Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niestety ale wiele ludzi lyka te "kinowe 30 fps" jak pelikany :/

Heh, moje profesjonalne porownanie graficzne z poprzedniej strony znalazlo sie na gafie, ludzie krzycza ze jednak masywny upgrade!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Powyżej du*y nie podskoczysz, CDRP to nie Naughty Dog

który pewnie nie będzie chodził w 60fpsach tak jak obiecywali. 

po co 60? przecież 30fps to jest najlepsze do gejmingu!

Sony to mistrzowie marketingu, polecam obrazek ponizej. Najbardziej mnie rozwalilo "Where have all the playstation vitas gone?",  "Sony actively pushing for 60fps/1080p for PS4" i "PS3 to run games at 120fps?" xDDDDD

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2032/3117/original.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Gorsze jest to, że niektórzy konsolowcy zaczynają łykać 60 :dafuq:

Opublikowano

Nie ma co lykac, ja pamietam jak ludzie pograli w TLoU:R w 60 fpsach, potem przelaczyli na 30 fps i zaczely sie pojawiac posty wszedzie ze dziwne jakies te 30 fps bo przycina, ze zle zrobili te 30 fps :yao:

Opublikowano

XD no poważnie to chodziło jak slow motion. Najgorsze jak człowiek pogra tak parę meczy online, a później chce wrócić np. do BB. No nie dziwie się że Czezky po przygodzie z pc widział w nim co chwilę dropy do 10-15 fps. Lepiej dawkować sobie takie przesiadki jakimiś indykami bez grafiki. 

Opublikowano

Nie ma co lykac, ja pamietam jak ludzie pograli w TLoU:R w 60 fpsach, potem przelaczyli na 30 fps i zaczely sie pojawiac posty wszedzie ze dziwne jakies te 30 fps bo przycina, ze zle zrobili te 30 fps :yao:

Najlepsi byli ci co lockowali na 30 dla lepszego cinematic ikspirens "bo w 60 to teatr telewizji" xD ulungi gejmingu

Opublikowano

Wiecie z czego największa "beka" jak to mówiła jedna "chorągiew"?

To zawsze PCeciarze cisnęli dramę o grafikę oraz fpsy, ale od kilku lat to konsolowcy w większej mierze czują ten "ból" dupska.

Opublikowano

Mimo wszytko troche beka, ze od paru dni jest Racer, jakiego konsole jeszcze nie widzialy, a Ci na Forze 6 czekaja...

ja rozumiem że na szrota4 nie było dobrego racera przez 1,5roku do premiery PC i się rzuciliście jak szczerbaty na suchary (bo nie ma w co grać) ale na nadkonsole jest FM5 i FH2 a za jakieś 5mc FM6.

Sam czekam na E3 i prezentacje FM6, jeśli będzie słabo kupuje PC :)

Forza 5 przy PCars wyglada jak Call of Duty przy Armie.

GT przy obu to Micro Machines   :kaz:

Opublikowano

Ale MM to Ty nie obrażaj! >.<

Opublikowano

Nie chce mi sie po raz kolejny walkowac tego tematu, ale Forza 5 jest tak dobra, ze nawet Ci co ja w kolko wypisuja maja w niej 5% osiagniec (w tym Ty Daddy xD)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tez mam 5% w forzy 5? Co ciekawe, nawet obcieta fm5 wzgledem fm4 ma wiecej darmowych aut niz driveclub z seasonpassem :kaz:

To forum dobitnie pokazuje, ze rak prostaty > klapersy

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nigdy w zadnej Forzy nie przejechalem sie wszytskimi autami, a gralem w nie milion godzin na kierownicy. Jasne - im wiecej, tym lepiej, ale szczerze, wolalbym juz by zrobili ich 100 i wzieli sie za inne aspekty tej gry, ktore od lat leza i kwicza.

To forum dobitnie pokazuje jakim rakiem sa Xboty - mam nadzieje, ze w Forza 6 dostaniesz polowe aut z 5tki, z 8 samochodami na trasie, sloncem wiecznie w zenicie, bez zmiennych warunkow pogodowych, bez prywatnych pokoi, z pustymi serwerami online. Bedziesz mogl nadal wpisywac ja na liste exow, w ktore nikt nie chce grac..  :kaz:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ahh ta nadzieja klapow, ze gry na XO bedzie ch*jowe xD. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak na start generacji to i tak duzo wsadzili, wam drivecluba obiecywali na start, dostaliscie po roku, z polowa zawartosci w season passie, bez warunkow pogodowych i z niedzialajacym multi, deal zycia :kaz:

Mozesz mi zyczyc, zeby w Fm6 bylo polowe aut z fm5, ja Ci moge zyczyc zeby Ci dupy nie rozerwalo jak fm6 bedzie mialo srednia ocen na poziomie 90% :reggie:

Opublikowano

pojde do sklepu i kupie konsole, bo nie jestem fanboyem danej marki jak Ty Copper, ktorego interesuja wyscigi "ale tylko na jednej platformie !" xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

obstawianie przez boty śr. ocen BB na poziomie 65-70%. PAMIĘTAMY [*]

Opublikowano

Nie wiem kto przy zdrowych zmyslach tak obstawial, no chyba ze teraz gra na PC :reggie:

Opublikowano

pojde do sklepu i kupie konsole, bo nie jestem fanboyem danej marki 

Hahahahahahahahha XD

Takie kity możesz mamie wciskać, a nie forumkowi. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wiem kto przy zdrowych zmyslach tak obstawial, no chyba ze teraz gra na PC :reggie:

Ja wiem ale nie powiem. :reggie:

Opublikowano

Mam nadzieję, że izi jeszcze tak ze 20 razy napisze, że ma nadzieję, że FM6 będzie słabe, bo wcale tego samego ostatnimi miesiącami w kółko nie pisze ;)

Opublikowano

Susnet 5/10, pamietamy.

Opublikowano

pojde do sklepu i kupie konsole, bo nie jestem fanboyem danej marki 

Hahahahahahahahha XD

Takie kity możesz mamie wciskać, a nie forumkowi.

2 sezony temu bylem hejtowany za to, ze stawialem 360tke przed PS3, a Xboxa z Xbox Liva przed PSXem. To naprawde nie moja wina, ze MS wydal takiego nextgena, ze Turn 10 od lat stoi w miejscu ze swoja Forza, a ludzie spragnieni symulacji juz wola lupac w Horizon czy DC - tymbardziej namawiam by pojsc do sklepu po Project CARS i wesprzec firme, ktora na dzien dzisiejszy zmiotla wszytskich konsolowych konkurentow.  :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

2 Runda wyborów Boty vs Klapki, karty rozdają blacharze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.