Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na Xbonie dobrze smakuje tylko pizza.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ta dominacja jak za czasów... to tylko tak, dla zmylenia przeciwnika. Szminkowanie trupa i galwanizowanie żaby. Nie dajmy się zrobić w kaszy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

hav3nowi jakis arbuz na głowę w pracy upadł?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wypadl Ci jak go myles w zlewie. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

hav3n ma po prostu kryzys xboctwa skoro ostatnią grę odpalił 2 tygodnie temu. Bez zmazzeo rozpierzchły się nasze boty kochane.

Opublikowano

hav3n chwycmy sie na rece, przeprowadze cie bezpiecznie do krolestwa niebieskiego

Opublikowano

myslicie ze tak mozna po prostu skakac z kwiatka na kwiatek? z xbona na ps4 czy na blache? ze wszystkiego bedziemy rozliczeni na koniec

spencer is watching you, chmury nie starczy dla każdego w obliczu końca gamingu

Opublikowano

spencer is watching you, chmury nie starczy dla każdego w obliczu końca gamingu

Chmura Spencera = Arka Noego dla graczy tak?

Opublikowano

nic wiecej nie moge powiedziec, nda

Opublikowano

nie zdziwiłbym się gdyby na e3 z czym podobnym wyjechali. odświeżali inne części to może za U się wezmą. 

Opublikowano

Przy obecnym EA to juz jest tylko marka. O jakosci U2 mozna zapomniec.

Opublikowano

U1 chyba chciałeś napisać.

Opublikowano

jeśli dobrze pamiętam mieli zrezygnować z corocznego cyklu. rivals nie można traktować poważnie, faza przejścia między generacjami. może się ogarną i spłodzą coś dobrego bo jednak wciąż silna ta marka.

Opublikowano

Prędzej spodziewałbym się nowego Hot Pursuit niż Undergrounda, chociaż na fejmie szybkich i brzydkich może im coś odj.ebie i zrobią Undergrounda

Opublikowano

nowy nfs bedzie takim undergroundem jakim najnowszy cod powrotem do czasow 2 wojny swiatowej

Opublikowano

Figuś był remake HP, był MW, na logikę naturalnie powinni iść w kierunku U ale to EA więc 8==D wie.

Opublikowano

Smucą mnie ludzie, którzy wspominają NFS:U jako GOTY racera wypatrując następnego Underground'a jak mesjasza. 

Ot zwykła dobra gierka, jakich wiele przewinęło się w ostatnich latach. 

Jednocześnie rozumiem, że klapy aby przypomnieć sobie ostatniego dobrego racera na plejstejszyn muszą cofać się  do roku 2003

Opublikowano

Figuś był remake HP, był MW, na logikę naturalnie powinni iść w kierunku U ale to EA więc 8==D wie.

Logiczne, że teraz kolej na Skate 4 :sorcerer:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

asax :D

U miało swój klimat. tandetny, wiejski tuning ale cieszył. do tego fajny feeling nocnych nielegalnych wyścigów i po prostu dobra zabawa. fenomen podobny do F&F. człowiek nabija się z filmów ale i tak ogląda dla rozrywki, w nowe U też bym grał i to mocno. jeśli EA tego nie zrobi to może T10 wejść w ten klimat. jest motorsport, jest horizon, coś przebąkiwali o 3 terytorium więc albo rajdy albo właśnie underground.

Opublikowano

W sumie zapomniałem się i powinienem to wrzucić w tęczy bo tu nie temat na poważne rozmowy ;)

Ale to tutaj się nadaje :Coolface:

11169666_1577457429172419_88064532111534

Opublikowano

devi powinni zatrudnić fakes forge jako dyrektorów kreatywnych do spraw limitowanych edycji. dobry shit robią, szkoda że to tylko marzenia.

Opublikowano

Smucą mnie ludzie, którzy wspominają NFS:U jako GOTY racera wypatrując następnego Underground'a jak mesjasza. 

Ot zwykła dobra gierka, jakich wiele przewinęło się w ostatnich latach. 

Jednocześnie rozumiem, że klapy aby przypomnieć sobie ostatniego dobrego racera na plejstejszyn muszą cofać się  do roku 2003

nope. do 2008. i w odróżnieniu od waszych w 60 fps. jak na arcade przystało. :problem:

Opublikowano

to chyba wyginą na tej arce, bo xbockich samic to nie ma.

Moze jakaś maciora bedzie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.