Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Glorious 1080p z PS4, sobie włączyłem na dużym tv przez plejke, ależżżż to wygląda za(pipi)iście  :banderas: :banderas: :banderas:

http://www.twitch.tv/x2face_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ori to nie ex, no chyba że już oficjalnie jesteście pieskami pececiarzy  :Coolface:

Ori to ex xbone, chyba ze zagrywacie sie w eksy z xboksa na platformie, ktora gardzicie od kilkudzieziesciu stron :reggie:

Opublikowano

Ta gra bedzie w 720p?

w 240, z rozmazanymi napisami. To chyba jakies novum, pierwszy raz widze gre z rozmazanymi napisami.

Opublikowano

Skalowanie z 900 do 1080p nie rozmazaloby tak napisów.

Widzisz, sam sobie odpowiedziales co jest nie tak z tymi obrazkami.

Opublikowano

wersja z xbona wygląda tak dobrze ze hejterzy musza ja specjalnie rozmazywac w photoshopie żeby wypadla gorzej przy pc xd

Opublikowano

wersja z xbona wygląda tak dobrze ze hejterzy musza ja specjalnie rozmazywac w photoshopie żeby wypadla gorzej przy pc xd

Nie no co Ty, przeciez to standard, ze w grach w 900p sa rozmazane napisy. Klapy graly w takiej rozdzialce w bf4 i paczpsy na ps4 to pamietaja jak sie nie mogli doczytac.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie no co Ty, przeciez to standard, ze w grach w 900p sa rozmazane napisy. Klapy graly w takiej rozdzialce w bf4 i paczpsy na ps4 to pamietaja jak sie nie mogli doczytac.

Skąd ty ześ tu klapy wziął jak to porównanie pc do xbona zrobione przez blacharzy? Ich się czepiaj że wam obrazki pogorszyli.

Opublikowano

Ale wrzucil to klapek bez chociazby chwili przemyslenia, ze to nierealne zeby napisy byly tak rozmazane.

Chyba, ze sie wypieracie Fanka.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

hYZu7xI.gif

Opublikowano

Ale wrzucil to klapek bez chociazby chwili przemyslenia, ze to nierealne zeby napisy byly tak rozmazane.

no to jakość twitchowa jest, ale warto i tak było wrzucić do CW  :D:P

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

No poziom ex4cta co nie widzial roznicy miedzy gifem real life, a gifem z drivecrapa.

Opublikowano

Ostatnie kilkadziesiat stron CW sobie odpuscilem, wiec zapytam. Czy klapy w koncu napisaly w co beda grac pod koniec roku oprocz Call Of Duty, FIFY i rzecz ciemna zjełczałego kotleta w postaci GoW3? :Coolface:

Odwróćmy pytanie: W co boty będą zagrywać się dalej do września i dlaczego odpowiedź będzie jeszcze biedniejsza niż cały rok 2014 dla klapersów? :problem:   

Opublikowano

No poziom ex4cta co nie widzial roznicy miedzy gifem real life, a gifem z drivecrapa.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ostatnie kilkadziesiat stron CW sobie odpuscilem, wiec zapytam. Czy klapy w koncu napisaly w co beda grac pod koniec roku oprocz Call Of Duty, FIFY i rzecz ciemna zjełczałego kotleta w postaci GoW3? :Coolface:

Odwróćmy pytanie: W co boty będą zagrywać się dalej do września i dlaczego odpowiedź będzie jeszcze biedniejsza niż cały rok 2014 dla klapersów? :problem:   

w kaszanke i wypady na rower nolajfie :shotgun: 

Opublikowano

Nie jadam kaszanki a na składaku wigry 3 się nie pokaże bo obciach. 

Opublikowano

@nobody

Przecież nieważne jakie exy by wychodziły to i tak każdy prawdziwy gracz będzie napjerdalał w Wieśka. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@nobody

Przecież nieważne jakie exy by wychodziły to i tak każdy prawdziwy gracz będzie napjerdalał w Wieśka. :reggie:

Ajne riśtige antwort herr niemandmagdich... :shotgun:

Opublikowano

No tak jak w 2014 wychodził Wolfstein, Obcy, Inkwizycja, to na ps4 nie było gier, a jak od pół roku exów bonera nie ma literalnie, to posiłkowanie się multiplatformą. grubo.  :obama:

Opublikowano

no to jakość twitchowa jest, ale warto i tak było wrzucić do CW :D:P

XD jakaś nowa historyjka mnie ominęła?
Opublikowano

No tak jak w 2014 wychodził Wolfstein, Obcy, Inkwizycja, to na ps4 nie było gier, a jak od pół roku exów bonera nie ma literalnie, to posiłkowanie się multiplatformą. grubo.  :obama:

To nie o to chodzi. Po prostu nawet jakby były to nikogo bo Wiedźmin>wszystko. :banderas:

W 2014 nie wyszedł żaden must have jak BB czy Wiesiek(może SO, ale wypowiem się po ograniu), generalnie jeden ze słabszych roków growych, jesień to w ogóle była słaba imo. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No mnie Izolacja z 2014 uwiodła, ale do tego trzeba wiedzieć o co w życiu chodzi, czyli kochać 8 Paseżera Nostromo i gatunek survival horror. Na razie gierka na 9. 

Opublikowano

To pierwsze tak, to drugie już nie. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.