Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jaki suchar. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale kto powiedział ze mam tylko jeden tv? Jest jeszcze jeden w salonie, ale wam nie powiem ile cali.

Ps. Zapomniałem jeszcze o monitorach od pc i o dwóch tabletach, 3 smartfonach i wyświetlaczu na lodówce. Z czym do ludzi.

ale tryhard, a ja tu nie wiem co by ograc dzisiaj wieczorem

98t1Y15.jpg

Mam prawdopodobnie takie samo biurko pod PC :lapka:

Chłopaczynki takie jak YETI nie rozumieja ze dobrej jakosci monitor za kilka kafli z G-sync, odswiezaniem 144hz, matryca IPS, nawet przy 27 calach zjada te smieszne guwniane telewizorki 55 cali, ktore nie potrafia nadazyc za postepem. Myslisz ze dlaczego sie gra z kanapy z kilku metrów? Bo obraz rozmazany jak psia doopa, wszystko zawalone blurem zeby zamaskowac 30 fpsów i jeszcze sie chwala ile maja cali

Beka :dynia:

Tutaj moje centrum dowodzenia, napieram w 120 fpsach w Mortal Kombat X, multi chodzi bezblednie i nie mam zadnych problemów, pierwsze slysze o jakis tam paczach.

small-casual-computer-room-with-flat-mon

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Labtec nie szanuje SONY - ps4 na małym ekranie, a łaniak na dużym! 

to jest 360, koluniu.

Yeti zaorany,  kolejny który myśli wielkość=jakość xD Brawa Labtec.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

cały sprzęt z IKEA, drogo nie wyszło, tylko trzeba było trochę po wybierac żeby razem się zgrało, nie wszystko z najwyższej polki sprzetowo ale dobra sessyjke czy retro, czy pcmasterrace, czy tylko sony czy xbox (no jeszcze xone brakuje, ale to prędzej czy później dojdzie jak kasa pozwoli) po prostu chcialem zrobic dobry kacik gracza

Opublikowano

No tez kupuje w IKEA. Tyle kasy idzie na komputer ze na nic innego nie zostaje, takie to drogie ze trzeba sie w takich miejscach zaopatrywać. Posiadacze PS4 pewnie maja tyle wolnej gotówki ze mebelki z salonu KLER :frog:

Opublikowano

Chcesz grać w gry kompletne, kup X360 z Forza Horizon i Forza 4

Korci mnie jak ja pierdzielę ostatnio taka opcja

Polecam, chyba nawet dzisiaj se odpale Forze bo juz dawno nie gralem, a klimat swietny, a jeszcze ta muzyczka w FH :obama:

P.s. ostatnio tyle w CW sie dzieje i #pcmasterrace tak jedzie ostatnio po wszystkich ze musial kupic drugi monitor bo nie nadrabialem z czytaniem CW i graniem w gierki

JrCensr.jpg

teraz jeszcze geiming klawiaturka i myszka została do kupna

Ja perdole, GTX970 w kompie a pózniej

Taboret.....

Wyprzedaże steam

Zatoka

I telewizor GRUNDIG,

Dzieki, zostanę z falującymi klatkami w PCars i 55" Bravii z kinem domowym.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jaki ten Grunding ma input lag w porownaniu z Naughty Dog?

Opublikowano

No na tym tv pośrodku to możesz pizze najwyżej zamówić.

Ale to było dobre i jakże prawdziwe.
Opublikowano

Fanek zrob liste gier z grafika bo ciekaw jestem Twojej ekspertyzy.

lista gier z grafiką na PS4 - WSZYSTKIE

podejrzewam ze na ps4 tez z tym krucho

fanek sam się zaorał   :daddy:

na PS4 jest tyle tytułów w 1080/60 że za długo wszystkie wymieniać, Ficuś podał liste

Myślę, że należy spytać Fanka. Oddaję głos do studia. 

dokładnie tak jak piszesz

Śmiało zadawajcie pytania, bede odpowiadał, oddaje głos do studia

Opublikowano

Labtec nie szanuje SONY - ps4 na małym ekranie, a łaniak na dużym!

Taka zakrecona logika, full hd na małym ekranie, guwno rozmazane na dużym, a 4k na ultra na najmniejszyn.
Opublikowano

wszystko do wszystkiego mogę szybko podłączyć, ale racja maly mindfuck na zdjeciu

Opublikowano

JrCensr.jpg

PC Master Race desperacja - MKX na PC dalej nie działa to sobie ustawił tapetę z ekranem startowym xD

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Bronią grania na 27-calowych monitorkach :banderas: A co jutro? Krucjata zwolenników taboretów? :kaz:

Opublikowano

Ludzie którzy dziś chwalą blaszaka czynią mu krzywdę. Zamiast się postawić i pokazać że nie ma przyzwolenia na bezczeszczenie zwłok platformy która kiedyś była godnym rywalem dla konsol, to łykają ten szit jak głodne pelikany. Szkoda. Blaszki - najgorszy typ leminga branży.

Opublikowano

Ludzie którzy dziś chwalą blaszaka czynią mu krzywdę. Zamiast się postawić i pokazać że nie ma przyzwolenia na bezczeszczenie zwłok platformy która kiedyś była godnym rywalem dla konsol, to łykają ten szit jak głodne pelikany. Szkoda. Blaszki - najgorszy typ leminga branży.

No widzisz, to tak jak ty z Playstation

Opublikowano

Ludzie którzy dziś chwalą PS4 czynią mu krzywdę. Zamiast się postawić i pokazać że nie ma przyzwolenia na bezczeszczenie zwłok platformy która kiedyś była godna, to łykają ten szit jak głodne pelikany. Szkoda. Klapki - najgorszy typ leminga branży.

Fixed

Opublikowano

No widzisz, to tak jak ty z Playstation

Mylisz się. Widzisz żebym kupił PS4 , które mnie (jeszcze) zbytnio nie zachęca? (inna sprawa, że i tak z wszystkich wyborów obecnie, byłoby tym najlepszym). Serio, 7 generacja dla mnie to wciąż skarbnica wspaniałych gier, których na próżno szukać obecnie gdziekolwiek. 

Ja z tym PC-tem to tak od serca, a nie złośliwie. Chciałbym aby było jak dawniej, ale niestety - patologia na wielu frontach zepchnęła ten rynek z właściwej drogi...

Opublikowano

Tyle wspaniałych gier jak Dragon Age II? :dafuq:

Opublikowano

JrCensr.jpg

PC Master Race desperacja - MKX na PC dalej nie działa to sobie ustawił tapetę z ekranem startowym xD
Pewnie mu sie zmienia z tapeta z DC i BB na zmianę i z GTA jesli ma Radeona

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W GTA to on ma przegrane na steam 250h w 3 tygodnie. Yebany :obama:

Opublikowano

Spadły okruchy z pańskiego stołu, to gra. Widać, jakie blaszki wyposzczone.

Opublikowano

O, to szacuneczek

Powaga

To blacharz, pewnie pół osiedla gra na tym koncie a oni płaca mu abonament i bedzie na kartę za rok

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

P.s. ostatnio tyle w CW sie dzieje i #pcmasterrace tak jedzie ostatnio po wszystkich ze musial kupic drugi monitor bo nie nadrabialem z czytaniem CW i graniem w gierki

kxdvZKz.jpg

Fixed :taknieco:

250h? Ozesz(pipi)a

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.