Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Blantman, w CW nie ma miejsca na obiektywizm.

Albo opowiadasz sie po stronie jednej platformy, albo nie uczestniczysz w dyskusji. Ten temat rządzi sie swoimi prawami - to, co sie dzieje w CW zostaje w CW.

Dlatego ludzie którzy kupili PS4 nakręcili sie na grafike i wzdychaja do trailera Uncharted bo i tak nie ma w co grać.

ja gram w alfe Destiny ? jak tam Skutery wodne na Kinecta ? :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wykreśl jeszcze DLC, indyki i gówna na kinekta, to ta lista zacznie mieć ręce i nogi.

Opublikowano

alfa sie nie liczy, tylko beta

beta evolve + beta fable > beta bf:hardline

2:1

nawet w betach przegrywa sony, lol

Opublikowano

O (pipi), toś pojechał z tą listą :lol:

Ori, Fantasia, Dance entral, sezon 2 KI, beta Fable - duże eksy :teehee:

Co niby jest złego w Ori? Dance Central dobre gów,no na imprezy, no ale rozumiem, że może się nie podobać core'owcom.

Opublikowano

bo my CHCEMY WIĘCEJ

Na PS4 najlepszym exem jest Knack, ewentualnie Infamous jeszcze ujdzie. Nie dziwie sie, ze chcecie wiecej xD

tymczasem na X obecnie masz aż skutery wodne i Kwiatki kontra Zombie. Jest jeszcze Tajtanfall w którego już nikt nie gra. 

Fajnie, ze zapominasz o Forzie i Dead Rising, ktore sa lepsze od kazdego zalosnego exa na PS4. Winko z biedry musi zle wplywac na pamiec.

Co za beton, ani TF, ani te smieszne kwiatki vs zombies a już nie długo też i DR3 nie sa exami. Panie w walce na exy z pS4 to ty póki co możesz zarzucić Ryse czy Forze 4,5

Opublikowano

O (pipi), toś pojechał z tą listą :lol:

Ori, Fantasia, Dance entral, sezon 2 KI, beta Fable - duże eksy :teehee:

Co niby jest złego w Ori? Dance Central dobre gów,no na imprezy, no ale rozumiem, że może się nie podobać core'owcom.

Pewnie, (pipi) z założenia, bo prawdziwy gracz siedzi z winkiem w ręku, samotnie przed konsolą i liczy piksele na ekranie. Coś jak Iras, gdzie tylko liczba "p" ma znaczenie.

Swoją drogą, jakie indyki? Właśnie indyków tam nie ma.

Fantasia do dzieciaków pewno dotrze, nie wiem nawet co to jest i o co w tym chodzi akurat.

Opublikowano

Klapki drogie! Skończcie dyskusję z betonem, bo już się rzygać chce od postów maciusiów, insów i reszty botów - jak zdarta płyta, w kółko o jednym od kilkudziesięciu stron. Sunset, Forza, Halo - tyle funu, ekstaza, Spencer król. DriveClub, TLoU, LBP3 - PS4 nie ma gier, this is waiting, jaranie gifami. #logika Mogę się założyć, że gry Sony zbiorą lepsze recenzje i osiągną wyższą sprzedaż, a tłuki dalej będą nawijać o lepszym line-upie na kloca :yucky:

zakład?

Opublikowano

Ja bylem pierwszy :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

macio weż (pipi) głową w ścianę :) Beta oraz DLC jako exy :D ja nie mogę. nie mowiac o tym, że sparki czy ori to nie exy. Każdy szanujący sie gracz ogra to na PC w glorious 1080p

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

macio weż (pipi) głową w ścianę :) Beta oraz DLC jako exy :D ja nie mogę. nie mowiac o tym, że sparki czy ori to nie exy.

Przecież powiedziałem, że bety wykreślamy, bo głupio się zasugerowałem zagranicznym portalem, mea culpa, więcej nie popełnię takiego błędu.

Opublikowano

bo my CHCEMY WIĘCEJ

Na PS4 najlepszym exem jest Knack, ewentualnie Infamous jeszcze ujdzie. Nie dziwie sie, ze chcecie wiecej xD

tymczasem na X obecnie masz aż skutery wodne i Kwiatki kontra Zombie. Jest jeszcze Tajtanfall w którego już nikt nie gra.

Fajnie, ze zapominasz o Forzie i Dead Rising, ktore sa lepsze od kazdego zalosnego exa na PS4. Winko z biedry musi zle wplywac na pamiec.

Co za beton, ani TF, ani te smieszne kwiatki vs zombies a już nie długo też i DR3 nie sa exami. Panie w walce na exy z pS4 to ty póki co możesz zarzucić Ryse czy Forze 4,5

Nie mam zamiaru tlumaczyc betonom, ze tutaj dyskusja toczy sie miedzy Xbone vs PS4. Malo mnie obchodzi, ze na innej platformie MS mozna ograc ta sama gre. Liczy sie to, ze nie zagrasz w nia na PS4. Czy tego chcesz, czy nie w wojence miedzy X1 i PS4, tytuly takie jak Ori, Dead Rising 3 i Titanfall beda zaliczane do gier, w ktore nie zagrasz na swojej plastikowej nadkonsoli. 

