Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

szanowny tytuł bezbeka roku 2015 nie bez kozery wędruje do experta

Opublikowano

Próbuje temat rozkręcić bo lezy od paru dni a wy takie przykrości mi sprawiacie.

Opublikowano

no jak gier brakuje na konsole, to rozumiem ze ciężko rozmowe rozkręcić :reggie:

własnie ściągam Destiny, zobaczymy czy jest tak zle jak mowia

Opublikowano

pisząc sam sobie sprawiasz najwieksza przykrosc

Opublikowano

Mimo wszytko troche beka, ze od paru dni jest Racer, jakiego konsole jeszcze nie widzialy, a Ci na Forze 6 czekaja...
Jasne, wiem, ze Xbonie jak zwykle gorsza rozdzielczosc, wieksze spadki, sec. freezy przy wiekszej ilosci aut, ale uwierzcie mi z g(pipi)na bata nie ukrecisz!
Jak wam zrobia ta Forze z taka fizyka, iloscia aut na trasie i zmiennymi warunkami pogodowymi to tez bedziecie mieli slidshow w maks 900p.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Biorac pod uwage jakie trafne byly twoje przewidywaniaco do oceny SO to pewnie w FM6 beda wyscigi na dnie oceanu czy kraterze wulkanu w 4k :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A wieczorem Domino Pizza :obama:

Opublikowano

Cale szczescie :obama:

Wczoraj do Unbroken zamowilem sobie jak ulung pizze dominium uzywajac TELEFONU, ale bym sie wkurzyl gdyby mnie jakis acziwment ominal.

Opublikowano

hav7n.png

Skype, Twich i Youtube, super gierki :reggie:

Akurat Twitcha również i ja używam na konsoli (a nie jestem botem)  :sorcerer:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A tak mogli i zrobil  żeby ruszyło na sprzęcie który kosztuje mniej niż 10tysi.

Nadal jest nadzieja że po przemierze ludzie z 4 tytanami czy czymś podobnym uzyskaja grafe jak na dolnym gifie. Pc master race

Opublikowano

Dobroczyńcy.

Opublikowano

Widzę kolejny dzień, kolejna beka z eksperta. Kupił skopane PC na PS4 i myśli, że wygrał życie :P Generalnie wszyscy ci co kupili PC na PS4/Xone powinni się trochę wstydzić. Kolejny raz gracze konsolowi pokazują, że można im wciskać zepsute gry.

Opublikowano

Może to są inne bagna i słońce jaśniej świeci, nie pomyślałeś o tym ignorancie?

Opublikowano

Moje 2 ulubione porownania:

JjyfctD.png

gQybtzD.png

Powiekszcie sobie koniecznie gorny obrazek i zerknijcie na te kompresje, po hudzie najlepiej widac. Drugi tez pieknie pokazuje screenshot z jutuba vs pobrany material zrodlowy. Byl jeszcze jeden gdzie ktos w photoshopie zblurowal specjalnie obrazek 2015 i narzucil sharpen na ten z 2013.

Downgrade byl, ale ku*wa te porownania sa przekomiczne. No i w przeciwienstwie do ubi nigdy nie pokazali ciaglego gameplayu i mowili ze to na zwyo wszystko lata, jedyne co zrobili to jakies urywki na trailerach w dodatku zanim dowiedzieli sie o specyfikacji konsol nowej generacji, piekna musieli miec wtedy mine jak zobaczyli bebechy ps4 i xo, "whoops".

Od dluzszego czasu pokazuja jak gra wyglada wiec dla mnie sie tym zrehabilitowali troszke, ale niesmak lekki pozostanie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Widzę kolejny dzień, kolejna beka z eksperta. Kupił skopane PC na PS4 i myśli, że wygrał życie :P Generalnie wszyscy ci co kupili PC na PS4/Xone powinni się trochę wstydzić. Kolejny raz gracze konsolowi pokazują, że można im wciskać zepsute gry.

Ja to nie rozumiem jak można kupować grę, w której samochód zachowuje się jak pudełko po zderzeniu z innym obiektem oraz gdy AI przeciwników jest na poziomie deski do prasowania i nie umieją ominąć przeszkody(np. samochodu gracza) tylko wpierdalają się z impetem w niego. 

Takie rzeczy jak omijanie przeszkód było już w F1 2010.

No serio, jak pograłem u kumpla(który jak kiedyś wspomniałem jest wyścigowym zyebem i kupuje praktycznie wszystkie wyścigówki) to o ile gokarty były bekowe, ta formuła juniorska czy coś była spoko to potem przy Fordzie Escorcie z 1961 czy coś myślałem, że mnie chuj nagły strzeli i dałem sobie spokój. 

Zaznaczam, że grałem bez asyst, jedynie z tą linią i nie przeszkadzało mi to, przeszkadzało mi te yebane zerowe AI. 

@Bansai

Ludki po prostu nie rozumieją, że porównują trailer na silniku gry, a faktyczny gameplay. To tak jakby brać za gameplay ten ostatni materiał z SW: Battlefront. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Bansai

Ludki po prostu nie rozumieją, że porównują trailer na silniku gry, a faktyczny gameplay. To tak jakby brać za gameplay ten ostatni materiał z SW: Battlefront. xd

O ile mam przeczucie ze BF to bedzie balas z wiekszoscia zawartosci w dlc, tak juz mam beke z tego ze ludzie krzycza downgrade mimo iz jeszcze nie widzieli gameplayu, opierajac sie glownie na wrazeniach dziennikarzy ktorzy mowili ze gameplay nie wygladal tak dobrze jak ten urywek na silniku gry z trailera (gdzie zreszta na koncu jasno bylo powiedziane ze to nie jest gameplay).

Opublikowano

Beka z ludzi porównujących trailer VGX podrasowany pewnymi pluginami z aktualnym buildem gry. Tym bardziej, że włosy, animacja oraz sama ilość obiektów jest aktualnie większa niż wtedy (wystarczy spojrzeć na te puste pola z drugiego zrzutu). Jedyną rzeczą, którą mocno obcięli jest zasięg rysowania obiektów w oddali, no dobra oświetlenie też jest gorsze  :sorcerer:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

(wystarczy spojrzeć na te puste pola z drugiego zrzutu).

Puste pola bo zrzut z trailera robiony po zniwach, lemmingu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.