Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Colin

Ale nfs skonczyl sie na most wanted 2005. :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja nie wiem czy bym chcial sie znalezc na jednej arce z kims takim jak pan Spencer, zwlaszcza po tych bredniach które wygaduje i wypisuje :yao:

http://attackofthefanboy.com/news/xboxs-phil-spencer-says-dont-define-games-resolution-framerate/

Of course, this argument is important to Microsoft given the Xbox One’s propensity for having technically inferior versions of AAA games. Many titles, such as Battlefield, Dragon Age, The Witcher, and more offer lower resolutions and framerates to their PS4 and PC counterparts. :Coolface:

Dobry jest tez pierwszy komentarz kolesia, gry w 900p i 30 fps chodza lepiej niz gry w 1080p na PS4 i jest to zbedny bajer :mog:

Opublikowano

@Colin

Ale nfs skonczyl sie na most wanted 2005. :reggie:

Mam identyczne zdanie :shieeet:

Najlepszy NFS to Porsche Unleashed imo, potem NFSU2, U1 i MW2005

Opublikowano

Najlepszy NFS to Porsche Unleashed imo, potem NFSU2, U1 i MW2005

Ja tylko zamieniłbym kolejność NFSU2 z NFSU1, a tak to pełna zgoda ;) Jednak przy jedynce bawiłem się troche lepiej, ale dwójka także była rewelacyjna. Doskonale wspominam te Undergroundy, ale obawiam się, że dziś EA mogłoby spieprzyć kontynuację.

Opublikowano

Złota era EA kiedy to mieli moment, podczas którego orali cały rynek. SKATE, ME, NBA HC, FNR3, Dead Space. To były czasy. Dla nowego skejta kupiłbym ps4.

Mówisz jak jest, 2007 rok i posiadanie xboxa 360 to było jak złapanie boga za nogi.

I dlatego jestem ateistą :smutas:

Opublikowano

Fajnie gra Ci się też w DC, także tego Experciuniu... :reggie:

Opublikowano

Co złego w graniu w najlepsze wyścigi 2014 roku?
Opublikowano

Eh chciałbym cofnąć się do czasów psx/ps2 (wstaw tu inną konsole z tamtych czasów, a nawet PC) - gazetki growe pisali pasjonaci, gry tworzyli gracze dla graczy - pasjonaci, którym zależało aby gra w dniu premiery była ideałem. Nie było DLC, patchy i innego ścierwa. Jak pojawiały się dodatki (PC), to były to praktycznie nowe gry (patrz produkty Blizzarda). RPG to było RPG - dialogi, relacje między bohaterami i wykreowane całe uniwersa. Szedłeś do kumpla i grałeś w "racery" na split screenie, tekeny i inne giereczki przy których bawiłeś się dużo lepiej niż przy obecnych tytułach tworzonych przez pracowników kontrolowanych odgórnie przez "korpo". Coraz mniej wolności przy produkcji gry, coraz więcej ograniczeń i prób dymania gracza oraz pracowinków, który owe "korpo" zawdzięcza prawie wszystko (R.I.P Kojima).  Gdzie te nowe IP, które widziało się na każdym kroku, a słowo "remaster" nie występowało w słowniku.

Polecam dalej cisnąc po botach, klapkach i blacharzach - ogólnie po sobie samym każdy z nas ciśnie ostro, bo to my gracze wraz z dziennikarzami branżowymi dopuściliśmy do tego gówna, jaki obecnie występuje na rynku. EA woli tworzyć BFY, UBI assassyny zamiast rzucić hajsem na nowe przygody Jade z Beyond Good & Evil.

Czarę goryczy dopełniają recenzenci rzucający w tasiemce ocenami, które w starych generacjach dostawały tylko mesjasze - idź Pan w c z taką generacją. Dzięki Ci Panie za kickstartera, który pozwala pasjonatom znów tworzyć gry jakie chcą, a nie jakie muszą zrobić aby się sprzedały.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Konsolowa Tęcza jest pietro niżej :)

Tutaj sie napieprzamy po pyskach.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

@Starh

I wcale nie zanosi się, że będzie lepiej.

