Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Już lepiej grać w to destiny niż remaster tlou, 31 stron nayebać o grze która wyszła rok temu i wygląda tak samo. 

xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Aktualni kandydaci do tytuły GOTY:

1. Divinity: Original Sin

2. Mario Kart 8

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

No to by było na tyle.

a Dark Souls II? Shovel Knight? Nidhogg i Transistor też dobre gierki (no na goty to oczywiscie nie).

Opublikowano

Ale w wyglądającego tak samo RDR w 1080p i betonowych 60 fpsach byś znowu zagrał, co???

Ja też.

Opublikowano

2. Mario Kart 8

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

No to by było na tyle.

a Dark Souls II? Shovel Knight? Nidhogg i Transistor też dobre gierki (no na goty to oczywiscie nie).

Captain Toad CHŁOPCZE

Opublikowano

a Dark Souls II?

grałeś?

Opublikowano

Ej no jak gra ma dobre multi to spoko, że wychodzi wersja w 60 fpsach. Dla samego singla to trochę bezsensu. Ja wyznaję zasadę 'przeszedł to przeszedł, na ch,uj drążyć'.

a Dark Souls II?

grałeś?

chwilę tylko bo potrzebuje do tej gry czystą głowę i brak innych tytułów na horyzoncie.

Opublikowano

W tym roku wygrało FF IX, dziękuję. 

W ogole to jestem zaskoczony jak wiele osob na forumku uwielbia IXtke. Do tej pory sadzilem ze moja ulubiona czesc jest niedoceniona wsrod fanow i graczy.

Opublikowano

Zobaczyłem dzisiaj porównanie Destiny na X360 i PS3 i sobie pomyślałem, że Yeti pewnie przez ostatni rok dawał na tacę i biczował się w piwnicy żeby różnica na korzyść PS4 względem Xone była na podobnym poziomie :P

uXVeVM1.png

QqKtpfj.png

Szrot 360 aż tak słabo? :woot:

Opublikowano

tak bylo w momencie premiery, dziwne ze tyle recenzentow wtedy stawiolo ja nawet za osemka, ktora za wyjatkiem triple triad nie ma nic wielkiego do zaoferowania - sliczna opera mydlana w sf z spiepszonym systemem czarow i rozwoju

Opublikowano

Zobaczyłem dzisiaj porównanie Destiny na X360 i PS3 i sobie pomyślałem, że Yeti pewnie przez ostatni rok dawał na tacę i biczował się w piwnicy żeby różnica na korzyść PS4 względem Xone była na podobnym poziomie :P

uXVeVM1.png

QqKtpfj.png

Beka z Ciebie XD

2. Mario Kart 8

.

.

.

.

No to by było na tyle.

Captain Toad CHŁOPCZE

Lubię niespodzianki jak ta z Captain Toad :) Szkoda, że o wielu grach wiemy z 2 letnim wyprzedzeniem.

Opublikowano

uXVeVM1.png

QqKtpfj.png

w tym wypadku szrotem jak zwykle jest PS3 gdzie jest 1024x624 w porównaniu do glorious 720p na 360tce.

Opublikowano

Właśnie wchodzę na Steam i widzę zapowiedź Stronghold Crusader II. Czyli już drugi* w tym roku ex na PC, na dodatek znowu z gatunku takich, których za nic by się nie dało przenieść na kąsolki.

Nie dość, że mamy najładniejsze multiplatformy, najlepsze indyki (i najszybciej), to jeszcze jak zwykle, co roku, fantastyczne eksy. Eh, dobrze być członkiem Rasy Panów.

A na Xbone/PS4 co, dalej Need for Speed i Battlefield?

*drugi z tych dużych i znanych, bo innych gierek też nie brakuje, ale ponieważ nie są szarymi trzecioosobowymi shooterami i błyszczącej grafiki to nie są w stanie dotrzeć do świadomości Januszy gamingu

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jeszcze Pilars of Eternity bym dodał.

Opublikowano

Właśnie wchodzę na Steam i widzę zapowiedź Stronghold Crusader II. Czyli już drugi* w tym roku ex na PC, na dodatek znowu z gatunku takich, których za nic by się nie dało przenieść na kąsolki.

Nie dość, że mamy najładniejsze multiplatformy, najlepsze indyki (i najszybciej), to jeszcze jak zwykle, co roku, fantastyczne eksy. Eh, dobrze być członkiem Rasy Panów.

A na Xbone/PS4 co, dalej Need for Speed i Battlefield?

*drugi z tych dużych i znanych, bo innych gierek też nie brakuje, ale ponieważ nie są szarymi trzecioosobowymi shooterami i błyszczącej grafiki to nie są w stanie dotrzeć do świadomości Januszy gamingu

No i nie zapominaj że tylko na #pcmasterrace można zagrać w najbardziej skomplikowane i wymagające największego wysiłku intelektualnego gry (mam na myślie te wszystkie dziełka w ASCII).

Opublikowano

Brak NFSa i nowego BFa? Zostaje tylko Fifa - smutne Swieta dla JanuszStation4.

Opublikowano

nfsa w tym roku nie będzie pierwszy raz od 20 lat, BF'a również także fail kruku wypjerdalaj na sztima

W tym roku to w ogóle mało co będzie na kąsolki, dlatego więc wymieniam te "dzieła", popularne zresztą wśród "baronów".

Opublikowano

Przeciez pod koniec roku wychodzi (pipi)owy Hardline.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przeciez pod koniec roku wychodzi (pipi)owy Hardline.

Nie.

Opublikowano

o nawet nie wiedzialem, ze przesuneli - ale po becie who cares - za to po swietnym Rivals troche smutno, ze studia juz nie ma...

Edytowane przez easye

Opublikowano

nfsa w tym roku nie będzie pierwszy raz od 20 lat, BF'a również także fail kruku wypjerdalaj na sztima

W tym roku to w ogóle mało co będzie na kąsolki, dlatego więc wymieniam te "dzieła", popularne zresztą wśród "baronów".

Jak mało? Alien Isolation, Shadow Of Mordor, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Evolve, AC: Unity, Destiny, The Crew, Dragon Age, Far Cry 4, mało? Jesień lepsza niż rok temu.

No i oczywiście

iPOx74BfTLrEa.gif

Opublikowano

Już sie nie mogę doczekać tej kolekcji 

m6l2N2J.gifm6l2N2J.gifm6l2N2J.gif

Opublikowano

Oby Sunset Overdrive było chu,jowe, bo jak nie będzie, to chyba nie wytrzymam i wezmę zestaw z SO i Hejlo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.