A teraz wez easyego i robcie dalej bol d.upy w tematach z grami Nintendo. Widac ladnie jak was piecze.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Klapki nie potknijcie sie o palety tylko jak bedziecie biegli po nowego PC zeby ograc DR3 czy Sparki XD

Opublikowano

Moze ja jeszcze dorzuce cos odnosnie "subiektywnej obiektywnosci" usera easy-e

Najpierw stwierdzenie na podstawie filmikow, ze splatoon jest chuyowy na maxa, a potem przestrzeganie przed ocenianiem gier na podstawie filmikow, bo moga okazac sie wspaniale:

3/4 osob znudzi sie tym strzelaniem po 5 minutach...

Gra wyglada bardzo dobrze - Borderlands w singlu i coopie na filmikach mnie odrzucalo, ale jak usiadlem z padem, to przez paredziesiat dobrych godzin sie oderwac nie moglem.Z HALO to samo - singiel na filmach dretwy i nudny, do poki nie dolaczyl kumpel online - i tutaj wierze ze bedzie podobnie. Destiny ma oferować olbrzymie możliwości w kwestii kreowania, rozwoju i modyfikacji bohatera - a to w takich grach zawsze wciaga, do tego tryb wieloosobowy zapowiada sie swietnie. Bungie to mega firma, ich multiplayerowe produkcje zawsze staly na wysokim poziomie i nie wierze, ze Destiny sie nie uda.

moze splatoon to bylby szpil zycia easiego? W koncu jak gra go "odrzuca" po fimikach, a potem w nia zagra to jest GOTY.

Zenada...

Czy ci ludzie nie maja zadnego wstydu?

Opublikowano

Ale o czym Ty teraz piszesz ? o singlach? try harder.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sonyboty bez amunicji w ręku są najbardziej przykrym widokiem na tym forum :(. Jak małe dziecko próbujące nakopać dorosłemu. Machacie tymi swoimi piąstkami w powietrzu i nawet jak coś trafi, to nie robi żadnego wrażenia na obijanym. Temu drugiemu z kolei jest tak żal i głupio (a z drugiej strony zdaje sobie sprawę z komizmu sytuacji), że nie wie jak się zachować.

Opublikowano

Jesteś po prostu jakiś niereformowalny. Nie jara mnie splatoon i to napisałem, ale widzę, że Ninny to świętość i nie mozna nic złego o nich powiedzieć. Nie jestem slepo zapatrzony na jedną markę i gram na wszystkim. Dl mnie takie Devil's Third, Splatoon, Roboty od Miyamoto czy Pokemon Remake to kupska i tyle.

e. krukum i powiedział to typ, którego sony skopało do nieprzytomności wypuszczając mesjasza gejmingu w ubiegłym roku.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A propo DR3 :

Dead Rising 3 na PC robiony na odwal. Stałe 30fps dla normalnego gameplay'u, i zniesienie limitu kosztem możliwości wystąpienia wszelkiego rodzaju baboli podczas rozgrywki - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=835913

Innymi słowy - Capcom.

60 klatek za koszt bugów, tego na PC jeszcze nie grali, a grali już prawie wszystko xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

W Ori nie ma nic złego. On napisał, że na xbone wyjdzie 9 dużych exów i zaczął wypisywać Ori, ciulstwa na kinecta i DLC. A na PS4 łaskawie tylko 3 gry policzył.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Boty znowu w zakłamaniu bredzą że na PS4 jest mniej gier. Nie chce mi się ciągle prawdy przeklejać, więc wrzuciłem w sygnaturę. Może w końcu dotrze.

Opublikowano

Nope - pisalem o singlu wylacznie, Splaton singla miec nie bedzie, a w multi pewnie po 5 minutach by mnie znudzil.

Boze, jakie to jest przykre xD

Nie widzi ironii.

No macha tymi piastkami, macha.

xD

Opublikowano

No tak, zapomniałem, że jak gra nie jest szaroburym trzecioosobowym shooterem to nie jest AAA i tym samym nie jest warta uwagi w oczach prawdziwych graczy.

Opublikowano

Sprawa jest prosta - Killer Instinct Season 2 = Infamous First Light, Ori = Transistor i ze dwa tuziny innych indyków. Niech się boty określą, jak chcę liczyć te exy - ich wybór, ale nie będziemy się bawić tak, że pudełkowe exy AAA od Sony vs każde gówna na szrota z indykami, dlc i betami włącznie.

Opublikowano

Nope - pisalem o singlu wylacznie, Splaton singla miec nie bedzie, a w multi pewnie po 5 minutach by mnie znudzil.

Boze, jakie to jest przykre xD

Nie widzi ironii.

No macha tymi piastkami, macha.

xD

dtrix-girl-fight-o.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.