@Velius

No jak widzę Twój avatar, to faktycznie bazooka w kieszeni się otwiera... :shotgun:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Co złego w graniu w najlepsze wyścigi 2014 roku?
Moze to ze nie da sie w nie grac bez posiadania xbox one ?
Opublikowano

A mówiłem w 2013 że jeszcze będziecie wspominać pozytywnie VII gen. :reggie: Teraz otwieram eurogamera/ polygamię/ ps site i jedyne co dzień w dzień widzę to: nowy Assasin, nowy COD/ BF, remaster, mega jaranko... multiplatformą. w życiu nie było tak choojowo na konsolowym podwórku. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Zapomniałem :(

PS

GTX zamówiony Veluś, jak przyjdzie to odprawie rytuał aby dobrze chodził  :sorcerer:

w życiu nie było tak choojowo na konsolowym podwórku. 

Pomyśleć co by się stało gdyby nina zwinęła interes (tu na forum wielu im tego życzyło)...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zapomniałem :(

PS

GTX zamówiony Veluś, jak przyjdzie to odprawie rytuał aby dobrze chodził  :sorcerer:

w życiu nie było tak choojowo na konsolowym podwórku. 

Pomyśleć co by się stało gdyby nina zwinęła interes (tu na forum wielu im tego życzyło)...

Zarzucilem Ci zestawik w stosownym temacie PC jak jeszcze nie widziales, troszke ponad budżet ale PETARDA (pipi) TAKA ZE HEJ :shotgun:

Jak mam duzo zaleglosci retro jeszcze, ktore sobie skrupulatnie zbieram do szafeczki i czekam na odpowiedni moment. To tak w razie czego jakby Ninny sie zwinelo.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Zarzucilem Ci zestawik w stosownym temacie PC jak jeszcze nie widziales, troszke ponad budżet ale PETARDA (pipi) TAKA ZE HEJ :shotgun:

Jak mam duzo zaleglosci retro jeszcze, ktore sobie skrupulatnie zbieram do szafeczki i czekam na odpowiedni moment. To tak w razie czego jakby Ninny sie zwinelo.

A to sprawdzę sobie (jeszcze nie wszystko kupiłem) :obama:  (budżet jak to budżet, można trochę no cóż "nadszarpnąć"  :Coolface:)

Ja mam nadal listę gierek z ps2, które chciałbym ograć między innymi Valkyrie Profile 2 oraz FF XII, w które nigdy nie grałem  :facepalmz:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Bomba prawdy o grze w którą zagrywa się Jaczes.

Wróciłem dzisiaj do tej pseudo-karcianki i pograłem na arenie. Nadal zerowy skill jest wymagany do grania. Wystarczy otwarte okno przeglądarki i bezmyślne kopiowanie kart według tierów + ogromna ilość szczęścia w topdeckowaniu + rng gorszy niż w Destiny. To jest jakaś paraolimpiada a nie karcianka. Nie dziwię się ani trochę, że tylu casuali do niej ciągnie. Przyzwyczajeni do rzucania kasą w ekrany swoich telefonów z androidem czują się tutaj jak w domu kupując boostery i kopiując talie z neta. Współczuję tylko ludziom, którzy nie znają lepszy gier karcianych i stawiają hearthstone za wzór.

:obama:

Opublikowano

heathstone to upośledzona zrzynka z Magic: the Gathering

o czym tu dyskutować?

Opublikowano

A mówiłem w 2013 że jeszcze będziecie wspominać pozytywnie VII gen. :reggie: Teraz otwieram eurogamera/ polygamię/ ps site i jedyne co dzień w dzień widzę to: nowy Assasin, nowy COD/ BF, remaster, mega jaranko... multiplatformą. w życiu nie było tak choojowo na konsolowym podwórku.

Dlatego na PC ogrywam sobie wszystkie pyszności z VII gen w 1080p@60fps na ultra :banderas:

Opublikowano

Na 24 celach z 4 metrów, zapomniałeś dodać. Prawdziwy master coś tam

:dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja mam nadal listę gierek z ps2, które chciałbym ograć między innymi Valkyrie Profile 2 oraz FF XII, w które nigdy nie grałem  :facepalmz:

XII można olać ale DAT GAME jeez ależ to była petarda. :banderas:

@raven

nie, nie wszystkie. :kaz:

Opublikowano

Czy tobie to właściwie ktoś płaci za marudzenie? Ledwie wyszedł Bloodborne, na dniach Wiesiek, botem Gacek, we wrześniu Metal i może Mad Max, jak go jakimś cudem nie spieprzą - wszystko gry na dziesiątki godzin. Do tego wyjdzie przynajmniej kilka mniejszych pierdół wartych ogrania w międzyczasie. Naprawdę trzeba mieć "specyficzny" gust, żeby w tym roku nie mieć co do konsoli włożyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.