zadanie podgrzanie atmosfery i popytu na hity jakie dana firma ma na koniec roku to sony musiało by cała godzinę gadać o aktualizacji poprawiającej stabilnosc

klapy jak zwykle zaorane i na kolanach   :obama:

Jak już jest temat o E3 to bawiąc się w Patchera...

MS:

forza6

halo5

fable legends

tomb raider

crackdown3

scalebound

nowa gra rare

gears of war 

inside

below

battletoads

quantum break

$ony:

uncharted4

gt7

ratchet 

zajawka nowego god of war

until down

wild

rime

nowa gra guernica games

nowa gra od media molecule

tradycyjnie TLG 

Opublikowano

sony jeszcze sf5, nowa gra level5, nowa gra bend studio (juz 2 lata cos robia), shadow of the beast(za zamknietymi drzwimi juz pokazywali)

Opublikowano

Sluchajac jak klapy mowia, ze ps4 ma dobre gry to mozna spokojnie zalozyc, ze oni maja quantum break na codzien i cofneli sie w czasie z 2020.

Opublikowano

phehehe CDPR ma ból dupy bo na GMG sprzedają cyfrowo wiedzmina 3 za 35 funtów gdzie normalna cena to 59 i płaczą devi na oficjalnym forum, żeby nie kupować od gmg, które pewnie załatwilo sobie kodów z kart nvidii. Co za zje.bana firma. 

Opublikowano

ps4 i xone ma identyczne gry co udowodnila srednia ocen z pudelkowych exow, jedyne co wyroznia ps4 to lepsze multiplatformy i fakt, ze jest popularna i sie lepiej sprzedaje z czym nie potrafia sie pogodzic boty w CW oraz ze ma chuyowa baterie w padzie

Opublikowano

ps4 i xone ma identyczne gry co udowodnila srednia ocen z pudelkowych exow, jedyne co wyroznia ps4 to lepsze multiplatformy i fakt, ze jest popularna i sie lepiej sprzedaje z czym nie potrafia sie pogodzic boty w CW oraz ze ma chuyowa baterie w padzie

Zapomniałeś o najlepszej grze, która wyszła w tym roku, ale mnie to nie dziwi, bo w nią nie grałeś.

Opublikowano

A Ty zdaje się zapomniałeś, że tutaj obowiązuje zakaz wstępu osób bez jąder.

Opublikowano

Pominales jeszcze chuyowych uzytkownikow ps4.

tez mnie boli ze spadochroniarze krolestwa knura spencera czyli mroku i bluber kupili ps4

Opublikowano

A Ty zdaje się zapomniałeś, że tutaj obowiązuje zakaz wstępu osób bez jąder.

Nie przesadzaj, Wieslawa jest spoko, a z yetiego zawsze fajnie sie posmiac.

Opublikowano

phehehe CDPR ma ból dupy bo na GMG sprzedają cyfrowo wiedzmina 3 za 35 funtów gdzie normalna cena to 59 i płaczą devi na oficjalnym forum, żeby nie kupować od gmg, które pewnie załatwilo sobie kodów z kart nvidii. Co za zje.bana firma. 

no ja nie wiem co oni odpier,dalają ostatnio

Opublikowano

Pominales jeszcze chuyowych uzytkownikow ps4.

tez mnie boli ze spadochroniarze krolestwa knura spencera czyli mroku i bluber kupili ps4

fajuś jak ty na amidze blacharo graleś to ja już dawno w królestwie niebieskim rozkoszowałem się crashem i tekkenem 2 

Opublikowano

rak branzy, wciskanie bullshotow, a teraz to. Wspierajcie ich dalej. 

Opublikowano

Żałosne studio i ich żałosna gra dla dzieci.

Opublikowano

i jeszcze ludzie na ta gre czekaja po tak hojowym filmie

Opublikowano

No sodowka uderzyla do glowy, wiesiek 2 za 119zl na premiere na xboksa 360, a teraz jest jak jest, uroki bycia spolka akcyjna.

Opublikowano

Widziałem u niego mortala i wygląda identyko jak wersja ps4. Soul tylko mówił, że lepiej niż na konsoli i nie ma dropów, ale on grał na xbonie, więc :reggie:

Mówiłem, że podczas walki jest lepsza płynność(bo jest, czuć to) grafa identyko, kwestia rozdziałki wiadomo ONE 900p xD

Opublikowano

Wiadomo już jakimi narkotykami Dejw Czerstwy szprycuje swoich gości podczas tych posiedzeń przy gierkach z C64?

Opublikowano

CDP Red? nigdy nie szanowałem

Nintendo jeszcze gorsze :reggie:

najlepszy game brick :lapka:

oniza-26march-15-1.jpg

Opublikowano

60fps na plazmie czezkiego w gierce pc> 60fps na innym tv w gierce na konsole

wiadomka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.