Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No i o to mi chodziło, myślisz że Czezky wie o tym co napisałeś? XD

Gdyby to wiedział, podałby model TV, wytłumaczyłby to w taki sposób jak Ty to zrobiłeś i wyszedłby z tego cało, mi tego tłumaczyć nie musisz, gdy ja grałem w Quake 3 Arena w 120fpsach na tym

Tak, k,urwa, wiem, że 60Hz wyświetli tylko 60 klatek, i co druga jest niewidoczna, nie kłócę się z tym

Dzięki za przyznanie mi racji - bo właśnie o wyświetlanych klatkach na 60 Hz była rozmowa jak wskoczyłeś Czezkiemu na kolana i zacząłeś go bronić w połowie rozmowy - nikt nie wspominał o input lagu. :oh_you:

To już jest chyba jakiś rodzaj upośledzenia, jeśli do każdego z osobna wyraźnie napisałem o co mi chodzi, a oni wciąż mi z Czezkim wyjeżdżają. Powtórzę jeszcze raz: może wie, może nie wiem, nie wiem, w du,pie mam, "dyskutujecie" ze mną i odnosicie się do moich wypowiedzi. A nie wiem, czy te mogły być bardziej precyzyjne:

btw ciekawe kiedy exp3rt zda sobie sprawę, że nawet grając na 21-calowym telewizorze firmy naughty dog o odświeżaniu 60hz z 4m 120fps wciąż jest lepsze i płynniejsze od 60fps :cool:

bo jak na razie, mój drogi przyjacielu, za każdym razem, kiedy próbujesz się z tego nabijać, po prostu się błaźnisz :lapka:

Powiedz mi tylko, że jeszcze Ty uważasz, że nie ma różnicy między 120fps i 60fps NAWET na wyświetlaczu o częstotliwości 60Hz.

(BTW jeśli chciałoby się bronić Dejwa, a nie chce mi się, to można by się uprzeć, że o input lagu nie było mowy, ale nigdzie też nie napisał, że on widzi te 120fps, po prostu się tym jarał)

Opublikowano

Iras w co tam teraz grasz na swojej ps4? jakie masz gry na swojej konsoli, przypomina, ze ponoc twoja polka to 60 wydan pudelkowych gier na ps3 i ps4

Opublikowano

Jeśli to prawda to.... <płacze ze szczęścia>

Ile ja bym dał za powrót tego jegomościa. (pipi), Sony ma takie genialne marki w rękach, Medievil jest jedną z nich, ta seria zasługuje na drugą szanse.

11245264_10153370076337074_1606637485_n-

Sony Cambridge, mam nadzieje, że to ta wasza niezapowiedziana gra nad którą pracujecie już 2 lata.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jeśli to prawda to.... <płacze ze szczęścia>

283.gif

Tyle lat temu ograłem remake jedynki na PSP...  :banderas:

Opublikowano

tidux niby gadal, ze jakis dev wewnetrzny zabral sie za odswiezenie jakiejs zakopanej marki ale mimo wszystko cos czuje ze to fake niestety :(

Opublikowano

imo maks na co mozna liczyc to stara gra ale w nowej oprawie

Opublikowano

imo maks na co mozna liczyc to stara gra ale w nowej oprawie

Może to głupio zabrzmi ale od czasu premiery PSP o MediEvilu była cisza więc tak ładnie odświeżona jedynka i dwójka...  :fsg:

Opublikowano

Jeśli ktoś się rzeczywiście wziął ze MediEvil, to zapewne będzie to jakieś niezależne studio jak np. przy Sly 4. Taka gierka ze średnim budżetem.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

niech dadza assety do sparka to sam se zrobie na xboxie

Opublikowano

no

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Piekne, lbp moze sie schowac.

Pokemony tez juz robia w sparku, takze zastanow sie dobrze czy nie kupic xboksa.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

robia tez zelde i zrobili R.T., jak widze jakis wloski medievil tez jest xd

tylko czekac az zrobia bloodborne

Opublikowano

Piekne, lbp moze sie schowac.

Pokemony tez juz robia w sparku, takze zastanow sie dobrze czy nie kupic xboksa.

nawet gdyby to byl ostatni sprzet do grania na swiecie to bym nie kupil. spark jest tez na pc o ile sie nie myle.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Expert

:facepalmz:

Opublikowano

spokojnie trollował

Opublikowano

Myślałem, że tabletek znowu nie wziął...

Opublikowano

Przypadek? NIE SONDZE

24463610752321525554.png

"No boxshot available" - nawet strona internetowa nie moze uwierzyc w to ze jakas gra wyszla na PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.