Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że go nie pocieszyłeś.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bardzo smutne, dziś obejrzałem sobie playthrough Soul Reavera i co mogę powiedzieć, hę......

Opublikowano

Jak chcesz czegos z charakterem to polecam gry na handheldy, gry na nie mniej kosztuja, wiec wyszlo sporo ciekawych szpili.

Opublikowano

Intro do Soul Reavera i kawalek w nim zawarty do tej pory robia robote:

<3

Opublikowano

Doszedłem do wniosku że gry coraz bardziej stają się najzwyczajniej bezpłciowe. Każdy boi się stworzyć nowe i ciekawe uniwersum nie mówiąc już o wymyślnej koncepcji bazującej na nowym rodzaju gameplay'u, bo gdzieś jest ta świadomość że i tak lepiej się sprzeda kolejny "pif paf battle duty".

Smutne

Poczekaj na Quantum Break i na Halo 5 - te dwie gry całkowicie Cię zmiażdżą.

Marny troll.

Opublikowano

Szczególnie z tym halo beka niemiłosierna. 

Opublikowano

Czasy kiedy to Spider-Man był "krulem"

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Zaje,bista giera. 2 dni nie mogliśmy z ziomkiem pokonać Mysterio, bo nie wiedzieliśmy, że trzeba w niego strzelać kulkami z pajęczyny.

Opublikowano

Ten Spider-man był kozacki, tak samo strasznie jaralem sie jackie chan stuntmaster, a przy apocalypse z kolega chwytalismy sie za głowę i mówiliśmy ze wykonanie bruce willisa było prawie fotorealistyczne xD

Opublikowano

A ktoś coś mówił o grafice? my tu o online rozmawiamy i to konsolowym.

To raczej powinieneś napisać wyglądaŁO, bo online w H2 sobie nie pograsz*

*chyba, że na PC.

Fighting Force skończyłem, pierwszy raz z 16-17 lat temu.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ktoś skończył tego kozaka?

Z kumplem w co-opie. A dwójka to największy rape dla fanów pierwszej części.

http://youtu.be/NUX4tmFw2oU

jezu jak ja się wku.rwiłem wtedy jak kumpel z ryneczku przywiózł ten tytuł i tacy napaleni chcemy to rozpykać we dwóch (ja bedę SMASZEREM, nie bo ja) a tutaj ch.uj tylko leszcz z jedynki do wyboru i dramat poszedłem do domu smutny jakbym mi pies zdechł.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
To raczej powinieneś napisać wyglądaŁO, bo online w H2 sobie nie pograsz*

A pogram i to już nie długo. 

Opublikowano

A dwójka to największy rape dla fanów pierwszej części.http://youtu.be/NUX4tmFw2oUjezu jak ja się wku.rwiłem wtedy jak kumpel z ryneczku przywiózł ten tytuł i tacy napaleni chcemy to rozpykać we dwóch (ja bedę SMASZEREM, nie bo ja) a tutaj ch.uj tylko leszcz z jedynki do wyboru i dramat poszedłem do domu smutny jakbym mi pies zdechł.

U mnie na osiedlu również był w(pipi) z tego powodu, tak teraz o tym myśle to chyba była to jedna z pierwszych gier w której developer / wydawca napluł w twarz fanom xD

Opublikowano

Lubiłem tego Mortala xD

Ten to chyba był crap z tego co pamietam. Mi się podobał ten z Sub Zero chodzona bitka i potem na ps2 spoko wyszedł ten Shaolin Monks w co-opie miód jak skuhwysyn.

o ten

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Lubiłem tego Mortala xD

Ten to chyba był crap z tego co pamietam. Mi się podobał ten z Sub Zero chodzona bitka i potem na ps2 spoko wyszedł ten Shaolin Monks w co-opie miód jak skuhwysyn.

Ten? xD

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Spiderman 10/10, wiadomka.

WATCH THAT STEP, IT'S A DOOOZY

Nie wiem czy to w tej czesci bylo ale ostatni etap mnie do bialej goraczki doprowadzal jak sie uciekalo przed kims/czyms.

A potem ta satysfakcja jak juz sie udalo :) ...

Opublikowano

x800xtpe-scene1.jpg

65a31e8abb854231c93d97b9d779a67a.jpg

No faktycznie...

Przecież jak byk masz napisane na screenie z HL2 "ATI Radeon 800XT" więc to wersja PC z maksymalnymi detalami, trudno to porównywać do Halo 2. Haha pamiętam te czasy kiedy w dniu wyjścia HL2 najpopularniejszy był poczciwy 9800pro

No zaje.bisty online był w HL 2 nie ma co.

Przecież multi w Half-life 2 było jedno z najbardziej fun ever. Rzucanie się kiblami i stołami było goty, swego czasu największym skillem było łapanie rzuconego przez siebie granata gravity gunem i rzucanie nim w przeciwników. Więcej czasu spędziłem na deathmatchu niż w CS Source który byl w zestawie (i który był czerstwy w chui).

Opublikowano

No racja, trudno porównywać konsolową grę do szlachetnej PC strzelanki.

Opublikowano

No ale HL2 deathmatch był tylko na PC.

Opublikowano

Halo też jest szlachetne (・へ・)

Trudno mi się wypowiedzieć, bo nie grałem, ale znajomi z forum o grach mówią, że słabizna i strzelanie z kolorowych pistoletów do śmiesznych krasnali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.